Aynen benim de öyle olmuştu.O yüzden kendimi yalnız hissederdim ihtiyaç anlarımda.Bir de hep morali bozuk olurdu.Ben birşet demezdim.Benim arada nadiren bozuk olduğunda yine mi derdi.Bence burda önemli olan bu değil de morali ya da moraliniz bozuk olduğunda birbirinizin derdini dinliyor musunuz?
Ben onem veririm.. Morali bozuk olduğunda öğrenmeye çalışırdım. Anlatmasa bile yine de moral verirdim. Konuştukça duzelirdi. Ama o.. Benim moralim bozuk oldugunda yine neyin var.. demekle yetinirdi.Öğrenmeye çalışmaz ya da moral vermezdi.. Benim konuşmaya ihtiyaç duyduğum anlarda yoktu.. Ama ben hep onun yanında oldum..
Neyse geçti gitti.. Demek istediğim hersey karşılıklı olmalı.. Morali bozuksa bile söylemeli nedeni önemli değil ama söylemeli.. ona göre davranır insan.
Yani ilişki budur zaten. Paylaşım değil mi ? Ama erkeklerin çogu (istisnalar hariç ) düşünmezler bunu. Bencillikte üstlerine yok!Aynen benim de öyle olmuştu.O yüzden kendimi yalnız hissederdim ihtiyaç anlarımda.
Bence burda önemli olan bu değil de morali ya da moraliniz bozuk olduğunda birbirinizin derdini dinliyor musunuz?
Ben onem veririm.. Morali bozuk olduğunda öğrenmeye çalışırdım. Anlatmasa bile yine de moral verirdim. Konuştukça duzelirdi. Ama o.. Benim moralim bozuk oldugunda yine neyin var.. demekle yetinirdi.Öğrenmeye çalışmaz ya da moral vermezdi.. Benim konuşmaya ihtiyaç duyduğum anlarda yoktu.. Ama ben hep onun yanında oldum..
Neyse geçti gitti.. Demek istediğim hersey karşılıklı olmalı.. Morali bozuksa bile söylemeli nedeni önemli değil ama söylemeli.. ona göre davranır insan.
Problemine göre degisir. Ama ben kaç saat uğraştığımi bilirim.. Her erkek aynı olmuyor. Ama normal konusurdu yine de. Üzgün davranmazdi.Evet birbirimizin derdini dinleriz.o beni dinler ben de onu.elimden geldiğince teselli etmeye çalışırım moral vermeye çalışırım ama o durgun üzgün davranır yine de.
Evet sorun benimle ilgili olmadığı halde bana soğuk davranıyor.bu da benim canımı sıkıyoKişiden kişiye değişir ya davranış şekli . Benimki bana yansıtmaz pek ki boylede olması gerekir bence. Sonuçta sizle derdi yoksa can sıkmayada gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?