sevgiliniz veya esınız hangı sıklıkla hedıye alır?

ofpufof

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
85
40
38
merhaba arkadaslar benı yanlıs anlamadan sıze bırsey danısmak ıstıyorum, esınız sız ne sıklıkla hedıye alıyor bunun maddıyetla alakası yok kucuk bı kolye cıcek herhangı bırsey olabılır 3 aylık evlıyım ve bu sure boyunca bır tane bıle bırsey almadı sızce ben mı cok abartıyorum

canım başkasının ne sıklıkla hediye almasının bi önemi yok bunlar ancak moralini bozar.. eşinin d ekendine göre sebepleri vardır mutlaka, evlenmedne önce hep alıyo muydu sık sık bişiler evlenince mi böyle oldu

aslında oncedende cok alan bırısı değildi huyu boyle sanırım, bu huyu nasıl değiştirebılırım kı ben ona sureklı hedıye alayım dıyorum sonra sınırlenıyorum ve almıyorum ama canımı cok sıkıyo bu konu

3 ay mı
bısmıllah :)
daha ozel gunlerınız olur alır acelesı yokkı
3 ayda ne oldugunu anlamamıstır bıle nekı 3 ay :)

Özel günlerde alıyor,fazla bir beklentiye sokma kendini derim... Yaşam kaliteni düşürürsün.

bana bırseyler almasını nasıl alıskanlık halıne getırebılırım , ben ona bırsuru hedıye alsam aralarda oda almaya alısır mı kı, sakız ya alsında sakız alsın ama ben demeden alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…