• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz yada Eşiniz avea kim nerede servisini kabul etmese tepkiniz ne olur?

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
slm arkadaşlar
aveadan bir yenilik kim nerede servisi.erkek arkadaşım farklı bi şehirde olduğu için bu servisi kullanmak istedim ancak bana olumsuz yanıt verdi bana güvenmiyormusun diye.aklım karıştı neden kabul etmedi die siz olsaydınız eşiniz yada sevgiliniz böle bir tepki verseydi ne düşünürdünüz?:ecrin_bebek:

o ne öyle peşine ajan takmış gibi.
ben olsam ben de kabul etmezdim.
sorsun söyliyim, gsm şirketinden mi takip edecek beni..

belki de ben çok abartıyorum ki telefon faturamız benim adıma o şekilde almıştık onun faturası da bana geliyor ayrıntılı bu güvensizliği nasıl atıcam :(

Adam tuvalete gidince sana bilgi gelicen sen napıcan:roflol::roflol::lepi:

Yer tespiti sacma olmuş bence bakın bu yüzden yine ne boşanmalar cıkar ahada dedi dersiniz:1closedeyes:

çok abartı bu durum bence..
insanların ne mahremiyeti kalıcak yakında nede özel hayatı..
bikere tatlım , onun sözüne güvenebilmelisin..
adam sana cehennemdeyim dese dahi '' ona güvendiğini , ağzından çıkan her lafa inandığını '' hissetirmelisin bence..
eğer kafanı karıştırıyorsa senin ve bu tür yolllara başvurma ihtiyacı duyuyorsan tutma hayatında güvenmediğin bir insanı..
kendine saygısızlık etmiş olursun çünkü sana yalan söyleme ihtimali olan bir adama bile bile lades diyorsun..

bana böyle bir teklifte bulunsa erkek arkadaşım , o telefon bir daha ona açılmaz ..
bitmiştir yani..

eğer güvenmiyorsanız ayrılın en azından bir süre üzülürsünüz.. birlikte olduğunuz sürece acaba nerde napıyo diye düşünmekten daha iyidir herhalde..

bana böyle bir teklif gelse ben de asla kabul etmezdim...

belki de ben çok abartıyorum ki telefon faturamız benim adıma o şekilde almıştık onun faturası da bana geliyor ayrıntılı bu güvensizliği nasıl atıcam :(

Burayı biraz açalım mı canım neden güvensizsin durup duruken mi, güvenini sarsacak birşeyler yaşandığından mı?

Yoksa sadece uzakta olduğu için mi? Eğer sebep bu ise bence bundan kurtulman gerek yoksa kafanda kurup kurup kendine zarar verirsin...

canım o servisi biz aşkımla başka bişey için denedik bozuk tatlım mesala ben aşkımın yanındayım

bi bakıyoz beni taa nerede gösteriyo:)

ayrıcada böyle bişey yapma bence verdiği tepki doğal tabi bana güvenmiyomusun der

tabi sarsçak bişeyler olmadıysa::(

kesinlikle kabul etmem, sözüme güvenmeyen insanla işim olmaz benim. sana tavsiyem canım bu güvensizliği ne yap yap at üzerinden, hayat böyle geçmiyor (tecrübeyle sabittir).

ya kızlar birbirimizi çok seviyoruz bu güvensizlik sadace bende var nie böleyim bilmiorum dönem dönem abartıyorum. 3. yılımızı bitirdik okul ve iş engel şuan da evlilik için sadece zamana ihtiyacımız var.o çok güvenir bana saçma sapan sorgulamaz ama ben öle değilim gereksiz yere huzursuzluk çıkardım şimdi arkadaşlarının ailesinin herkesin telefon numaralı var ben de ona ulaşamadığım zaman ararım aslında yurttan çıktığı da yok ama bu ayın 2 sinde yanıma geliyor telfeonunu maillerini fatura dökümünü herşeyini kurcalarım artık o da sıkılmaya başladı bu durumdan nasıl atlatıcam bilmiorum:( yardım lütfen

yok canım diyorum ya asla aklıma gelmez oyle bişey yapmak yapmamda ama diyelim ki daha onceden bi guvensizlik var ve oyle bişeye kalkıştım kabul etmemesi beni düşündürür benim sevgilimde baska sehirde carsıya falan çıktığında mesaj falan atmam rahatca gez diye

canım böyle davranman ilişkinizi belli bir sure sonra cok yıpratır.eger bunu tek basına cozemıyorsan pisikolojik bi destek al derim ben.madem güzel bi ilişkiniz var bunu ikinizede borçlusun...

canım böyle davranman ilişkinizi belli bir sure sonra cok yıpratır.eger bunu tek basına cozemıyorsan pisikolojik bi destek al derim ben.madem güzel bi ilişkiniz var bunu ikinizede borçlusun...

doğru söylüyosun ayşecim ama engelleyemiyorum bu şüpheyi ve güvensizliği kadınlar kulubünde ki forumlardan da cok etkilendim aldatma güvensizlik vs.

hepimiz okuduklarımızla hareket etmeye kalkarsak yasayamayız guzelım.herkesin ilişkisi aynı degıl.Allah zor durumda olanlara yardım etsın ama sen at kafandan boyle dusunceleri sevginizi doya doya yasamak varken yapma boyle..hayat cok kısa kuruntulara yer verme bidaha bu gunlere bu yaslara geri dönemiceksin.sonra pişman olursun canımmmm

Bence bu senin kuruntun bu kadar üstüne gitme derim ben.Erkekler baskıya asla gelemezler.Kaş yapayım derken göz çıkartma derim.Bir yerden sonra o kadar bunaltırsınki bu sefer elinden kaçırırsın.Uzun süredir birlikteliğiniz var ve az çok tanımışsındır onu.Üstünden bu güvensizliği at sende güvensizlik paranoya haline gelmiş.Bence güvenini sarsacak birşey yapmadıysa güvenilmeyi hakediyordur.

Back
X