• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz yada eşiniz şu cevabı verse ...?

Allah Allah...
Bizim de 12 yil fark var. Tam tersine asiri olgun degilim beni nazlasin diye de esimin olhun olusu hosuma gidiyor. Kiymet biliyor:KK45: sanirim ben marjini asmisim. Marjin neyse..
Babanla iliskin nasildi cocukken?

Marjin sinir demektir, normalin disindaki sinirdaki durumlari ifadede kullanilir. Bilg.

Ya uf cok abartiyosunuz, bu sorulari flortte hepimiz sormadik mi? Ben ilk askima "dunyada en cok kimi sebiyosun" falan diye sordugumu hatirliyorum. Ihtimalen anami babami dese, uc gun tavana bos bos bakardim. Akilli bir erkek olarak "seni" derdi ben de simarirdim. Flort budur yani arkadaslar, tabii olgun bi hanim gidip kocasina bu soruyo ciddi ciddi sormaz yani :)

Bulunduğum yer yansa beni kurtarmak için o yangına atlar mısın dese tamam flörtün saçma sorular listesine ekleyelim. Ama burda anneyle bir yarış var bariz. Sizin durumunuzda da dünyada en çok kim seviyorsun yerine, dünyada en çok kimi seviyorsun anneni mi beni mi denilirse o da flört sorusu olmaz.

Konu ile ilgili olarak da elimden gelse bu programların hepsini yasaklarım. Özgürlük mözgürlük hikaye.

Ben anormal bi insan degilim sephora, ama mesela senin kocanla aranda 10 kusur yas falan var demek ki sen yasindan olgun bi kadinsin, ergenken de cok olgunmussun yasini yasamamamissin demek ki. Standart bi insan 10 (tam emin degilim ama sen 30 adam 40larda heralde) biriyle de evlenmez mental olarak uyum olmaz cunku. Ben sana senin bana dedigin gibi anormal demeyecegim ama marjindesin diyeyim, yani senin uzerinden standart bi genelleme yapilmaz
Hayır olgun bir insan sayılmam, tam tersi çocuk ruhluyumdur. Standart dışı olduğumu da düşünmüyorum. Bu tarz soruların olgunlukla da alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Yaşımın getirdiklerini dibine kadar yaşadım, yaşıyorum. Hatta belki de büyümüyor hala ilk gençlik yıllarımdaki gibi yaşıyorum. Hem ben niye bu kadar açıklama yapıyorum ki. Mesele benim olgun olup olmamam değil burda. Siz de maşallah güzel takip etmişsiniz beni eşimin yaşına kadar. Eşime nerden geldik ki? Bu arada 10 değil 15 yaş var. Wuuhuuu çok marjinalim ben:KK59::KK59:

Ya eşiniz ya da sevgiliniz size sen diye yalan söyleyince noluyor ki,anlamadım..

Bulunduğum yer yansa beni kurtarmak için o yangına atlar mısın dese tamam flörtün saçma sorular listesine ekleyelim. Ama burda anneyle bir yarış var bariz. Sizin durumunuzda da dünyada en çok kim seviyorsun yerine, dünyada en çok kimi seviyorsun anneni mi beni mi denilirse o da flört sorusu olmaz.

Konu ile ilgili olarak da elimden gelse bu programların hepsini yasaklarım. Özgürlük mözgürlük hikaye.
Aynen benim için anne tahtı yıkılamaz. Benimki bana dünyada senden başka kadın yok dediğinde yaşasın anası da yok bence demedim hiç. Çünkü o tartışmaya açık bi konu değil benim için. Annesi önce gelir. Ha bariz bi şekilde annesini destekleyip beni ezer ezdirir eziyet eder o ayrı..

Hayır olgun bir insan sayılmam, tam tersi çocuk ruhluyumdur. Standart dışı olduğumu da düşünmüyorum. Bu tarz soruların olgunlukla da alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Yaşımın getirdiklerini dibine kadar yaşadım, yaşıyorum. Hatta belki de büyümüyor hala ilk gençlik yıllarımdaki gibi yaşıyorum. Hem ben niye bu kadar açıklama yapıyorum ki. Mesele benim olgun olup olmamam değil burda. Siz de maşallah güzel takip etmişsiniz beni eşimin yaşına kadar. Eşime nerden geldik ki? Bu arada 10 değil 15 yaş var. Wuuhuuu çok marjinalim ben:KK59::KK59:
Yas farki konusunda da yorumuma yorum yapip hakaret etmistin yine de ordan biliyorum senin kocanla epey yas farki oldugunu vs

Gelip bana anormal dersen seceren dokulur ortaliga tabi. Neyse bu kadar konu disi mesaisi yeter

Ben de annem derdim :KK14: Anne kadar değerli kim var dünyada? İki gün sonra eşiniz sizi boşayabilir ama anne insanı boşamaz. Karşılıksız, tertemiz seven tek insan annedir.

O kadar gereksiz bir soru ki bu. İkinizde onun için çok degerlisinzdir eminim ikinizin yeride farklı haliyle. Zaten su programı yapaninda izleyip ciddiye alannda aklina sasarim. Bende arada bakıyorum ama sırf gülmek için düşün :KK49:

ortaligi karistirip reyting almak icin sorulan cevapsiz sorular bunlar.. annem dese dert, esim dese dert! cocuga anneni mi seviyosun babani mi demek gibi.. bos yere huzurunuzu kaciriyosunuz

Ayrıca aynı kulvarda olmayan iki insanı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz? Biri nikahlandığınız insan diğeri sizi doğuran insan, buradan nasıl bir kıyas çıkabiliyor anlamıyorum. Kardeşler arasında bile hadi kıyas yapın da anne ve eş ne alaka?
Çocuğunuz da eşimi kurtarırdım desin sizi köşeye atsın bakalım o zaman tavrınız ne olurdu?

Yas farki konusunda da yorumuma yorum yapip hakaret etmistin yine de ordan biliyorum senin kocanla epey yas farki oldugunu vs

Gelip bana anormal dersen seceren dokulur ortaliga tabi. Neyse bu kadar konu disi mesaisi yeter
Hakaret??? Hiç sanmıyorum. Ancak normal görmüyorum ya da anormal düşünce yapısı falan demişimdir, bunu hakaret olarak algılıyorsan yapacak bir şey yok. Seceremde anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum. İstediğin kadar araştırıp dökebilirsin ortaya. Eşimle yaş farkım sana göre ortaya dökülecek bir şeyse ancak gülerim. Ben her yerde söylüyorum zaten bunu.
İnsanların kullanıcı adlarına bakıp ona göre yorum yapmadığım için kim kimdir hatırlamam, o kadar önemsemem kim ne dedi diye. Bir gün önce tartıştığım insanın yazdığı birşeyibeğenebilir ya da destekleyebilirim. Başına gelebilir baştan uyarayım dedim. :KK50:

Back
X