• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz yada eşiniz şu cevabı verse ...?

Boyle erkek anneleriyle yarisan gelinlere veya gelin adaylarina hep sinir olmusumdur.
Sorunun amaci ne yani? Hani yangin mi var, birinizi mi secmesi gerekiyor? Bu neyin hirsidir, neyin ispatidir ya? Daha 3 gunluk sevgiliyken annesinin yerine hatta sozum ona onune gecme derdinde misin Allah askina?
Son derece sacma sapan bir soru acikcasi. Insan utanir bunu sorduktan sonra kendini dusurdugu duruma. Daha hala israrla adamdan cevap alana kadar ugrasmissin. O da ne diye hemen "annemi tabii ki, ne sacmaliyorsun" gibi birsey dememis ki.., Bunun neyini dusunmus. Boyle soruya boyle trak diye "salak salak konusma, annem tabii ki" gibi uyuz eden bir cevap vermeliydi :))
Neyse, bu soruyu daha sevgiliyken sorman senin karakterin hakkinda bayagi mesaj vermistir ona. Ilerde kayinvalideyi kiskanacagin, onunla yarislar icine girecegin kabak gibi belli olmus. Iyi de olmus, o cogugun da gozu acilir belki. Bence bu komplekslerini as. Biraz buyu, olgunlas. Sonra evliligi dusun. Bir daha da boyle "o mu ben mi, onu mu daha cok seviyorsun beni mi" gibi elalemin annesiyle kendini kiyaslamaya kalkma. Insanlarin hayatina 3-5 gun once girip nasil annesiyle kendinizi kiyaslama haddini gosterebiliyorsunuz, cok sasiriyorum. Biraz kendinize gelin, ayaklariniz yere bassin yahu. :KK14:

benden bu konu yüzünden belkide bıktınız ama yine ben malesef...

gelinler kaynanalar programını bi ara çok izleyip ordaki bazı soruları sevgilime soran biriydim..

zamanında düzgün cevap alamadığım soruyu dün inatla sorup cevap aldım..

soru şu "yangın çıksa ilk karınızı mı annenizi mi kurtarırsınız?"

onun cevabı uzun uğraşlar sonunda annem oldu...

sizin eşiniz annem dese ne düşünüp ne yapardınız ??

yorumlar için şimdiden teşekkürler...
İşin gücün yok mu senin yahu :KK70:

Bu soruyu ilk kendime sordum annem dedim. Sonra eşine sordum o da annem dedi. Biz genç olduğumuzdan birbirimize guveniyoruz o yüzden yaslilari seciyoruz sanirim. Büyütmeye değmez birşey bence

bir kere bu kıyasa girmek çok yanlış.
eş ya da sevgili başka anne başka.
açıkcası benim eşim ya da sevgilim seni kurtarırdım dese dahi inanmazdım.
hem sen dese ne olur annem dese ne olur?

Dokuz ay ben taşımadın karnımda, gece uykumdan ben feragat etmedim, babası vefat edince hiçbir eksiği olmadan ben okutup büyütmedim. Ben hayat arkadaşı olarak seçtiği eşiyim. O annesi. Hiçbir zaman bu karşılaştırmaya girmem.

Ve zaten bu tip soruları da ezelden beri sevmem ne saçma bir tercih yani! Sorulma anacı nedir ?

gelinler kaynanalar programını bi ara çok izleyip ordaki bazı soruları sevgilime soran biriydim..

Bu tip saçma programları izleyip de hayatınıza uygulamaya çalışmayın lütfen. Böyle soru mu olur? Siz düşünün o zaman önce kimi kurtarırdınız. Tabii ki en çok ihtiyacı olanın, kendi başına çıkamayacak olanın kurtarılması lazım illa bir cevap istiyorsanız. Kaldı ki siz sadece sevgilisiniz. Yani adamın şu an için hali hazırda bir karısı yok. Boşu boşuna huzursuzluk çıkarıyorsunuz.

Bir de uçurumun kenarı şeklinde sorsana bakalım
Hanginizi kurtarırmış
Bişey denicem :KK45:

ne gereksiz işler yahu tabi ki anne diyecekti.Annem demese ondan şüphelenirdim ben şahsen.Bende annem derdim.Kendilerini anneyle kıyaslayabilen insanlara pes diyorum.Hemde daha sevgiliyken fesatlıkta sınır yok demek ki.

Yangin çıkmış, sen neyin derdindesin? Eşin super kahraman falan mi? Ilk önce onu biri kurtarsin.....

Bu cevap için üzüldünüz mü gerçekten??? Bunu birde ısrarla sordunuz mu??? hayatı bu kadar basit algılamayın dert edicek cok sey varken. Ayrıca sevgiliniz/eşiniz tabiki seni kurtarırım deseydi asıl ona üzülmeniz gerekirdi. Zira annesine hak ettiği değeri vermeyen tehlike anında ikinci plana koyan birisi eşine yada sevgilisine ne kadar değer verir.? Aslında bu durumu tartışmak bile gereksiz ama buda benden size bir soru.

Soru da saçma cevap şıkları da...
Adı üstünde yangın! O an insan panikle evde kim varsa kurtarmaya çalışır. "Önce annem sonra eşim" diye düşünmez ki...

rose3434 .!.:

Bende sordum o soruyu csnim seni kurtaririm dedi annem yasayacagi kadar yasamis dedi uzuldum kayinvalidem icin ama oglu oyle diyo ne yapim diyil mi

Back
X