• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz yada eşiniz şu cevabı verse ...?

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
benden bu konu yüzünden belkide bıktınız ama yine ben malesef...

gelinler kaynanalar programını bi ara çok izleyip ordaki bazı soruları sevgilime soran biriydim..

zamanında düzgün cevap alamadığım soruyu dün inatla sorup cevap aldım..

soru şu "yangın çıksa ilk karınızı mı annenizi mi kurtarırsınız?"

onun cevabı uzun uğraşlar sonunda annem oldu...

sizin eşiniz annem dese ne düşünüp ne yapardınız ??

yorumlar için şimdiden teşekkürler...

Gerek var mı ya bence sinir olup öyle söylemiştir ciddiye alma

benden bu konu yüzünden belkide bıktınız ama yine ben malesef...

gelinler kaynanalar programını bi ara çok izleyip ordaki bazı soruları sevgilime soran biriydim..

zamanında düzgün cevap alamadığım soruyu dün inatla sorup cevap aldım..

soru şu "yangın çıksa ilk karınızı mı annenizi mi kurtarırsınız?"

onun cevabı uzun uğraşlar sonunda annem oldu...

sizin eşiniz annem dese ne düşünüp ne yapardınız ??

yorumlar için şimdiden teşekkürler...
Bencede gereksiz bu karşındakini bunaltmaktan baska birsey degil.

sen olsan ne derdin annen mi eşin mi sorusuna ?
şu an annem çünkü tanıdıkça evlilik için kafamı karıştıran özelliği çok yanii oda belkide beni yeteri kadar sevmiyo
ama eşim olsaydı ilk eşim derdim

Şimdi sevgili olduğunuz için öyle düşünüyor. Yarın bir gün karısı olduğunuz zaman tabi ana kuzusu değilse sizi seçecektir. En nihayeyinde aynı yastığa baş koyucaksınız. Afedersibiz ama annem bana hep derki adam ne zamanki seni yanına alıp yatmaya başlar o zaman senden koymetlisi olmaz. Ama ben bu sözü dediğim gibi ana kuzusu olmayan erkekler için geçerli buluyorum. Bir de hiç bir zaman sevgiliniz yada eşinizden annesiyle sizin aranızda kıyaslama yapmasını beklemeyin. Bu ikiniz içinde yorucu olur.

şu an annem çünkü tanıdıkça evlilik için kafamı karıştıran özelliği çok yanii oda belkide beni yeteri kadar sevmiyo
ama eşim olsaydı ilk eşim derdim
ilişkinin geleceği açısından böyle kıyaslamalar yapmamamı öneririm erkekler sinir olur böyle kıyaslamalara arada kalmalara .

Şimdi sevgili olduğunuz için öyle düşünüyor. Yarın bir gün karısı olduğunuz zaman tabi ana kuzusu değilse sizi seçecektir. En nihayeyinde aynı yastığa baş koyucaksınız. Afedersibiz ama annem bana hep derki adam ne zamanki seni yanına alıp yatmaya başlar o zaman senden koymetlisi olmaz. Ama ben bu sözü dediğim gibi ana kuzusu olmayan erkekler için geçerli buluyorum. Bir de hiç bir zaman sevgiliniz yada eşinizden annesiyle sizin aranızda kıyaslama yapmasını beklemeyin. Bu ikiniz içinde yorucu olur.
ana kuzusu kısmını nasıl anlıcam peki annesini çok seviyor ama bu anakuzusu olduğunu göstermez ki :S

anakuzusu olanla evlilik düzgün yürümez diye düşünüyorum tek korkumda bu şu an

Hayatinizdaki insanin sevgisini yanginda kurtarilacak ilk insan olmanizla mi olcuyorsunuz?

Hic dusunmeden 'tabii ki seni' dese inanacak misiniz?

Allah kimseyi boyle bir sorunun muhatabi yapmasin...

Kimsenin de aklini bunu soracak kadar da karistirmasin...

Annem desede uzulurdum sen desede uzulurdum. Cunku sen derse demekki ileride oglumda evlenince beni unutacak der yine uzulurum onu icin boyle bi soru sormam. Hem insan ne konusursa konussun o şartlari yaşamadiktan sonra kimin ne yapacagi bilinmez..

Back
X