Sevgilinizden aldığınız en unutulmaz hediye neydi?

burcu347

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
24
0
36
Ankara
bizimkisi kırmızı gül den başka bi yaratıcılığı yok :) bende ,beni şaşırtacak hediyeler istiyom ama "ne istiyosan söyle,alayım hayatım" diyor ... aman ben söyleyince bi anlamı kalmıyor ki,keşke aklına ben demeden bi şeyler gelse,yada yapsa...
size şaşkınlık içinde bırakacak en süpriz hediyeniz ne oldu sevgilinizden ?:nazar:

12328_1431067933848_1147350158_1292657_7248430_n.jpg

12328_1431068013850_1147350158_1292658_3269143_n.jpg

Benim için en güzeli buydu :)

bende unv.kmlerce uzaktayken sırf bı kac saatlıgıne ogrencı harclıklarına kıyıp sabahın korunde hayatım hadı kalk asagıdayım demesını

işyerıme yolladıgı cıkolata ve gullerı

durup dururken basharflerımden yazdıgı sıırlerı

bırornek aldıgı spor ayakkabı ve evlenınce gıymeyı planladıgımız pijamaları

aktarlarda bulamadıgım otları ona lafın arasında soyleyınce almasını

sıhırlı kupalarımızı

bıtkı cıcek acınca senı sevıyorum yazıyodu onu

ıncı ıstırıdye kolyeyı

çok sey var aslında buraya yazmadıgım ama en en en en benı duygulandıran sevgılıler gununde kendısı salamları kalp seklınde kesıp tost yapmıs kahvaltı yaptıgımız yerde garson getırmsıtı en cok ona mutlu olmustum
canım askım yaaaa çok aglattı benı mutluluktan...

bi keresinde çok işimiz vardı yolda yürürken bi babet görmüştüm içeri girip bakmak istedim çok işimiz var boşver dedi içimde kalmıştı babetler ama bişe dememiştim
aradan 1 hafta falan geçti bi baktım o babetlerin aynısını başka bi yerde görmüş aklında kalmış onunda almış
çok şaşırmıştım ve mutlu olmuştumopuyorumnanaktan

bi keresinde çok işimiz vardı yolda yürürken bi babet görmüştüm içeri girip bakmak istedim çok işimiz var boşver dedi içimde kalmıştı babetler ama bişe dememiştim
aradan 1 hafta falan geçti bi baktım o babetlerin aynısını başka bi yerde görmüş aklında kalmış onunda almış
çok şaşırmıştım ve mutlu olmuştumopuyorumnanaktan

aynısı benimde başıma geldi ama benim gördüğüm şey elbiseydi.alamadım.arkadaşımda gitmiş bugün böyle böyle oldu demiş oda gitmiş mağazaya bugün buraya kırmızı elbiseli bir kız gelmiş hangi elbiseyi beğendi demiş.hemen almış bitanemm :) havalara uçmuştummm:asigim:

aynısı benimde başıma geldi ama benim gördüğüm şey elbiseydi.alamadım.arkadaşımda gitmiş bugün böyle böyle oldu demiş oda gitmiş mağazaya bugün buraya kırmızı elbiseli bir kız gelmiş hangi elbiseyi beğendi demiş.hemen almış bitanemm :) havalara uçmuştummm:asigim:

ne şanslısınız ya .... bizler çiçeğe talim ,ama şükürler olsun yine o aklına geliyor :) eminim gelmeyende vardır ... kıymetini bilin kızlar ....:nazar:

esiminde hediye alma huyu yoktur...

ama öncesinde birlikte oldugum kisi hediye konusunda cok zevkliydi...
yanina gittigim ilk gün, gözlerini kapa dedi, kapadim... bilegime onun ismi yazan cok sirin bir bileklik takmisti...
evine misafirlige gitmistim, odasinin her yerine notlar yerlestirmisti... suraya bak.. buraya bak diye her not beni yönlendirmisti... en sonunda kanepenin altinda en sevdigim parfüm ve losyonu vardi...

beni tanistirmak icin arkadaslarini davet etmisti, kola iciyorduk... kolanin icin üc tasli cok §ik bi yüzük koymus ben fark etmedim ama... arkadaslari gidince balkonda otururken en sevdigim dondurmayi getirdi bana, yerken icinde metal birsey fark ettim... önce ay igrenccc dondurmanin icind ebirsey var tepkisini versemde sonradan anladim :) yüzügü parmagima takmisti...

cok romantik bi adada 3 günlük bi tatil ayarlamisti, cennet gibi yerdi...
orda bana tektas hediye edip evlenme teklif etmisti

daha neler neler... bu belki 10nda biri... cok romantikti...

Birgün çok büyük bir tartışma geçmişti aramızda eve bırakıyordu beni tabi küsüz konuşmuyoruz:) İndi arabadan bende suratsız bir şekilde gelmesini bekliyorum onun :)) Geldi ve elinde kucak dolusu güllerle beraber özür diledi benden çook mutlu olmuştum.. Veee tabiki en önemli olan şey sevgililer günüde aldığı tek taş. Benim için dünyadaki en değerli şey bir eşya olarak tabiki..Geri verdim yüzüğü ama olsun hala anlamı çok büyük benim için :delphin:

esiminde hediye alma huyu yoktur...

ama öncesinde birlikte oldugum kisi hediye konusunda cok zevkliydi...
yanina gittigim ilk gün, gözlerini kapa dedi, kapadim... bilegime onun ismi yazan cok sirin bir bileklik takmisti...
evine misafirlige gitmistim, odasinin her yerine notlar yerlestirmisti... suraya bak.. buraya bak diye her not beni yönlendirmisti... en sonunda kanepenin altinda en sevdigim parfüm ve losyonu vardi...

beni tanistirmak icin arkadaslarini davet etmisti, kola iciyorduk... kolanin icin üc tasli cok §ik bi yüzük koymus ben fark etmedim ama... arkadaslari gidince balkonda otururken en sevdigim dondurmayi getirdi bana, yerken icinde metal birsey fark ettim... önce ay igrenccc dondurmanin icind ebirsey var tepkisini versemde sonradan anladim :) yüzügü parmagima takmisti...

cok romantik bi adada 3 günlük bi tatil ayarlamisti, cennet gibi yerdi...
orda bana tektas hediye edip evlenme teklif etmisti

daha neler neler... bu belki 10nda biri... cok romantikti...

tüh bu kadarını bulmuşken evlenseymişsiniz bariyerimsenibenana hayırlısı tabi d ebir şey sorucam çok aklınıza geliyor mu ya da hiç geliyor mu çünkü eski sevgiliniz çok romantikmiş şimdiki eşiniz tam tersiymiş falan başka şeylerde kapatıyodur gerçia.s

tüh bu kadarını bulmuşken evlenseymişsiniz bariyerimsenibenana hayırlısı tabi d ebir şey sorucam çok aklınıza geliyor mu ya da hiç geliyor mu çünkü eski sevgiliniz çok romantikmiş şimdiki eşiniz tam tersiymiş falan başka şeylerde kapatıyodur gerçia.s

pismanlik duymuyorum, bitmesi gerektigi icin bitti
su an esimle cok mutluyum... keske biraz romantik olsa diyorum bazen ama yapacak birsey yok...
daha önceki iliskimde bu kdr simartildiktan sonra hicbirseyin gelmemsi üzmüstü baslarda ama simdi eksikligini hissetmiyorum :))

doğru diyorsun bu kadar alıştırıldıktan sonra şimdi zor geliyordur,ama ben hiç alıştırılmadım o yüzden hep aynı ;) gerçi bu iyimi kötü mü bilmiyorum :)

Benim aşkım biz ünv deyken şirin bir kutu içerisinde pembe bebek patikleri almıştı kızımız için iyi sakla demişti çok tatlılar ...ertesi senede mavi bebek pijaması almıştı giydireceğim günü Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah.

Back
X