sevgilinizden bu lafı duysanız?

ceyda75

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
5
0
611
56
İstanbul
selam arkdaşlar konu basit ama çok ince bi nokta bence. BU LAF karşısında ne yapmalıyım tavsiyede bulunabilirmisiniz :( sevgilimle benim geçmişimle ilgli defalarca tartıştık ama sonunda sorunu çözdük.en son buluşmamızda ise aynı konuyu açtı ve sinirlendi bende sustum sustum...bana geçmiş gibi önemli konuları konuşurkne neden zamanında doğru açıklamaları yapmıyorsun vs vs dedi...halbuki defalarca konuştuk ama şu konuda haklı ; ben açıklama yaparken ,onun istediği cevabı ,onun ağzından duyunca aynı şeyi söylersem onun tatmin etmek için sölicekmişim gibi bi his oluyor ve susuyorum.benim lise aşkımla ilgli ozman çocuktum yeni ergenliğe girmiştim platonik bi aşktı sadece desem yetermiş ama bunu o kendisi söylediği için aynı şekilde düşünmeme rağmen aynı şeyi dilimle söylemedim tatmin ediyor olmak için sölememk için ama halbuki bende öyle düşünüyorum.son görüşmemizde madem aynı düşünüosun niye susuyorsun dedi dedi ve dedi...ve en sonunda MALMISIN dedi...şok oldum 1 yıldır ilk defa bu tarz bişey duydum nededin dedim malmısın dedi tekrar...sonra gitmeme izin vermedi özür açıklama, çok sinirlenmiş çok pişmanmış aklından geçmezmiş , bi an erkek arkdaşla konuşuyor gibi hissetmiş , 2. ye malmısın demesinide çeviriyor olmamak için demiş ama yinede tabiki hatalıyım dedi ,beni affetmessen affetme ne yaparsan yap dedi ama kendini üzme yeterki dedi , çünkü zaten öyle düşünmüyormş kesinlikle...bende ayrılacak değilim ama saygı konusunda kötü oldum , ne yapmalıyım hemen affetmelimiyim yoksa ??? tavsiyeleriniz lütfen kızlar ... :( bu arada üni öğrencisiyiz

Son düzenleme:
saygi cok önemli ama ne yazikki artik normal konusmalarda bu tür laflar cok kullanilir oldu...
konus erkek arkadasinla, biraz daha dikkat etmesini söyle...
ve kirildigini mutlaka belli et, bir daha tekrarliyamasin...

MALMISIN demesi hic hos degill... bir anlik bile olsa Saygisizlik yapmis... bilmiyorum yani özür dilemis ama
sürekli ayni konuda tartismasi sürekli ayni konuyu acmasi bence cok cocukca her seferinde kendisi aciyor kendisi sinirleniyor gibime geldi..
ayricada gecmis gecmiste kalir böyle sacma birsey icin sana MALMISIN demesi gercekten ben okurken sinirlendim...
hemen af etmezdim süründürürdüm, hata bakardim devam ederse Saygisi kalmadiysa bitirirdim..

bncede hiç hoş değil bnm sevgilimde başta böyleydi bana karşı konuşmalarnda hiç dikkt etmiyodu.(cnkü önceki sevgililerinden öyle alışmış) sakn snde onu üzück kötü bi kelime söyleme ama dedkleri gibi kırıldığını blli et tabi fazla abrtma eğer seni seviyosa o zatn dikkt eder cnm

erkek arkadaşınla konuş bi daha yapmaması gerektiğini söyle çok çirkin kelimeler bunlar.

erkek arkadaşın senin geçmişinle ilgili neden bu kadar ısrarcı?tabı ınsan bırlıkte oldugu ınsanın gecmısını merak eder ama o farklı bır şekilde sorguluyor seni.geçmişinle ilgili ilişkinizde onun sana olan güvenini kaybetmesine sebep olacak şeyler mi yaşadınız?sana malmısın demesi hiç hoş olmamış ama yinede saygıyı koruması lazımdı.tekrarı olursa tavrında farklı olmalı.

bana da çocuğu bezdirmişsin gibi geldi kusura bakma..
düşündüklerini ifade etmeyi beceremezsen iletişim kurmakta problem yaşarsın böyle , kitap falan oku bişeyler yap.

saflığım tuttuğunda bana da 'mal mısın askim' der erkek arkadasım..bunu kötü anlamda söylemez tabiiki saf kelimesi yerine kullanır..
zaten hangi erkek sevdiği kıza kötü anlamda mal der ki yani Allah askına!

sende de 'saf' yerine 'mal' kelimesini kullanmış..bunun neresi bu kadar dehşet verici?saf demek ne zamandan beri saygısızlık oldu?:) çok komiksiniz ya:) şahsen bunun için asla ozur dilemezdim...

erkek arkadaşın senin geçmişinle ilgili neden bu kadar ısrarcı?tabı ınsan bırlıkte oldugu ınsanın gecmısını merak eder ama o farklı bır şekilde sorguluyor seni.geçmişinle ilgili ilişkinizde onun sana olan güvenini kaybetmesine sebep olacak şeyler mi yaşadınız?sana malmısın demesi hiç hoş olmamış ama yinede saygıyı koruması lazımdı.tekrarı olursa tavrında farklı olmalı.

geçmişle ilgili güven sarsıcı bişey yok ama benim olayları anlatamamam ve onunda abartmasıyla küçücük olay büyüdü büyüdü....lisedeyken bi çocuğa platonik aşık olmuştum sonra çocuk mezun olup kendi geldi teklif etti ama istemedim 6 yıl önceki mesele , ayrıntıda farklı bişey yok gerçekten ama ben bunları ona anlatamayınca kafasına çok taktı, benim bazı konularda susmamı kötü bişey varmışta kırmamak için susuyorum sanıyor halbuki ben onu rahatlatmak için yalan sölüyormuş hiissi olduğu için bazı konularda susuyorum kötü bişe olmadığı halde

anladım canım sanırım erkek arkadaşın sustuğun için hala eski lise aşkını unutamadığını düşünüyor.

sinirden söylemiş belli ki... ama oldukça kaba kaçmış...."beni anlamıyormusun!!! sorumu duymuyormuyor musun!!!" demenin kabaca şekli gibi olmuş...kendini anlatamadığı için ters bir kelime kullanmış...ama bu onu haklı çıkarmıyor... ne olursa olsun kendini kaybedip bu tür kelimeler konuşmaması lazım...karşısında bayan var...kusura bakmayın ama incelikten yoksun biri sanırım... hatasını anlamış ama bu tür ağız alışkanlıkları var sa ilerde tekrarlayabilir... iyi bir uyarılması gerekiyor...
bu arada bu kelimenin "saf" yerine kullanıldığına da hiç duymadım...

Son düzenleme:
Back
X