selam arkdaşlar konu basit ama çok ince bi nokta bence. BU LAF karşısında ne yapmalıyım tavsiyede bulunabilirmisiniz
sevgilimle benim geçmişimle ilgli defalarca tartıştık ama sonunda sorunu çözdük.en son buluşmamızda ise aynı konuyu açtı ve sinirlendi bende sustum sustum...bana geçmiş gibi önemli konuları konuşurkne neden zamanında doğru açıklamaları yapmıyorsun vs vs dedi...halbuki defalarca konuştuk ama şu konuda haklı ; ben açıklama yaparken ,onun istediği cevabı ,onun ağzından duyunca aynı şeyi söylersem onun tatmin etmek için sölicekmişim gibi bi his oluyor ve susuyorum.benim lise aşkımla ilgli ozman çocuktum yeni ergenliğe girmiştim platonik bi aşktı sadece desem yetermiş ama bunu o kendisi söylediği için aynı şekilde düşünmeme rağmen aynı şeyi dilimle söylemedim tatmin ediyor olmak için sölememk için ama halbuki bende öyle düşünüyorum.son görüşmemizde madem aynı düşünüosun niye susuyorsun dedi dedi ve dedi...ve en sonunda MALMISIN dedi...şok oldum 1 yıldır ilk defa bu tarz bişey duydum nededin dedim malmısın dedi tekrar...sonra gitmeme izin vermedi özür açıklama, çok sinirlenmiş çok pişmanmış aklından geçmezmiş , bi an erkek arkdaşla konuşuyor gibi hissetmiş , 2. ye malmısın demesinide çeviriyor olmamak için demiş ama yinede tabiki hatalıyım dedi ,beni affetmessen affetme ne yaparsan yap dedi ama kendini üzme yeterki dedi , çünkü zaten öyle düşünmüyormş kesinlikle...bende ayrılacak değilim ama saygı konusunda kötü oldum , ne yapmalıyım hemen affetmelimiyim yoksa ??? tavsiyeleriniz lütfen kızlar ...
bu arada üni öğrencisiyiz

Son düzenleme: