Sevgilinizden tek hareketiyle soguyor musunuz??

kendimi tek sanıyordum valla böyle enteresan takıntılar konusunda
bir erkek arkadaşım müddetçe yerine müccetçe gibi bir şey yazmıştı öyle bir soğumuştum ki çocuktan:1:
biri perşenbe derdi düzeltmek için perşeNbe mi geliyorsun gidiyorsun falan yazardım anlamazdı da
halbuki en başından söylemiştim ben yazım kurallarına karşı çok titizim diye
aylarca hoşlandığım uzaktan bakıştığımız eski erkek arkadaşımla ilk tanışmamızda dişleri gözlerinin kanlı oluşu çok itici gelmişti bana
hatta bir arkadaşıma keşke tanışmasaydık platonik kalsaymış demiştim:1:
sonra aşık oldum ama ya da alıştım o görüntüye
ama aklıma hep de şu gelmiştir
ben ondan böyle şeylerden dolayı hemen soğuyorum o da mı soğur ki benden deyip kendime çekidüzen vereceğim diye çok kastım kendimi
rahat olamadım hiç:51:

kafede garsona pısırık bi ses tonuyla bakarmısınız acaba diyince,sonra alışveriş merkezinde ellerini arkasında tutuşturup beline koyarak yürüyünce baya bi soğuyorum hemen uyarırım dayanamam....

Ben sevdiğimden tek bir hareketle soğumam.yazım yanlışlarına gelince de insanlık hali insan bazen yanlış yazabilir.
mesela ben msn bazen çok hızlı yazabiliyorum.bazen de hızlı yazarken kelimeler birbirine giriyor.bence bu sevdiğinden soğumak için bir sebep değildir.
tamam sevdiğinden soğursun ama bir yazım yanlışı yüzünden soğuması bana abes gelir.
tabi herkezin görüşü bakış açısı farklıdır.

Ben sevdiğimden tek bir hareketle soğumam.yazım yanlışlarına gelince de insanlık hali insan bazen yanlış yazabilir.
mesela ben msn bazen çok hızlı yazabiliyorum.bazen de hızlı yazarken kelimeler birbirine giriyor.bence bu sevdiğinden soğumak için bir sebep değildir.
tamam sevdiğinden soğursun ama bir yazım yanlışı yüzünden soğuması bana abes gelir.
tabi herkezin görüşü bakış açısı farklıdır.

haklısın herkesin fikri çok farklı ama bu elimizde olarak yaptığımız bir şey değil,yazım yanlışı konusunda çok hassasız biz
sonuçta bir tek ana dilimiz onu da hakkıyla bilsek herkez değil herkes yazsak -ki, -de gibi bağlaçların yazımına dikkat etsek inanın kazanacak çok şeyimiz olacak okuduğumuzu doğru anlayacağız kendimizi doğru ifade edeceğiz
bizim soğuma sebebimiz artık belli bir yaşa gelmiş insanın bu kurallardan bihaber olması en azından benim sebebim bu.
Tabi hızlı yazınca falan kelimeler karışıyor arada o tarz hatalar olabiliyor ama bunlar elde olmadan olan şeyler
şahsen ben belli bir yaşa gelmiş insanın
yanlışa yalnış yalnıza yanlız gibi demesine tahammül edemiyorum hiç mi duymadı sanki doğrusunu ama düzeltmemek için diretirse de ben de soğurum da saygımı da yitiririm

canım böyle şeylere kafanı çok takma tamam tabi ki önemli ama daha ilk görüşmeniz heyecan yapmıştır heyecandan neleri birlikte isteyeceğini bile unutmuş çocuk:1: belki normalde böyle bir insan değildir sende ilk görüşme olduğu için her hareketini izliyorsundur ondan sana öyle geliyordur zamanla bakarsın yine sevmediğin hareketleri olursa güzellikle böyle şeylerden hoşlanmadığını anlatırsın anlarsa ne al anlamazsa elveda dersin:1: seni seviyor mu sana değer veriyor mu bir yerde oturunca yanında bayan olduğunu hissettiriyor mu böyle şeylere daha çok önem ver bence:34:

haklısın herkesin fikri çok farklı ama bu elimizde olarak yaptığımız bir şey değil,yazım yanlışı konusunda çok hassasız biz
sonuçta bir tek ana dilimiz onu da hakkıyla bilsek herkez değil herkes yazsak -ki, -de gibi bağlaçların yazımına dikkat etsek inanın kazanacak çok şeyimiz olacak okuduğumuzu doğru anlayacağız kendimizi doğru ifade edeceğiz
bizim soğuma sebebimiz artık belli bir yaşa gelmiş insanın bu kurallardan bihaber olması en azından benim sebebim bu.
Tabi hızlı yazınca falan kelimeler karışıyor arada o tarz hatalar olabiliyor ama bunlar elde olmadan olan şeyler
yanlışa yalnış yalnıza yanlız gibi demesine tahammül edemiyorum hiç mi duymadı sanki doğrusunu ama düzeltmemek için diretirse de ben de soğurum da saygımı da yitiririm

Anladım.tabi ki insan belli bir yaştan sonra hala Türkçe yi doğru düzgün konuşamıyorsa ve en önemlisi siz uyardığınız halde devam ediyorsa insan ister istemez biraz da olsa
soğur.

önceki ilişkilerimde çok soğurdum ve biterdi..hayatımın aşkını bulunca soğumuyorum.. zaten bakıyorumda adamda soğucak bir şey yok..her şey yerli yerinde maşallah..

duygularıma tercüman oldunz:46:ben düzeltemem de bi erkeğe sunu söyle yap,şu kelimeyi yanlş kullanysn dyemem.ayp olur ki zaten ben söyledkten sonra bi anlamı kalmaz :(

canım böyle şeylere kafanı çok takma tamam tabi ki önemli ama daha ilk görüşmeniz heyecan yapmıştır heyecandan neleri birlikte isteyeceğini bile unutmuş çocuk:1: belki normalde böyle bir insan değildir sende ilk görüşme olduğu için her hareketini izliyorsundur ondan sana öyle geliyordur zamanla bakarsın yine sevmediğin hareketleri olursa güzellikle böyle şeylerden hoşlanmadığını anlatırsın anlarsa ne al anlamazsa elveda dersin:1: seni seviyor mu sana değer veriyor mu bir yerde oturunca yanında bayan olduğunu hissettiriyor mu böyle şeylere daha çok önem ver bence:34:

sanırım haklısınız.bugün ikinci buluşmamızdı.öyle güzel gecti ki.gözüme batan pek bi şey olmadı.hatta hoşuma giden seyler bile oldu.sandalyemi çekti,bahşiş bıraktı...(bu defa garsn caylarmzı getrdi.bi iki yudm aldk sonra bidaha cagrp ilaç almk için su istedi:) en azndan üçüncü defa çağırmadı allaha şükür:))

Teşekkür ederim İmdevil:71:
bu arada kızlaaar sizde dikkat edin, erkeklerin kızlarda soğuduyu şeylerde var; bıyık,kol kılları, kottan fışkıran yağlar..sadece ama sadece bu saydığım 3 temel şeye bile kaçımız yeteri kadar dikkat ediyoruz..
o yüzden benim de bi lafım vardır: beyaz atlı prens hayal ediyorsan sende prenses gibi olacaksın..kural bu kadar basit.. hadi öpüyorum hepinizi..:54:

Son düzenleme:
İnsan olsun, beni mutlu etsin, iyi bir eş/baba adayı olsun isterse yanlız, yalnış yazsın bu umrumda olmaz benim.
Tabi kişilik meselesi çok mükemmelliyetçi bir yapım yok.
Sevgilimden de öyle bir şey görmediğim için olsa gerek soğur muyum soğumaz mıyım net bir fikrim yok açıkçası.

Son düzenleme:
Back
X