sevgilinize aldığınız en değişik hediye neydi?

Küçükken bana verdiği çiçeği saklamışım(Çocukluk aşkımdı)
Hatıra defterimi karıştırırken bulmuştum
Bi saat ile birlikte kurumuş çiçek dallarını hediye etmiştim
Ve saatim hep sana 5 var yada seni 5 geçiyor yazmıştım :):16::16:

uzaktan kumandali buyuk bi oyuncak araba almistim.cok mutlu oldu.bi konusmasinda annesi ve babasi cok istemesine ragmen uzaktan kumandali araba almamislar benimkine:) benimde aklima geldi gittim aldim.bayildi:)))

el yapımı maket bır gemı yaptırmıstım sevgılım ıcın.onumuze cıkacak her engelı okyanuslardakı dalgaları fırtınaları o gemıyle aşacagımız ıcın..

dortgen bir resim cercevesi alip dort tarafinada kendi resimlerimizi yapistirmistim.Kutunun icine 30 tane kirmizi kagida yazili ve baglanmis kucuk sevgi notlari yazmistim ve adresine sevgililer gununde yollamistim.(NOT: HICBISEYE DEGMEZMIS)

Yıl dönumumuzde adına yılın sevgılısı plaketı yaptırdım plaketın ust tarfaına da kalp ıcınde ıkımızın resmını kazıttırdım el yapımı ve cok hoş olmustu aklıma nette benzer seyler görmustum bıze göre tasarlayıp yaptırmıstm ... Boş kasa fişi aldım ve ıcınemınık mınık senı sevıyorum yazılarıyla doldurdum tamamını doldurmak 1 haftamı almıstı... 1 defter aldım ve tanıstıgımızdan berı 6 yıl ıcınde yasadıgımız butun olumlu ve olumsuz sylerı yazıp hedıye ettım... Dogum gununde aynı sehırde olmadıgımız ıcın sabah bı restorantla tlf anlastım ve sabah kahvaltısnı evıne yollattım ardından da aksama dogru bı pastaneyle anlasıp kucuk kalplı bı pasta ve yanındkı notada yanında olmayı ve bu pastayı sna ellerımle yapmayı cok ısterdım uzgunum senı cok sevıorum ıyıkı dogdun yazdırmıstımm dha cok var ama aklıma bnlar geldı malum 7 yıl dogum funu tanısma yıl dönumu nısanlanma sözlenme sevgılıler gunu deyınce farklı farklı seyler yapıo ınsan...

Ay şeklinde, yüzeyi birebir ay gibi olan, uzaktan kumandalı bir gece lambası almıştım. Ay hilal olduğunda o da hilal oluyor, yarım ay olduğunda yarım ay oluyordu. Yani ay o gün hangi evredeyse o da o halde yakıyordu ışığını. Ben çok beğenerek almıştım :)

Ay şeklinde, yüzeyi birebir ay gibi olan, uzaktan kumandalı bir gece lambası almıştım. Ay hilal olduğunda o da hilal oluyor, yarım ay olduğunda yarım ay oluyordu. Yani ay o gün hangi evredeyse o da o halde yakıyordu ışığını. Ben çok beğenerek almıştım :)

ayın evrelerıne ozel bır ılgım vardır ve benı zaman zaman cok etkıledıgını sezerım.nerden buldun bu guzel hedıyeyı ogrenebılırmıyım .kendıme almak ıstıyorum :)

Sihirli kupa yaptırmıştım. Bardak normalde siyah ama içine sıcak su koyunca bizim fotolarımız çıkıyodu ortaya :61:

kolundaki saati hiç beğenmediğim için bayaaa bi para bayılıp saat almıştım görünce nerdeyse ağlayacaktı.
daha sonra da çok istediği ama almaya vakit bile bulamadığı ayakkabıyı aldım garibim her yanıma gelişte giyer:1:

ama bugüne kadar aldığım en değişik hediye resimlerimizin puzzleydi

Son düzenleme:
sevgilim cok mac yapar oyuzden kıranpon almıstım sevincten ölmüstü resmen :1: sevgilim bide cocuklugunda pek oyuncagı olmamıs oyuzden bazen süpriz yapıp kucuk kamyon tır gibi oyuncaklar alırım cokta sevinir :) ama aldığım en ilginc hediye ; zippo almıstım bi yazlık yerden cok sigara icer üstünede zıkkım iç yazdırıp gülen surat koydurmustum cok gülmüstü ya :) zıkkım zipposu koymustuk hatta adını :1:

Back
X