• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize erkek kuzeninizi övme şekliniz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesi bahsetti isteyen kuzeniyle ilgili ama kızın beni engellemesi yeter bir selamım dahi olmadı ha
Ben de "bir selamımızın dahi olmadığı" kişilerin herhangi bir platformda beni izlemesini istemiyorum.Bilemiyorsunuz karşınızdaki kişi erkek arkadaşınızın ailesinin dedikodusundan yaka silkmiş bile olabilir.Kayınvalide adayınız bana çok normal gelmedi.."kimler istedi benim oğlumu da biz istemedik" e getiriyor ama herşey anlatıldığı gibi de olmuyor şu hayatta

Ben de "bir selamımızın dahi olmadığı" kişilerin herhangi bir platformda beni izlemesini istemiyorum.Bilemiyorsunuz karşınızdaki kişi erkek arkadaşınızın ailesinin dedikodusundan yaka silkmiş bile olabilir.Kayınvalide adayınız bana çok normal gelmedi.."kimler istedi benim oğlumu da biz istemedik" e getiriyor ama herşey anlatıldığı gibi de olmuyor şu hayatta
Aynen ona getiriyor yok hastanedeki hemşire benimle ilgilendi oglum sayesinde bilmem ne saçma sapan şeyler

Aynen ona getiriyor yok hastanedeki hemşire benimle ilgilendi oglum sayesinde bilmem ne saçma sapan şeyler
Babaannem ameliyat olmuştu halam yanında kalıyordu. Odada yanında yatan bi kadın varmış oğlu gelmiş ziyarete. Ondan sonra sürekli diyormuş ki halama oğlumu gördüler ya hemşireler doktorlar bak nasıl vızır vızır dolanıyolar hiç eksiğim kalmadı farkında mısın? Halam da diyor ki oğlunu da bi gör yani 😅 o kadının ben eminim hala insanlara hastanede oğlumu sordular diye anlattığına

Babaannem ameliyat olmuştu halam yanında kalıyordu. Odada yanında yatan bi kadın varmış oğlu gelmiş ziyarete. Ondan sonra sürekli diyormuş ki halama oğlumu gördüler ya hemşireler doktorlar bak nasıl vızır vızır dolanıyolar hiç eksiğim kalmadı farkında mısın? Halam da diyor ki oğlunu da bi gör yani 😅 o kadının ben eminim hala insanlara hastanede oğlumu sordular diye anlattığına
Çok saçma onun işi zaten o kimi daha iyi ilgilenir kimi daha az ogullarına bağlamaları saçma

[/QUOTE]
+1
Bekarım ve ailevi ilişkileri bu denli karmaşık olan bir erkekten uzak dururum. Kim kime takip olmuş belli değil. Bu insanlar düğünüme gelecekler, evime gelecekler. Kocamı potansiyel eş adayı olarak görmüş biriyle akraba olamam.
Milletin ağzını açsan mangalda kül bırakmaz. Ama kuzeni kuzene yakıştırmaya gelince normal bulanlar çıkar. Küslük vs. olmadığı sürece yüz yüze bakacağın insanlar arasında iğrenç bir gerginlik olması mı normallik? Iyy harbiden iğrenç ya.

Yani bir kuzen digerine açildiysa demek ki ailede biyerde normal goruluyor akraba evliliği.
Eşimin ailesinde de gozlemliyorum kardeşler cocuklarini bir araya getirdiginde hep abin ablan kardeşin diye diye bahsediyorlar mesela kardeşler yani.

Herşeyi gectim o aileye girip cocuk yapsam demek benim cocuguma da kuzeni oyle yaklasabilir. İstemem öyle şey.

Merhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.

Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler

Fitne peşinde koşmayın lütfen ayrıca övgü bunun neresinde? Normal söylemiş geçmiş işte üzerinde duracak bir şey yok

Yani bir kuzen digerine açildiysa demek ki ailede biyerde normal goruluyor akraba evliliği.
Eşimin ailesinde de gozlemliyorum kardeşler cocuklarini bir araya getirdiginde hep abin ablan kardeşin diye diye bahsediyorlar mesela kardeşler yani.

Herşeyi gectim o aileye girip cocuk yapsam demek benim cocuguma da kuzeni oyle yaklasabilir. İstemem öyle şey.
[/QUOTE]

Anneside çok istemişte bilmem nede benide uzaktan kuzen istedi ben istemedim akraba diye ama hiç lafsını etmedim.

Anneside çok istemişte bilmem nede benide uzaktan kuzen istedi ben istemedim akraba diye ama hiç lafsını etmedim.
[/QUOTE]

Ee sizde de varmiş zaten. Boyle kuzen kiskançliği olan ortamda zaten ciftlerden birinin ailesinde kuzen yakistirmasi, evliligi kesin oluyor ya da ikisinin ailesinde de oluyor. Sizde de varmiş akliniza gelmesi normal.

Kuzen evliligi, yakistirmasi olmayan ailelerde kimsenin aklina gelmiyor zaten oyle şey.

[/QUOTE]
Bence de normal görülüyor olmalı. Hem sağlık açısından hem de başka açılardan oldukça sağlıksız bir durum olarak görüyorum ben bu durumu. Buna yeltenen bir ailenin içine de girmem.
Ay düşünsenize, eşiniz kuzeni ile bir şeyler yaşamış eskiden. Sonra siz evleniyorsunuz, evinize falan geliyor bu kuzen. :olamaz:
Yasak Elma'ya absürt dizi deniyor, şimdi şu durumun ne farkı kaldı? Benim içim almaz valla.

Eskiden kız kuzeni istemiş sevgilim istememiş akraba evliliği diye ama ne tuhaftırki aynı kız hiçbir selam sabahım olmadığı halde beni engelledi instagramdan.
Yani şu soylediginiz doğruysa neden en başından yazmadiniz

Merhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.

Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler
Bana kuzenler arasında böyle birşey düşünebilmek yakıştırmak sapıkça geliyor

Samimi bile değillermiş yani.güzelse güzel der niye ona bakıp istesin saç rengi falan..bir de görüşseler iyice kıskanacaksınız demek ki bu kadar da abartmayın sonra burda hak verilmeyince kız istemiş sevgilimi zamanında diyorsunuz hani araları iyi değildi bağlantıları yoktu şimdi çeviriyorsunuz yapmayın yaaa takıntılısınız net

Samimi bile değillermiş yani.güzelse güzel der niye ona bakıp istesin saç rengi falan..bir de görüşseler iyice kıskanacaksınız demek ki bu kadar da abartmayın sonra burda hak verilmeyince kız istemiş sevgilimi zamanında diyorsunuz hani araları iyi değildi bağlantıları yoktu şimdi çeviriyorsunuz yapmayın yaaa takıntılısınız net
Hayır onu isteyen başka kız kuzeni bu degil

Siz kıskanmışsınız belli ki ama böyle hastalıklı düşüncelere kapılmayın

Güzel olduğu için övmüştür belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X