Yok dün ismini öğrendim dün baktım girip bakıp neyapacamGormeme gerek yok, siz kizi kiskaca almissiniz ve gunde 8172578 defa insta fotolarina baktiginiza eminim.
Ben de sarisinim bu arada, cakma sarisinlardan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok dün ismini öğrendim dün baktım girip bakıp neyapacamGormeme gerek yok, siz kizi kiskaca almissiniz ve gunde 8172578 defa insta fotolarina baktiginiza eminim.
Ben de sarisinim bu arada, cakma sarisinlardan.
Yok yaaa herkesin güzelliği kendine elbette:) Niye sarışınlar kızıllardan daha mı güzel? Neye göre kime göre?
Not: Sarışınım.
Çünkü sarisinsa bitti o iş :):) Niye sarışınlar kızıllardan daha mı güzel? Neye göre kime göre?
Not: Sarışınım.
Ah ah keşke öyle bir şey olsa.Çünkü sarisinsa bitti o iş :)
Yahu saç rengi çeşitleri belli zaten. Sarı dese sarışın kuzeni de vardır kesin onu da mi kıskanacaktınızMerhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.
Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler
Eşimin kuzeni var sarışın bebek gibi bir kız ama gerçekten oyuncak bebek gibi o kadar güzel.Merhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.
Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler
Ailemde kuzen evlilikleri var. Ama ne kendim için ne eşimle kuzenlerinin ilişkisi için aklıma gelmez öyle bir şey. İnsanın içinde olunca oluyor bence.Kuzen evliligi, yakistirmasi olmayan ailelerde kimsenin aklina gelmiyor zaten oyle şey.
Benim kocam sarışınlardan nefret ediyor mesela, özellikle çakma olanlarından. Her erkek sarışın sever ne saçma bir düşüncedir.Ah ah keşke öyle bir şey olsa.Sarı saç iyidir, güzeldir, hoştur. Ama sadece biz kadınlar deliriyoruz bana kalırsa. Erkekler için iki üç tane renk var. Ki onlar için de öncelikli olarak saç rengi değil, başka şeyler önemli oluyor.
Ya bir seksi sarışın tiplemesi var ya bizde. Milletimizde de az bulunuyor malum. Ondan herhalde her erkek sever sanıyorlar. Ya bir de Kudra, turunculaşmış berbat bir sarı bile olsa amiyane tabirle ağzı açık bakan var. Ama dediğin gibi herkese genellenemez.Benim kocam sarışınlardan nefret ediyor mesela, özellikle çakma olanlarından. Her erkek sarışın sever ne saçma bir düşüncedir.
Ailemde kuzen evlilikleri var. Ama ne kendim için ne eşimle kuzenlerinin ilişkisi için aklıma gelmez öyle bir şey. İnsanın içinde olunca oluyor bence.
Ya bir seksi sarışın tiplemesi var ya bizde. Milletimizde de az bulunuyor malum. Ondan herhalde her erkek sever sanıyorlar. Ya bir de Kudra, turunculaşmış berbat bir sarı bile olsa amiyane tabirle ağzı açık bakan var. Ama dediğin gibi herkese genellenemez.
Ay benim bir yakınım da kömür karası saçlarını boyatmıştı öyle. O kadar kötüydü ki...Ama diyorum ya, kötü bir sarı da olsa, Yattara'ya da benzese dönüp bakan oluyor.Cidden erkeklerin bir kisminda var bir sarisin takintisi ve yakisip yakişmamasina asla bakmiyorlar.Arkadaşim oldukça esmer bir kadin inatla saçini sariya boyuyor ama sarinin o tonu ona o kadar kotu duruyor ki ... Kocasi begeniyormuş.
![]()
Ay benim bir yakınım da kömür karası saçlarını boyatmıştı öyle. O kadar kötüydü ki...Ama diyorum ya, kötü bir sarı da olsa, Yattara'ya da benzese dönüp bakan oluyor.Ama ona dönüp bakan adamlarda da iş yok laf aramızda.
Ben de sarışınım, ama sırf saç rengim dolayısıyla beyaz atlı prens bulamadım yani doğruya doğru.
Bana laubali geliyor böyle konuşmalar benimde yakışıklı kuzenlerim var ama ağzıma almam herkesin kendine banane yani.belkide fazla abartıyorum ama hoşuma gitmiyor yani sen neyapacanEşimin kuzeni var sarışın bebek gibi bir kız ama gerçekten oyuncak bebek gibi o kadar güzel.
Eşi de yanında baya baya çirkin tanımında bi adam.
Eşim herkese anlatır ya benim kuzenim bebek gibi kocasına bakın diye evlenirken bile mani olmaya çalışmış hala da adamla dalga geçer 10 sene oldu artık tabi
Bu durumda vayy ben ölem yani
Dip not : Kuzen kardeştir benim içinde eşim içinde karşı cins gözüyle asla bakamam.
Şimdi ama platin sarısı ve yoğun bir maşa görüntüsünü sevenler var. Orijinal sarışında aynı vibe yok.Eee yani normal bir erkek sariya boyayinca sarisin olmadigini biliyor boyaya o kadar anlam yüklemeye gerek var m?Ve azicik göz zevki olan her sevgilisine/karisina sari yap sari yap demiyor.
Benim sarıya tutkum olsa gider gercegini arar bulurdum acikcasi.![]()
Şimdi ama platin sarısı ve yoğun bir maşa görüntüsünü sevenler var. Orijinal sarışında aynı vibe yok.![]()
Yani şimdi Marilyn Monroe var, Yattara sarısı var. İkisi bir değil yani.Doğru onu seven irkekler de var.![]()
Yani şimdi Marilyn Monroe var, Yattara sarısı var. İkisi bir değil yani.![]()