sevgilinize/eşinize nasıl hitap edersiniz?

Ben çok çeşitli şekilde hitap ederim bazen kendim bile kendime gülerim bu nereden çıktı şimdi diye..:1:
Sevimli olan aşk kokan her şey onun adı zaten:16::16::16:
O da bana genelde bebeğim,yarimm,bitanem,sevgilim,aşkım der...
En çok bebeğim ve yarim diye hitap ediyor.
Kızgın yada tripli olduğumuzda da isimler devreye giriyor bu olaya sinir olsam da ister istemez öyle oluyor.:37:

"Sevimli olan aşk kokan her şey onun adı zaten" :16::16:sevdm bu lafını :)

o bana meleğim ve aşkım der. bazen aşkı depreşir sevgilim herşeyim filan der :31:

ben de genelde aşkım sahibim bitanem hayatımın anlamı diyorum.

eğer şımaracaksam koca göbekli diye seviyorum :27: bazen eşşek filan diyorum.

eğer bir şeye kızdıysam hayatım diyorum ( o zaman anlıyo kızdın sen gene bişeye diyo :35: )

sinirlenince direkt isim :ssz:

ayy bi hoşsunz valla :1::1:farklı olmak gzl tbi

O bana her şekilde hitap etmiştirr
Ama ben sadece aşkım derimm:54::54:

nye kız :)

sevgilim olacak insan beni sırtımdan vurduğu için bir şey diyemiyorumm..kokusu hala burnumda.keşke bende güzel sözler söyleyebilsem ona birlikte olsakta.ama o sadece cinsellik için seçmiş galiba beni:(( biliyorum çok alakasız oldu ama bendee sevgilimm diye hitap etmek istiyorum onaa:((

sevgilim olacak insan beni sırtımdan vurduğu için bir şey diyemiyorumm..kokusu hala burnumda.keşke bende güzel sözler söyleyebilsem ona birlikte olsakta.ama o sadece cinsellik için seçmiş galiba beni:(( biliyorum çok alakasız oldu ama bendee sevgilimm diye hitap etmek istiyorum onaa:((

üzülme cnm hakkında hayrlısı :(

23 yılımız bitti,ilk günden beri ikimiz de hayatım diye sesleniriz. Bazen hayatısı , aşkısı ,bitanem de oluyor. Yeri geliyor isimlerimizle de hitap ediyoruz. Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.herkese mutluluklar

Artık bu aşkım, canım, bitanem, hayatım hitaplarından iğreniyorum nefret ediyorum.
Benim bir arkadaşım sevgilisiyle her konuşmasında abartmıyorum her cümlenin arasına bu kelimeleri yerleştiriyor.
O kadar itici ve yapmacık geliyor ki bana artık iğreniyorum.
Sürekli çiftlerin bu şekilde hitap etmeleri de çok saçma. Hele ki arkadaşım şöyle kullandığında ;"Tamam bitanem ayrılalım o zaman aşkım sen beni sevdiğini söylemiyorsun hayatım demekki beni sevmiyorsun bebeğim öyle değil mi hayatımın anlamı" gibi kavga anında bile yapmacık ve yılışıkça kullanarak anlamını yitirmekle kalmayıp iğrenç bir hal alıyor kelimeler.

Benim kendime özgü sevgi sözcüklerim vardır ama her zaman söylemem içimden geldiğinde söylerim.
Bana da sürekli söylensin istemem.

kızsam da sevsem de ismiyle hitap etmek her zaman hoşuma gidiyor:17:

genel olarak isminin sonuna iyelik eki koymayı daha çok seviyorum..

farklı bir hitap oluyor ben ismini evirip çevirince:38:

o da genel olarak aşkım,birtanem ve nazlı bebeğim der..( ayrıca nazdan niyazdan hoşlanan

bir erkek daha görmedim ben:37::nazar: )

23 yılımız bitti,ilk günden beri ikimiz de hayatım diye sesleniriz. Bazen hayatısı , aşkısı ,bitanem de oluyor. Yeri geliyor isimlerimizle de hitap ediyoruz. Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.herkese mutluluklar

AMİNN MAŞALLAH SİZE DE :69::nazar:

Artık bu aşkım, canım, bitanem, hayatım hitaplarından iğreniyorum nefret ediyorum.
Benim bir arkadaşım sevgilisiyle her konuşmasında abartmıyorum her cümlenin arasına bu kelimeleri yerleştiriyor.
O kadar itici ve yapmacık geliyor ki bana artık iğreniyorum.
Sürekli çiftlerin bu şekilde hitap etmeleri de çok saçma. Hele ki arkadaşım şöyle kullandığında ;"Tamam bitanem ayrılalım o zaman aşkım sen beni sevdiğini söylemiyorsun hayatım demekki beni sevmiyorsun bebeğim öyle değil mi hayatımın anlamı" gibi kavga anında bile yapmacık ve yılışıkça kullanarak anlamını yitirmekle kalmayıp iğrenç bir hal alıyor kelimeler.

Benim kendime özgü sevgi sözcüklerim vardır ama her zaman söylemem içimden geldiğinde söylerim.
Bana da sürekli söylensin istemem.

aynen katılıyorm sana bazısı dediğin gibi abartıyo kelimeler sihrini kaybediyo sonra :)

bendensin :69:

kızsam da sevsem de ismiyle hitap etmek her zaman hoşuma gidiyor:17:

genel olarak isminin sonuna iyelik eki koymayı daha çok seviyorum..

farklı bir hitap oluyor ben ismini evirip çevirince:38:

o da genel olarak aşkım,birtanem ve nazlı bebeğim der..( ayrıca nazdan niyazdan hoşlanan

bir erkek daha görmedim ben:37::nazar: )

:1::1: onun da huyu öyle demekki cnm :)

ilk kez duydum farklı hoş :)

ben : erkeğim, kocacığım, birtanem, vs derim........

eşim de bana : taşbebeğim, güzel gözlüm, güzelim der..... başka şeyler de var ama en sık kulllandığımız bunlar.....:17:

O bana melegim der
Ben ona ömrüüümmmm:16::16:
Tabi diger aşk sözcüklerini söylüyoruz:54:

ömrüm lafı bi baaşka güzel :16::69:

ben : erkeğim, kocacığım, birtanem, vs derim........

eşim de bana : taşbebeğim, güzel gözlüm, güzelim der..... başka şeyler de var ama en sık kulllandığımız bunlar.....:17:

güzel cnm :) Allah mutluluğunuzu arttırsın inş :nazar:

kuzuu valla bn gurura ; hayatım demeyı cok sevıyorum onun dısındaaa, nefesım, ömrüm, tek gercekgm, btnm,askm,cnm falan gdıo öle :D
oda bana hytm der genelde. aşkım,guzelım,falan fılan bide bazı garip hitap şekilleri var onun :D mesela pirinç tanem :D süt kokulum :D
ama 23 mayıstan berı bu zmna kdr hc sölemedgm bişeyı dıorum artık ona :( ASKERİMMMM

kuzuu valla bn gurura ; hayatım demeyı cok sevıyorum onun dısındaaa, nefesım, ömrüm, tek gercekgm, btnm,askm,cnm falan gdıo öle :D
oda bana hytm der genelde. aşkım,guzelım,falan fılan bide bazı garip hitap şekilleri var onun :D mesela pirinç tanem :D süt kokulum :D
ama 23 mayıstan berı bu zmna kdr hc sölemedgm bişeyı dıorum artık ona :( ASKERİMMMM

ASKERİMM'i herkes diyemez öyle ne mutlu sana canım benimm :16::16:

gurur duy GURUR'unla :16:

Back
X