sevgilinize eski sevgilisinden doğum gününde msj gelir oda cevaplarsa tepkiniz ne olr

xxtalyaxx

hayat buysa gerçek nedir?
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2009
6.508
3.353
398
benmi çok abartıyorum aceba birde size sormak istedim... başlıktanda anlaşılacağı gibi sevgilime eski sevgilisinden doğum gününde msj geldii... benim varlığımdan haberdar bu kızz... oda teşekkür etti.. banada bunu söyledi.. bilmiyorum ama çok zoruma gitti... yani tamam kız msjı attı ama sen neden teşekkür ediyorsun uzatıyorsun ilgilenmiyormuş gibi davran artık senden tamamen umudu kessin dedim.. bu kız çünkü deli gibi aşık durumda ve bu cvbın ona umut vericeğini düşünüyorum..sizin tepkiniz ne olurdu..?? abartıyormuyum.. yha ben olsam benden ayrılan bir adama doğum gününde çıktığı olduğunu bildiğim halde msj atmam... belki yanındadır diye düşünüp.. offf çokmu medeniyetsizim ben yhaaeyvahedigeldismile

cnm bana göre normal bırsey bu yanı benım erkek arkadaşım için eski eskide kalmıştır karıştırmanın aılemı yoktur.eger benımle bırlıkteyse olay bıtmıştır.eger onu sevse onunla gıder bırlıkte olurdu hem sevdıgınıde bılıyor bence sen bıraz büyütüyorsun gerçi erkek arkadaşında gıtme potansıyelı varsa o kızlada olsa gıder başkasıylada olsa gıder.ama kalmak ıstıyorsada isterse kapısında yatsın gitmez.bence eşeğin aklına karğuz kabuğu getırmek gıbı olmuş senın tepkın.

hiçte medeniyetsiz değilsin.. mesaja ya cevap vermeyecekti, yada tşk ler ama lütfen br daha beni arama diyebilirdi.. erkek arkadaşının tepkisi hoşuma gitmedi benimde.. hatta tepkisizliği.. ben olsam acayip kıl olurdum.. sende sonuna kadar haklısın..

yha birde ben her defasında görüşmüyorsunuz dime diyordum.. çünkü önceki sevgilim beni aldatmıştı.. yhaa kızlar bu güvensizlik duygusu birazda önceden geliyor... yine aynısımı olucak korkusu.. oda o beni arayamaz kesinlikle msj atamaz diyordu.. doğum günü bugündü ve bu olay gelişti... hani arayamazdı dedim.. biz medenice ayrıldık sadece tşk ettim uzatmasın diye dedii..her defasındada o kızın ne kadar iyi biri olduğundan bahsetmiştir... ama sevmediği için bitirdiğini vs söylemiştir.. ne bileyim yaa paranoyak oldum eskisinin acısını şimdi çıkarıyorum..CADIARZU

kesinlikle haklısın kızmakta bende olsam sinirlenirdim..bir de kız sizin varlığınızdan haberdar hala neden msj atar onu da anlamam..ne kadardır birliktesiniz?eski kız arkadaşı ile ne zaman bitmiş ilişkileri?

bence çok fazla takıntı yapma,sürekli o kızı dile getiripte aklında yokken bile aklına sokma derim ...sonuçta sen üzülürsün...

aslında şöyle anlatayım olayı en başından.... bizim tanışıklığımız 5 yıllık bir süre.. aynı işyerindeyiz.. ama bunun üç yılında benim bir sevgilim vardı evlenmeyi düşündüğüm söz yapılcakken ayrıldığım aldatıldığım diyeyim... bu o dönemdede benden hoşlandığını fakat sevgilim olduğu için açılamadığını söyledi.. ben sevgilimden ayrıldıktan bir sene sonrada duygularını açtı.. o kızla çıkarkende beni sevdiğini onun çok iyi biri olduğunu ama aklında ben varken olmadığını söyledi.. 1 seneyide benim kendimi toplamam sağlıklı düşünebilmem için beklediğini söyledi..kızada ayrılırken beni sevdiğini söyleyrek ayrılmış...ama benim olanlardan haberim yok... ilgisinin farkında bile değildimm.. dediğim gibi hayatımda biri vardı ... ondan sonraki o bir senede içime kapanık şekilde geçmişti.. böyle iştee:sinifsinif:

çok fazla uzatma ama tepkinide ortaya koy yani ne demek seni hiçe sayıp cevap vermek yanlış benceakannehir

şimdide 8 aydır birlikteyiz... hala aynı işyerindeyiz...

Onunlayken seninle ilgileniyormuş , seninleyken de onunla ilgileniyor herhalde .

Yanlış anlamadım sanırım :bbo:

anlıyorum seni canım bi güvensizlik yaşamışsın geçmişle ilgili yalnız erkek arkadaşında bende bir güvensizlik yarattı hayatında biri varken seni sevdiğini sölemiş,madem o insanı sevmiyordun neden teşşekürler mesajını attın?mesaj aldığını teşekkür ettiğin sana sölemiside bi anlamda sana güven vermek istiyor olabilir ama yine de dikkatli ol canım...

tatlım bence medeniyetsiz falan değilsin,söylediklerinde çok haklısın
ona hiç cevap atmamalıydı bence ki o kız kaale bile alınmadığını anlasın.
bence sevgilinle konuşup rahatsız olduğunu söyle, aynı şeyi sen yapsan eminim o da rahatsız olurdu ve bu mesajın eğer arkası gelirse o kıza ağzının payını vermesini söyle.

anlıyorum seni canım bi güvensizlik yaşamışsın geçmişle ilgili yalnız erkek arkadaşında bende bir güvensizlik yarattı hayatında biri varken seni sevdiğini sölemiş,madem o insanı sevmiyordun neden teşşekürler mesajını attın?mesaj aldığını teşekkür ettiğin sana sölemiside bi anlamda sana güven vermek istiyor olabilir ama yine de dikkatli ol canım...

kızlar bu konuya bende ilk başta çok takıldımm... ama şöyle bir durum var.. ben evlilik aşamasındayken ayrıldımm...benle ilgili hiç bir umudu kalmamıştı... yani oda hayatına belki bir yön vermek istedii.. o kızla olabileceğini düşündüü.. ve biz ayrıldığımız tarihten kısa bir süre sonrada ayrıldı...

bence bu mesajların arkası gelir cnm baksana kızda umutlanmıştır teşekkür cevabı aldım diye...
aynı şey benimde başıma geldi,ancak seninki gibi cvp vermemişti kızın sürekli mesajlar attığını söledi bende ver numarayı dedim bi güzel ağzını payını verdim bir daha o cesareti bulamadı....

bence bu mesajların arkası gelir cnm baksana kızda umutlanmıştır teşekkür cevabı aldım diye...
aynı şey benimde başıma geldi,ancak seninki gibi cvp vermemişti kızın sürekli mesajlar attığını söledi bende ver numarayı dedim bi güzel ağzını payını verdim bir daha o cesareti bulamadı....

kendimi hafiye gibi hissediyorumm... hiç huyum değildir... tlfon ver bakim demek... ama artık yapıcam sanırım:sinifsinif:

kendimi hafiye gibi hissediyorumm... hiç huyum değildir... tlfon ver bakim demek... ama artık yapıcam sanırım:sinifsinif:

ben de öle değildim cnm ...ama maalesef güveniyordum ama bi yerde tıkanıp kalıyordum..daha 1 ay olmuştu biz ilişkimiz başlayalı eski kız arkadaşı aramış hayatında biri olup olmadığını hala sevdiğini sölemiş bizimki de evet var demiş...ve bu durumu bana anlattı..sonra diğeri sonra diğeri derken bende sıkıldım artık ona karşı ortada bişey yokken bile bi güvensizlik yapıyordum aslında karşındakine büyük saygısızlık ama içim içim yiyiordu yapıcak bişey kalmıyordu...bence sende şuan çok fazla üzerine gitme biraz sakinleş canım....

güzelim demek birbirlerinde hala akılları var kiğ senin içine kurt düşmüş baktıgında bu kadar işkillenmişsin, bir ınsan durduk yere neden eskısıne msj atsın sonra neden dıgerı de cevap versın kı? sırf nezaketten mi? öyle oldugunu düşünüyorsan cok safsın derim.

benimde eski sevgilim ayrıldığımızda mailler attı halen daha atıyor.. ama ona iyi yada kötü cvp vermiyorum.. vermiyorumki dikkate alınmadığını düşünsün... ilk başlarda tersliyordum maillerine cvp verip.. sonra baktım ondan bile yüz bulmaya başladı.. yani karşı tarafın senle ilgili bir düşüncesi varsa herşeyden yüz buluyor..ilk baştada dedim benmi medniyetsizim diye.. ama herkes aynı fikirde olduğuna göre sorun bende değil.. onlardaa:oklava:

uzatmayın Bence.. durduk yerde atmamış doğum günü diye atmış.. şimdi cidden Bana Bi daha msj atma demek ayıp olurdu.. tşkr ederim yazmıs sadece.. eee hayat nasıl gidiyor nasılsın falan diyip muhaBBeti uzatmamış.. sadece kısa bi tşkr. Bu Bile karsı tarafa sana kıBarca Tşkr ediyorum umursamıyorum seni Sen de Beni umursama demektir.. Ben yaşasaydım böle Bişeyi, sevgilim kısa ve öz Teşekkür ederim yazsaydı proBlem etmezdım.. ama nasılsın Bilmem ne diyerek muhaBBet kurmaya çalışsaydı kızardım.. sen de dert etme.. avcunu yalar hanım kızımız.. Bana da eski nişanlım doğum günümde Video yollamıstı Benden sana gelsın demişti sevdiğim Bi şarkıyı slayt yapmıştı. teşekkür ettim sadece.. sevgilime de söyledım.. yüzü düştü ama neden cvp verdin diye kızmadı. okudu msjımı, unutur inşallah Bundan sonra doğum günlerini dedi sadece

bi tesekkur etmesinde sakinca yok kibarlik yapmis derim..
ama eski sevgiliye kibarlik yapmasina gerek var mi yok mu? yok tabiki..

Back
X