Sevgilinize istediklerinizi nasıl yaptırıyorsunuz?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
kızlar yardım lütfen ..düşüncelerinize ihtiyacım var ..sevgilinize istediklerinizi nasıl yaptırıyorsunuz ya??? acıklar mısınız sırrınızı ..
ben hiç kaale alınmıyorum istediklerim yapılmıyor

eğer emredici tarzda konuşuyorsan birşeyler isterken bunu yapma tatLı dil herşeyin çözümü

mesela birşeye hayır dediyse hemen üstüne ısrarcı davranma bırak aradan biraz geçsn sonra senn isteğinin daha makul mantıklı oldugunu anlatabilirsin yumuşak bir tavırla... inat etmek yokkkkk!!!!kavga yokkk!!! unutma

Tatlı dil yılanı deliğinde çıkarır. Ama sinirin had safhada olduğu zamanlarda değil

Önce sorarım olmaz derse biraz ısrar ederim olmaz konusunda kararlıysa kapatırım konuyu başka şeylerden bahederiz.

Sonra ama sevgilim neden olmasın ki derim konuşuruz ve çok çok akla mantığa sığmayacak bişey değilse bugün değilsede yarın mutlaka olur

isteklerinizi ve sizi biraz da olsa kaale alması gerekir sanırım bu dediklerinizin işe yaraması için .:44: :44: :44:

iyi de tatlım seni biraz da kaale alan birisi değilse neden berabersin :26:

iyi de tatlım seni biraz da kaale alan birisi değilse neden berabersin :26:

gercekten öyle olup olmadıgını bilmiyorum canım aslında ..kafam cok karısık belki biraz alıngan davranıyorum ..ama böyle düşündüm birden ya

cnm yaşlarınız kaç ki senin ver erkek arkadaşının.
Böyle durumlar olabiliyor herkes herzaman mutlu değil elbette ama senin her istediğin şeye otomatik olarka "hayır" yanıtını vermesi bence düşünmen gereken i konu

yani aslında her istedigime hayır demiyor aslında anlayıslı davranıyor anlıyor ama yapmıyor..

zor olmuyo benim cnm ya benim sevgilim öküzdür yani incelik süpriz falan bilmez ama bir şey istedim iki etmez hemen yapar o konuda hakkını yemem yani benim için tatlı bir dille söylemem yeterli

zor olmuyo benim cnm ya benim sevgilim öküzdür yani incelik süpriz falan bilmez ama bir şey istedim iki etmez hemen yapar o konuda hakkını yemem yani benim için tatlı bir dille söylemem yeterli

hmmmmmm..senin sırrın bu yani

ayrılıyosun ama Blöf deil, kesin Bi kararla.. ne istesen 1 hafta içinde yapiyor ! ama geri döndüğünde gene eskisi giBi olaBilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…