- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
Cilve yap fingirdek ol birazama dışarıda değil sadece onun yanında
dediğim gibi çok üstüne düşme yaşın da pekbi küçükmüş yahu .
Agırlıgımı koyucam aynen bakalım :)Cilve yap fingirdek ol birazama dışarıda değil sadece onun yanında
dediğim gibi çok üstüne düşme yaşın da pekbi küçükmüş yahu .
Aynı okulda mısınız ?
Nasıl sık görüşme şansınız olmuyo,haftasonu mu pek görüşemiyosunuz ?
yanı şöyle anlatıyım o dershaneye gidiyor ben okula, benım okulumla onun dershanesi aynı güzergahta öylelikle karsılasıyoruz beraber gidiyoruz, sanırım yanlıs anlatmısım cok özüür =)
Sen beni dinle cilve ya erkekler fingirdek kızları çok severler ;ama dediğim gibi sadece yanında onun dışında hanım hanımcık ol
yerıne göre ama .. bazılarıda iyice yüzvermeyen kızları seviyo falan daha erkekleri çözen bir diişi bulunamdı bulunamıcakta sanırımoff offff
Canım o senin dediğin çıkmadan önce ama çıktıktan sonra hiç bir erkek buzdolabı gibi bir bayan istemez
Onu sahiplendiğini, cok sevdigini hissettir güleryüzlü ol, şirinlik yap suratını hiç asma. Gereksiz tavırlar yapma kii hosuna gitsin senin yanında huzur bulacaktır emin ol :)
Ben bunları yapıyorum inanın her morali bozuk oldugunda bana ihtiyacı oluyor, sürekli özlüyor..
Bulusuyoruz eve bırakıyor gecesinde özledim tontisiim diye sızlanıyor öylede bi cocuk yani nazar degmesinde amann :))
Nazar değmesin inşşşşş hep mutlu olun böylee tontişii :) ben suan günaydın mesajı bile atmadım cunku oda 2 gunden berı atmıyor, dün attım cevap bile vermedi o derece.. cumartesi günü dediklerni yapacagım çok tesekkürler :))
Canım ne yalan söyliyim benim sevgilimde yapıyodu aynısını cvp vermeyince ben daha deli oluyodum surat yapıyodum demediğim laf kalmıyodu ama gecti cok sukur yaa iyiyiz suan eskisi gibi degil ben onu degistirdiğime inanıyorum, cokk yıprandım ama nasıl inat ettiysem bırakmadım bitmesini istemedim iyide odu ya böyle:)
Ee ben sımdı ne yapıcamm(
Sorunu tam olarak ne bilmiyorum ama soruma cvp verirsen daha net bi yorum yapabilirim canım,
Bi sorunu odugunda sana hep söylermi? genel olarak baktıgında 8 ay içinde söylemediği baska sorunlarıda oldumu?
Söylüyordu.. Yanı bana anlatmadıgı sorunu yok, örneğin su sınav olayı falan benı cok bunalttı falan derdi.. Sınav stresidir diye birşeyde diyemiyorum kafayı yemek uzereyım
yaa sınavın üstünden kac gün gecti benim sınava giren bütün arkadaslarımında cok kötü gecmis ama toparlandılar.. sorunun sınav oldugunu düsünmüyorum sorun baska bisey bence, cevap verirdi sınav konusu olsaydı :/
O LYSyede giricek haziranda ondan olabilir diye düşünüyorum :/
olbilir canımda bencilce davranmaması gerek yaa, senin ne sucun var sanki cezasını sana kesiyo dimi?
Kesinlikle... Sence mesaj atmalımıyım ona haftasonuna kadar yoksa cuma gunu, 'yarın nerde bulusuyoruz ' gibisindenmi msj atayım? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?