sevgilinize, nişanlınıza, eşinize kısacası erkeğinize nasıl davranırsınız??

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
sevgilinize, nişanlınıza, eşinize kısacası erkeğinize nasıl davranırsınız?? evt kıssslar kaçan kovalanır taktiğimi yoksa herşeyim onun tüm fedakarlıklar o ne derse odur taktiğimi... deneyimleriniz nelerdir.. paylaşalım ki bilmeyenler ya da ilişkisine yön vermek isteyenler faydalansın.... aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilezemuszemuszemuszemussositosositosositososito:dance::dance::enbuyukkk:

valla ne kacan kovalanir.. ne de o ne derse odur..
ikimizin de soz hakki aynidir ama mantikli olani yapariz.. kimse kacmaz biz de kacan olursa da zaman zaman kimse kovalamaz. kimsenin lafinin ustunlugu de yoktur.
hayat akiyo gidiyo iste byle oyunlara ne gerek var.

kaçan kovalanır tabi valla evliyim ama eşime bile saçımı süpürge etmem

şöyle bi açıklık geitrmek isterim konuya oyun deil bu kişilk meselesi olarak görüom zaten oyun bi ytere kadar sürer ama kişilkle alakalı olan sey sürekli devam eder karakterinizden kaynaklanan davranışı soruorum ben tatlım sırnaşık şey

taktik filan yok eşitiz ama kaçmam kovalatmam:icecream:
o ne derse o dur. daha ağırlıklıbayanssulusmile

genelde hep benim dedigim olurrrr :) ama tabiki bu ben onu dinlemiyorum demek olmuyooo..bende onu hep dinlerim tabikiii .. yerine göreeee davranırımmm iyiysekk sonuna kadar iyi sevimlii sinirliysem haşin duruma baglı bu .)

yeri gelir sabırlı yeri gelir aktarıp dönderen olurum :hulya:
Duruma konuya göre değişiyor... şakkıdı

hayırdır kıslar çok mu zor bi soru sordum yoksa kaydirigubbakcemile3 ben valla yeri geldimi onun söznü dinlerim ama yinede sorgularım yaa bu huyumda bi türlü vazgecemiom cogu kez süprizlerini bozmusumdur adım süprizsavara cıktı yaa :) ben biraz agırdan alıom yani hemen yelkenler suya inmio biraz yalvartıom ki değerini daha ii anlaısın die anlıodda saolsun az cekmio valla :)) ama ööle daha ii oluo yaa hemen herseyi istediğinde yapınca alısıo sonra istio hep accık süründüom ben tamam bazen abartom yazık üzülüomda ööle yapınca ama huyum işte mesela askrde şimdi bi kac güne cıkacak soruo gelince bakalım nasıl bulacaksın beni begenecenmi dio bende ee gelince görcez artık diom delirio ( tabi şakasına) bak sen yaa gelince görürsün o zaman dio :))) yazık yaa valla çok acıyom ben bu çocuga yaaa

havalı davranırım :dilcikar:
bazen de çok şevkatli :teselli:
bazen gururlu,deliyaban gibi Çok üzgünüm çoook

yazdiklarindan hic bir sey anlamadim keske türkce karakterleri düzgün kullansak ediom istio süründüom bunlar türkcemi:hulya:

Ben de çok değişkenim..bazen saçımı süpürge edecek kadar sevgi dolu sefkat dolu davranırım..bazen de burnundan getirim her şeyi..sağolsun o da benim bu dengesiz halime alıştığından ses çıkarmıyor...yoksa çoktan başından atmıştı:lepi:kaydirigubbakcemile2
aşk biraz da sabır işi kızlar..

bende dengesiz davranıyorum galiba kızlar mesela herşey yolundayken her sözünü dinlerim zaten pek mantıksız şeyler de söylemez ama bir hata yaptıysa işte o zaman burnundan getirim..

oyunla moyunla uğraşamam neysem oyun..deli gibi aşığım adama neyin tribini yapıcamki..yemişim tribi:asigim:aşkım benim kurban olurum ona benhihoyyyt

Bizim ilişkimizde hesap... Taktik yoktur...........içimizden geldiği gibi yaşarız ilişkimizi saygıyı bozmadan :)

ben genelde olayların üstüne fazla gitmem susarım susunca o pişman olur ama ben üsteledikçe o daha beter olur anlaşılmaz bir hal alır herşey.bizde hayatımızı böyle+ devam ettir+iyoz.çokta mutluyum susuyorum eşimle mutlu olmak için ha eşimde gaddar bvi insan değildir sadece tartışmaya girmeyi hiç sevmez sadece bırak kendine hallolur der ve gerçektende öyle olur

ben de genelde ona göre davranıyorum.. o bana ne kadar ilgili davranırsa ben de öyle oluyorum.. bana bozulup soğuklaşmışsa ben hatalı olsam bile soğuklaşiyorum gene aramızı düzelten o oluyor... ben daha çok onun üstüme düşmesinden hoşlanıyorum.. o ilgilensin o üstüme düşsün o ilişkimize emek harcasın ben gerisini getiririm zaten.. ama ondan bi adım görmezsem anında ben de elimi eteğimi çekerim.. bu da bi iki defa oldu zaten sonrasında bazı şeyler oturdu huyumu iyice öğrendi şimdi ilişkimize sahip çıkması gerektiği gibi sahip çıkıyor ben de onu sevgimle sicakliğimla doyuruyorum.. maşallah iyice oturdu bazı şeyler artık çözdük birbirimizi...

ben sözünü dnlerim ama o dırdırlanr szünü dnlemedigim zmn da soguk dwranyr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…