Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketSevgilinize veya Eşinize pahalı hediye aldıktan sonra pişman oldunuz mu?
eşimle 5 yıllık flört 1 yıllık nişan ve 2,5 yıllık evliliğimizde hediyenin pahalı ucuzundan çok değer vereceği şeyleri seçmeyi yeğledim hep..
o yüzden hiç pişman olmadım..
ne için çalışıyoruzki..
:asigim:
evet oldum
henüz sevgiliyken evlerine hırsız girmişti tlfnunu çalmıştı
bende sevgililer gününü bahane ederek tlf almıştım ona
daha alalı 2 ay olmamıştıki bi kavgada ayrılma kararı alınca bana tlfnu geri vermeye çalıştı bende almadım senmisin almayan
tlf küüüütt diye yere yapıştırdı :mymeka:
ve ben 1 sene olmayan tlfnun taksidini ödedim
tabi arada onada ödettim kaydirigubbakcemile3
şimdiye dek hayatımda biri için harcadığım en yüksek mebla,geçen sene eşimin doğum günü için balkona barbekü yaptırmıştım...
bir aylık maaşımı verirkende hiç pişman olmadım...:1hug:
birtek şimdi temizlerken sinir oluyorum,o ayrı.............:roflol:
evet pişman oldum.bi kaç yıl önce antalyaya gidecekti doğumgününün ertesi.ve şöle bi dağcı çanta alsam aslında iyi olur herşeyimi sığdırabilirm demişti.bende öğrenci harçlıklarımdan ona gidip çantayı aldım.çanta deyip geçmeyin pahalı bişeydi yada öğrenci olduğumdan bna öle geldi:122:üstüne bide ayrıldık tm yaz ayrı kaldık:111:gerçi hala birlikteyiz sonrada bi çokhediye aldım ama o çantaya çok pişman olmuştum:114: