• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
işte bu beeeee 4 Temmuz doğum günüm ve ben mesajı verdim.... Eşim ; - final maçına sana bilet alayım doğum günü hediyesi yanına da bir arkadaşını al" dedi... Şimdi dedi .... budur be

budur aslan karım
Biz birlikte İtalya'ya gidiyoruz.Sizin aklınız eşinizde kalmasın.Hayırlı yolculuklar:)

işte bu beeeee 4 Temmuz doğum günüm ve ben mesajı verdim.... Eşim ; - final maçına sana bilet alayım doğum günü hediyesi yanına da bir arkadaşını al" dedi... Şimdi dedi .... budur be

budur aslan karım
Rüyanda mi:)

Sizle alakasi yok,bensiz hic kimseyle ozellikle Rusya'ya gidemez. En son yıllar önce abim gitti arkadasiyla,2 kizla geldiler :110: bunlar ne dediğimizde "her ulkenin kendine özgü meshur birseyi var. Rusya'da kizlar vardi,onlari aldik"dediler. Tum itirazlara ragmen rus yengemiz var,rus kumayi kaldiramam:sinirli:

Vallahi sordum hem de çekiliş yapıp gerçekten götürcekmişsiniz gibi. Yazayım mı adını ister misin dedim "hayır aşkım ne işim var benim oralarda" dedi ısrarla sormama rağmen istemiyor. Sen yaşlanmışsın dedim..

Back
X