• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Hayır yaaaniii niye sadece siz gidebiliyorsunuz? Bizim canımız yok mu? :D Deplasman derken Rusya elenince her takıma deplasman olur, bu arada hangi ülkeyi tutacağız? :D

Günaydınlar.
Eşim futbol sevmez. Eğer böyle bir düşkünlüğü olsaydı kendi tercihine kalmıştı. İzin vermek ne haddime☺️

Beni de götürürseniz neden olmasın? Merak etmeyin ben sessiz sessiz izlerim maçları ama yine de götürmemek için bir bahaneniz vardır di mi :KK48:

Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;

Yollarım ama bensiz gitmez.
Mecburen ben de geliyorum :)

Bu anketi neden açtık konusuna gelince ; yok seçimdi yok sınavdı baya bir gerildik. Az da olsa tebessüm olsun istedim yüzlerinizde. Bu arada eşini kimse yollamadığı için ben HAN'ım ile karavanızmızda baş başa oturma kararı aldık.
En güze
Bu güzel cevaplara ve sohbete istinaden "Voyage Belek Golf & Spa ya da Voyage Sorgun’da 5 gece 6 gün Ultra Her Şey Dahil, iki kişilik bir tatil " versem 1 üyemize ... Böyle bir bil kazan yapsak, aklımda deli sorular, çılgın bir bil kazan...

Durun bakalım ben pazartesi bir bizim ajans ile görüşeyim...
Kazen abi ya süpersin;) ne güzel olur

Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;

Nereye götürürsen götür ama Benim herifime her yer Trabzon .. :))))

Benim eşim futbol delisi. Dün Fransa-Arjantin maçını birlikte izledik :) Messi Arjantin Milli Takımı'na veda edecek mi onu düşünüyorum :sampiyon::deli:
Ben de gönderirdim tabi ki..

Back
X