Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 sahada 6 yedekteki garibanlarla 2 takım 24 yapıyor diye biliyorduk o kadar cahiliz yani ne diyebilirim bizim için umut yok:))))24 derken :)
"Tabii ki Hayır, bensiz ne işi var oralarda !" diyenler sorun ; bende mi ? eşinizde mi ? onu da yorum olarak yazsanız : )
Aynı beni anlattın bunu nasıl yenicez yoksa beni her bırakıp gitmesinde sinirden artık bana bişey olacak hiç bir yere bensiz gitmesini istemiyorumEvlendiğimiz ilk yıl sürekli beni bırakıp çıkardı, heralde ondan olacak ki artık beni almadan bir yere gidince çok sinir oluyorum, bozuluyorum. Özellikle abisi varsa işin içinde daha çok sinir oluyorum. (abisiyle kötü anım var maalesef, taktığım yani ona)
Elimde değil, istemeden bozuluyorum. Hep benim yanımda olsun hiçbir yere gitmesin istiyorum. Bu kafayla çok yaşamam ben![]()
Üstüne para bile verebilirsinAbi al götür gittiğin yerde pasaportunu neyi varsa yok et , sen geri gel , eşimi de orda bırak :)Kazen
Üstüne para bile verebilirsin![]()
İnan bu halimden ben de hiç memnun değilim. Artık rahat olmayı istiyorum. Giderse gitsin deyip, keyfime bakmayı istiyorum ama yapamıyorum. İster istemez, bozulduğum yüzüme hareketlerime yansıyor.Aynı beni anlattın bunu nasıl yenicez yoksa beni her bırakıp gitmesinde sinirden artık bana bişey olacak hiç bir yere bensiz gitmesini istemiyorum