• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizi veya Einizi nternette arattnz m?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
sevgilinizin veya esinizin adını soyadını veya maillerini google yazıp arattınızmı ben yaptımda benim gibi olan varmı kaydirigubbakcemile4

ayipsn yahu..
kuralimdir o benim hic sasmaz.. :lepi:

Esım bana bakmıs bende ona baktım adamın face book bılem yokkkkkkkkkk daha ne olsun cnm kocam benım gercı benımde yok

ben arkadaslık sitelerine bile girip bakıyom varmı yokmu diye :D onca insanı arıyom boş vaktim oldumu :D

arattım ben öle yazdım google, sonra kendimide yazdımkaydirigubbakcemile3 hatta nişanlımınkinde ilk sayfada x x şuanda online we poker oynuor yazıodu, aradım poker nası gidio dedim, oda ne pokeri, ben okey oynuom cafede dedikaydirigubbakcemile3:roflol:

bende yaptımkaydirigubbakcemile3mafoldumbenkendimden utanıyorum aslında bunu yaptığım için.sanki ona güvenmiyomuşum gibi oluyo ama meraktandı tamamen.üyeliği fln yok yoksa ne işi var ööle sitelerde.onunla aynı adı ve soyadı taşıyan başkalarına çok rastladım o tarz arkadaşlık sitelerinde,ama benimkinin bi suçu yok,Türkiye'de ondan 3-5 tane daha varsa çocuk n'apsınnn:dilcikar:

Ben de yaptım daha once zemuszemus Esımın akvaryum ve pc forumlarında uyelıklerı var onlar cıktı kı zaten onları bılıyorum.

bende yazarım sık sık ama eşimin yazılarını kolayından bulmak için..

köşe yazarlığı yaptığı için siteye girip tıklamaktan filan daha kolay oluyo..

yoksa güvensizlikten filan değil asla..

zaten aratıncada gazete dergi makale filan çıkıyo..masumum beniim:asigim:

ben yazdım benden 2 sene önce bi arkadaşlık sitesine üye olmuş. evlenecek ciddi birini arıyorum yazmış, 1 hafta üzüldüm buna. Araştırmamak daha iyi mafoldumben

:roflol:alkisalkisalkis evet tabiki hala da düzenli aralıklarla aratırım delikafadulden hatta bi keresinde yonjaya üye olduğu nickiyle arattım ve yakaladım iğrenç bi siteye üye olmuş anladınız sizÇok üzgünüm çoook kendisine bu sayfayı bir önyazıyla birlikte maile ekleyip yolladım, şok oldu bana saydırmaya başladı küs kaldık çok uzun bi süre ve inkar etti ben deilim biri benim adıma yapmış falan dedi çok uzun zaman geçmesine rağmende nerden bulmuş diye şaşırdığını duydum arkadaşlarımdan :delphin:

arattım aynı isimden birçok kişide war ama :) zaten benim kociş netten pek anlamıyor. anca pcde futbol oynamayı bilio :asigim:

Baktım, tuhaf bir şey bulamadım.. Sadece sapık bir adaşı var gözlüklü kel bir adam onu öğrendim.. Saçma sapan arkadaşlık sitelerinde üyeliği var.. Bi tuhaf :1ninca:

kendi adıyla tek bi yerde üyeliği var onuda biliyorum :delphin:
başkada bişey çıkmıyo
yapıyorum tebikide yapmammı :CüvCüv:

Henüz öyle bir şey denemedim.
Öyle bir derdi olsa bunu nette gözümün önünde arayacak biri değil zaten şüphelenmediğim için aklıma böyle bir şey gelmedi açıkçası ama huy kaparsam yapamayacağım şey de yok açıkçası.

Yapmayan var mı acaba kaydirigubbakcemile3

sanırım o hıyar benim:)
yapmadım hiç
msn ve gmail kullanır onların şifrelerini de bilirim
o nete giremedinde girer kontrol ederim
o da benimkileri bilir
iş maillerime bile girip bana bilgi verdiği olur
iş maillerime giriş sebebi ise ben dıardaysam işle ilgili bişi varsa sorarım o da sööler,
kk daki üyeliğimi ve şifremi de bilir:)

Back
X