• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizi veya Einizi nternette arattnz m?

evet sık sık yaparım.. isim soyisim ve sık kullandıgı nickleri, bir açık yakalamadım:)) ama ben kendimide aratırım:))))))

şüpheyle oturup yazmadım adını hiç...ya da herhangi bi denetleme maksadıyla.sadece meraktan baktım.bi abuklukla karşılaşmadım da zaten.ha bi de bi sürü tipi kayık adaşlarını gördüm.o resimlerin altında eşimin adını görmek hem matrak hem de tuhaftı...:9:

hem de çoookkkkk :1::1::1:
özellikle ayrılık dönemlerimiz de ben resmen casus kesilip adamın hakkında bilgi toplayabilmek için girmediğim site kalmıyor :17:

evet arattım bende eskıden cıkmazdı sımdı komple kac sayfadda cıkıyor ben bakamadım amator sıır seslendırmıstı 4 5 tane komple cıkıyor cok begenıldıgı ıcın :) sanatcı degıl ama e harfıyle baslayan sanatcılar dıye cıkıyor forum sıtesı cıkıyor ve facebook cıkıyor ...

bende yapardım önceden ama hiç anormal bişeye rastlamadım heryerde nicki aynıdır. facebookunu bile kapatmadan cıkıyor adam artık bakmıyorum hiç bişeyine.

ohooo kaç kez olduğunu hatırlamııyorum beile o kadar çok,hemde çok zevkli aratmak google dan:9:

Back
X