Sevgilinizi veya Einizi nternette arattnz m?

Vallahi bende yapmadım....aklıma dahi gelmedi...
Bu akşam evde laptopdan en ince ayrıntısına kadar arama yapacagım..
Sagolun kızlar
Safmıyım neyim Çok üzgünüm çoook

arattım işi ile ilgili şeyler çıktı kendimide aradım hiç bir halt çıkmadı ...

anaaaaaaaa benim niye boyle biseyden haberim yok,nasi yapiyosunuz anlamadimki,google email adresinimi yaziyosunuz,yada ismini,,,eeee baska isimle kayit oldu ise biyerlere ne olacak,,,anlamadim ben bise,suna bi anlatin banakafamçokkarıştı

ana bende şimdisenden gördumde arttım eşimin adını soyadını yazdım facebookta çıktı ama bu benım kocam değilllll :)))

yapmayanlarıda yapmaya tesvik ettik kotumu oldu ne :lepi:
bende hobi haline gelmişti bi ara delikafadulden onda sıkıntı yarattı hergun bu ne buraya ne zaman girdin benden habersiz niye uye oldun demekten bende kendimden sıkılmıstım kaydirigubbakcemile3

ben arkadaş aracılığıyla tanıştım nişanlımla....daha tanışmadan önce feysbukundaki bi fotoğrafını görmek için bi kere aratmıştım o kadar...daha sonra zaten feys meys kalmadı kapandı...gerek de yok artık..

ben kendi ismimi aratmıştım da bi kere anam hep akademisyen yok profesör, yok sporcu felan çıkmıştı vay be demiştim:roflol:

hiçç öle bişi yapmadım yaaaakaydirigubbakcemile3

yane bi bakmaktan zarar gelmez sanırsamyerimseniben

ama ya tahminimce bi ton aynı isimden vardır öle onlara takılınca gireriz birbirmize bakıp bi susmak en iyisihihoyyyt

ben de yaptım itiraf ediyorum ama sanırım yapmayan da yokturkaydirigubbakcemile3

ben yapmadım yaa sizi görünce kendimden utandım nie aklıma gelmedi hiç diye :mymeka: :kedi:

Yalnız değilmişim,mutlu oldum şimdi..

Ben de yaptım bir sürü sonuç çıktı... Sonra düşündüm çıkar tabi kendisi hobi olarak öğretmen olduğu için web sitesi yapar genelde okullara... Bir de sayılı siteler arasında olan öğretmen forum sitesi var ... Ve webmaster forumlarında moderatölükleri falan.. hal böyle olunca sonuçlara bakmaktan sıkıldım bir daha da bakmadım... :))) Zaten yapmaz öyle şeyler :)))

Back
X