Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vallahi bende yapmadım....aklıma dahi gelmedi...
Bu akşam evde laptopdan en ince ayrıntısına kadar arama yapacagım..
Sagolun kızlarSafmıyım neyim Çok üzgünüm çoook
yapmayanlarıda yapmaya tesvik ettik kotumu oldu ne :lepi:
bende hobi haline gelmişti bi ara delikafadulden onda sıkıntı yarattı hergun bu ne buraya ne zaman girdin benden habersiz niye uye oldun demekten bende kendimden sıkılmıstım kaydirigubbakcemile3
ben arkadaş aracılığıyla tanıştım nişanlımla....daha tanışmadan önce feysbukundaki bi fotoğrafını görmek için bi kere aratmıştım o kadar...daha sonra zaten feys meys kalmadı kapandı...gerek de yok artık..
ben kendi ismimi aratmıştım da bi kere anam hep akademisyen yok profesör, yok sporcu felan çıkmıştı vay be demiştim:roflol:
Evet var ben.:lepi: Şimdiye dek hiç böyle bir arama yapmadım.
Üyeliklerimizde kullandığımız tüm şifreler ortak zaten.
Hiç merak edip onun nereye ne yazdığına bakmadım.a.s
Ben de yaptım bir sürü sonuç çıktı... Sonra düşündüm çıkar tabi kendisi hobi olarak öğretmen olduğu için web sitesi yapar genelde okullara... Bir de sayılı siteler arasında olan öğretmen forum sitesi var ... Ve webmaster forumlarında moderatölükleri falan.. hal böyle olunca sonuçlara bakmaktan sıkıldım bir daha da bakmadım... :))) Zaten yapmaz öyle şeyler :)))