- Konu Sahibi BarbieveKen
sevgilinizin Annenizle ilk tanışması ya sizin onun Annesiyle??
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk ablası kuzeni ve enistesiyle tanıştım..gece bara gitmiştik ben hoplayip ziplarken sacmalarken bı baktım ablası kuzeni gelmiş tabii çok utanmıştım eglenemedim btn aksam çekindim :)) snr ailesiyle yemeğe gittik..çok çekinmiştim utanmıştım..yazık anneside çok utangactir kadın ağzını acmadı bende tirstim tabii ama tanidikca anladım utangac olduğunu :)) ilk sulaleyle tanışmam da ablasının düğününde oldu..ayy hayatım boyunca unutamam o aksamı..sahnede hepimiz yuvarlak yaptık ablasiyla annesi ortada göbek atıyorlardı ikisi bir anda bana dondü kolumdan çekti hooop ortaya bende..ne o göbek atcam aay ne gobek atması o an kipkirmizi oldum yerimde sayıp durdum :)) benim halımı gören yerlere yattı gülmekten:))snr erkek arkadasım beni dansa kaldırdı tam biz dans ederken halasiyla kuzenide dans ediyordu halası yanımıza gelip 'bakalım yeni gelin nasıl dans ediyormus'demez mii hemen oturdum yerime..ama artık halasinida tanıyorum :)çok matrak bir kadın :)) espiri olsun diye yapmış :))) ama ben utanmıştım tabii :))
benimde bı annemle tanıştı daha maalesef..henüz diğer aile bireyleriyle tanisamadi ama ins en kısa zamanda o da olucak :)
annemle tanışmaları çok problemsizdi çünkü annem çok kafadir e benimkide çok rahattir sanki yıllardır tanışıyorlar gibi takıldılar ilk günden :)))
önceki sevgilim annemle tanışmıştı annemde sevmişti onu bize geldi çok kibar davranıyordu çok içten neyse bende onun babası babannesi ve halası ile tanışmıştım ama soğuk insanlardı , annesi de pek canayakın biri değildi zaten sevmemiştim , annesi çok bencil bir insan olduğu için erkek arkadaşımın hayatında büyük sorunlara sebep olmuştu.
şu anki sevgilimi tanıştırmadım ailemle, ben onun annesi ile tanıştım 1 senenin sonunda istemiyordum tanışmak :1closedeyes: neyse başta annesi fena değil diye düşündüm hatta iyi bile sayılabilir diye içimden geçirdim ama şimdilik bilemiyorum benneyaptımki
her zaman gelininden maddi manevi imkanını esirgemeyen , melek gibi olan kayınvalidelere özenmişimdir hep inşallah melek gibi bir oğulla öyle bir anne çıkar karşıma hayırlısı ile