Sevgilinizin Ailenizle Sizin onun Annesiyele ilk tanışmanız nasıldııı??

abisinin nikah sonrası eğlencesine gitmiştim .. babası gelememişti geceye o yüzden rahat rahat gittim naniknanik ilk tanışmamız orda oldu... çok feci heyecanlandım, tüm millet bana baktı bütün gece. bir de rahatsızlandım mı üstüne. garibim sevgilim (şimdiki nişanlım) beni eve bırakmak zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3 heyecandan stres yaptım herhalde...

bana da biraz mesafeli gelmişti önce ( sanki ben çok sıcak kanlıyım ) ama çok tatlı birisi a.s

farklı sehirlerdeyiz yanına gittigimde annaesi babası halası :S vardı evde hayatımda hic o kadar zorlanmamıstım erkek arkadasım yayılmıs oturuyo rahat ben perisan oldum :) ama guzel gecti

Son düzenleyen: Moderatör:
onun benm ailemle tanışması isteme gününde oldu.kardeşlerim tanıyodu ama annem ve babam tanımıyodu.kendisi gece boyunca gözlerini halıdan kaldırmadı,halının her metre karesini ezberledi sanırım.kaydirigubbakcemile3 o geceye dairde hatırladığı tek şey benm tuzlu kahvemdir sadecekaydirigubbakcemile3benm onun ailesiyle tanışmamda cok ani olmuştu.daha 1 ay olmuştu birlikte olmaya başlayalı.aradı beni şuraya gel diye.bi gittim annesi ve ablası.ama cok güzel geçmişti.o zaman cok hanım bulmuştum k.validemi halada öyledir.insan ilk başta ne düşünüyosa öylede devam ediyoopuyorumnanaktan

2006 senesinde anneler gününden bi hafta önce annesi ve yengesi geldi bize tanışmak için.
Muhabbeti seven sıcak kanlı insanlar diye düşünmüştük. Tabi ben çok gerilmiştim sıpa benimkilerle daha önce tanıştığı için bizimkilere alışmıştı ben onun ailesinin yanında çok çekingen duruyordum ama annemlerinde yanımda olması beni azda olsa rahatlatıyordu.
Sonra işte bende ilk defa onlara anneler gününde gittim. En zor anımdı çok utandım çok sıkıldım elimi kolumu bacağımı nereye koyucağımı şaşırmıştım acayip sıkmışım kendimi benimkide o halimi görüp gülüyordu ben daha çok geriliyordum. Ordan çıktıktan sonra öyle bir rahatladım ki :)

Biz aynı okulda farklı bölümlerdeydik. Okulun öğrenci sitesini kendisi kumuştu. orda beni beğenip tanışmak istemiş mail adresimi almış. Biz yüz yüze görüşene kadar o ablamla kanka moduna gelmişti. Ablamda anneme ispiyonlayınca bütün ailemle kendi isteği ve yoğun ısrarlarıyla tanıştı sevgili olduktan 1 hafta sonra. hep beraber maça gitmiştik :) babamın birebir kopyası olduğu için hiçbir sorun yaşamadık.

ben de ilk sevgilimin ablasıyla tanıştım. o da kardeşinden çok beni sever ablam gibi. Annesiyle tanışmam geç oldu farklı şehirlerde olduklarından. Annesi bana da siz diyordu tanıştığımız gün. Çok üzülmüştüm sevmedi beni diye. Ama şimdi kızı gibiyim .Çekingen olduğu için ilk tanışmada soğuk kalmıştı. Ameliyat olduğumda hastaneye apar topar ziyarete gelmişti. Annemle babamla tanıştığında öyle sıcaktı ki onlara karşı çok şaşırmıştım.
Babasıyla da 2 hafta önce tanıştım. Sevgilim korkup kaçarsın diyordu ama çok güzel anlaştık. Onayı aldım sanırım ki nihayetinde iş ciddiyete gidiyor allahın izniyle :D

annem sevgilimle arkadaşlarımı eve getirdiğimde tanıştı. anne bak bu benim erkek arkadasım diye tanıstırmadım arkadasım diye tanıştırdım nişandan ayrıldığım için çekindim biraz. sonra açıldım anneme anne o gördüğün uzun olan varya biz çıkıyor gibi bişeyiz dememe kalmadı neeeeeeeeee dedi gene mii bismillah =)) kızım sen akıllanmicak mısın da bilmemne de şu da bu da baya söylendi.. =)) şimdi de baya mesafeliler.. eski nişanlımı öz oğlu gibi sevdiği ve onun tarafından hayalkırıklığına uğradiği için şu an çok resmi ve temkinli davranıyor annem.. ama seviyor beğeniyor çok efendi çocuk diyor.. sadece biraz salak gibi diyor =))) mezuniyetime sevgilim de gelmişti annem yanyana durun resim çekilin beraber demişti orda gözüne girdiğini anladım annemin.. ben onun annesiyle geç tanıstım ben hiç istemedim tanışmayı hep erken dedim ama sonra dayanamadım ilk defa beni tanıstırdı ailesiyle sevgilisi olarak çok ısrar etti tanımak istiyor seni burcu çok bahsediyorum neden gelmiyor diye sorup duruyor dedi. ben hep kaçtım ama gitmedim bi bahane bulup ama sonunda yolda tesadüfen karsılastık ve tanısmak zorunda kaldık =)) yoksa gene tanışmazdım.. yolda karsılastık ahaa valla annem dedi =) nasıl yani dedim sen kaçıyosun ama allah karsına çıkardı hadi şimdi kaç diye dalga geçti sevgilim.. kadın beni ilk gördüğünde elimi tuttu çok tatlı çok kibar bi kadındı.. şimdi ooo her gün gidiyorum nerdeyse.. ben gitmesem kendileri çağiriyolar bu evin bi kızısın diyolar daha dün sevgilimle dişardaydım aradı burcuyu da al gel yemek yapıyorum size dedi.. çok tatlı bi kadın..

eşim annesini ve kardeşini düğüne götürecekmiş beni eve bırak öyle git dedim neden seni taşırırım diyodum dedi oldu gidelim dedim bizim evin kapısının önündeydik şaka yaptım ama o da bunu bekliyormuş son hız gittik onları evden aldık ön koltukta oturuyordum koltuğa resmen yapıştım sonra annesi benimle konuştu kızım nasılsın filan diye pek bişey konuşamadım ama şimdi çok iyiyiz çokda severim kayınvalidemi.
annem ve eşim tanışmak istemediler ta ki eşim beni istemeye gelene kadar hiç görmediler birbirlerini ama şimdi aralarından su sızmıyor

ah bende bunu çok merak ediyorum ya =) tanışmamız nasıl olacak??? şubata inş. o zaman hemen ilk buraya yazıcam

Son düzenleme:
benmkının annesı benı pek sevmıyor, aradıgımda benı hatırlamadı bıle soguk soguk da konustu,
ılk nasıl tanısıgımızın onemı yok bana kalırsa

ilk ablası kuzeni ve enistesiyle tanıştım..gece bara gitmiştik ben hoplayip ziplarken sacmalarken bı baktım ablası kuzeni gelmiş tabii çok utanmıştım eglenemedim btn aksam çekindim :)) snr ailesiyle yemeğe gittik..çok çekinmiştim utanmıştım..yazık anneside çok utangactir kadın ağzını acmadı bende tirstim tabii ama tanidikca anladım utangac olduğunu :)) ilk sulaleyle tanışmam da ablasının düğününde oldu..ayy hayatım boyunca unutamam o aksamı..sahnede hepimiz yuvarlak yaptık ablasiyla annesi ortada göbek atıyorlardı ikisi bir anda bana dondü kolumdan çekti hooop ortaya bende..ne o göbek atcam aay ne gobek atması o an kipkirmizi oldum yerimde sayıp durdum :)) benim halımı gören yerlere yattı gülmekten:))snr erkek arkadasım beni dansa kaldırdı tam biz dans ederken halasiyla kuzenide dans ediyordu halası yanımıza gelip 'bakalım yeni gelin nasıl dans ediyormus'demez mii hemen oturdum yerime..ama artık halasinida tanıyorum :)çok matrak bir kadın :)) espiri olsun diye yapmış :))) ama ben utanmıştım tabii :))
benimde bı annemle tanıştı daha maalesef..henüz diğer aile bireyleriyle tanisamadi ama ins en kısa zamanda o da olucak :)
annemle tanışmaları çok problemsizdi çünkü annem çok kafadir e benimkide çok rahattir sanki yıllardır tanışıyorlar gibi takıldılar ilk günden :)))

ilk ablası kuzeni ve enistesiyle tanıştım..gece bara gitmiştik ben hoplayip ziplarken sacmalarken bı baktım ablası kuzeni gelmiş tabii çok utanmıştım eglenemedim btn aksam çekindim :)) snr ailesiyle yemeğe gittik..çok çekinmiştim utanmıştım..yazık anneside çok utangactir kadın ağzını acmadı bende tirstim tabii ama tanidikca anladım utangac olduğunu :)) ilk sulaleyle tanışmam da ablasının düğününde oldu..ayy hayatım boyunca unutamam o aksamı..sahnede hepimiz yuvarlak yaptık ablasiyla annesi ortada göbek atıyorlardı ikisi bir anda bana dondü kolumdan çekti hooop ortaya bende..ne o göbek atcam aay ne gobek atması o an kipkirmizi oldum yerimde sayıp durdum :)) benim halımı gören yerlere yattı gülmekten:))snr erkek arkadasım beni dansa kaldırdı tam biz dans ederken halasiyla kuzenide dans ediyordu halası yanımıza gelip 'bakalım yeni gelin nasıl dans ediyormus'demez mii hemen oturdum yerime..ama artık halasinida tanıyorum :)çok matrak bir kadın :)) espiri olsun diye yapmış :))) ama ben utanmıştım tabii :))
benimde bı annemle tanıştı daha maalesef..henüz diğer aile bireyleriyle tanisamadi ama ins en kısa zamanda o da olucak :)
annemle tanışmaları çok problemsizdi çünkü annem çok kafadir e benimkide çok rahattir sanki yıllardır tanışıyorlar gibi takıldılar ilk günden :)))

ayy seninde hep oynaya hoplaya zıplaya gelişmiş olaylar kız
çok matrak :roflol:

Annesini tanıyodum zatenn, askere gidiceği gün evlerine gittim, ilk orda görüştük bi iltifatlar bana, ben seni çok beğeniyodum zaten, kızımsın benm artık vs. Çok utandım ama :S sevgilim askerde bi kaç kez evlerine gittim gereksiz yere gülmelerimden kadın sıkıldı sanırım artık bendeeen :((( Benm annem daha tanışmadı ama annesi bize gelmişti.. Anneler tanışıyo sadece

daha önce defalarca telefonda konuşmuştuk sevgilimin annesi ile...
her seferinde oturmayada gel kızım diyordu...
ama şehir mesafemiz olduğu için hiç gidemedim maalesef...
çok içten samimi bir insan sesi geliyordu telefon görüşmelerimizde...
hayalimdeki kayınvalide tipiydi...
ve birgün sevgilim arabanın ruhsatını çantamda unutmuştu (önceki gün beraberdik)
annesi ile bankalarda işi vardı beraberlermiş...
aradı geliyoruz ruhsatı almaya diye Bide annemde geliyor dediği an benim bittiğim andı resmen...
ne giysem nasıl davranıcam konuşucam gelene kadar öldüm öldüm dirildim resmen...
bu arada annemde ki yüz ifadeleri değişip değişip duruyordu ben hazırlanırken kaydirigubbakcemile3
neyse geldiler gittim arabanın yanına annesi ön koltukta oturuyodu açtım kapıyı elini öpücem arabadan indi inmeyin falan dediysemde yinede indi öptüm elini (Sarılma faslı oldu mu olmadımı bilmiyorum o an heyecandan) ben arkaya geçeyim sen önde otur kızım dedi çok utandım olmaz lütfen siz oturun dediysemde yine önde beni oturttu canım kayınvalidem...
annem kabul etmiceği için eve davet edemedim ama çokda utandım duruma bende her zaman gittiğimiz yer vardı sevgilimle oraya gidelim vaktiniz var ise dedim gittik oturduk konuştuk Allah'ım sen nazardan koru bayıldım kayınvalideme çok içten çok samimi sanki daha önceden oturup vakit geçirmişliğimiz var gibiydi...
ayrılırkende sımsıkı sarıldı kızım ben seni çok sevdim mehmet alsın seni bi gün bize getirsin dedi...
Allah'ım 1 Saatlik kısa tanışma çok güzeldi...

Allah'ım inşallah ilerside böyle çok güzel oluropuyorumnanaktan:Saruboceq:

danışmaıdk daha :delphin:

evim yurdum belli :lepi: gelsin danışak :roflol:
oğlunun kulakalrını cektirirdim :dilcikar:

önceki sevgilim annemle tanışmıştı annemde sevmişti onu bize geldi çok kibar davranıyordu çok içten neyse bende onun babası babannesi ve halası ile tanışmıştım ama soğuk insanlardı , annesi de pek canayakın biri değildi zaten sevmemiştim , annesi çok bencil bir insan olduğu için erkek arkadaşımın hayatında büyük sorunlara sebep olmuştu.:kızgın:

şu anki sevgilimi tanıştırmadım ailemle, ben onun annesi ile tanıştım 1 senenin sonunda istemiyordum tanışmak :1closedeyes: neyse başta annesi fena değil diye düşündüm hatta iyi bile sayılabilir diye içimden geçirdim ama şimdilik bilemiyorum benneyaptımki

her zaman gelininden maddi manevi imkanını esirgemeyen , melek gibi olan kayınvalidelere özenmişimdir hep inşallah melek gibi bir oğulla öyle bir anne çıkar karşıma hayırlısı ilekaydirigubbakcemile4

Biz ozamanlar esimle 2. senedir cikiyoRduk ve hala tanismamisdik ..
tüm sülalesinin benden haberi vardi kaydirigubbakcemile3
o benim annemle daha 2. aylik bi dönemde tanismisdi ben ise 2. sene sonra tanismisdim..
ikiz kardesi ve ablasiyla baya samimiydim .. kaleyi icden feth etme durumuyudu benimki ..
duyumlarima göre beni cok seviyordu vs:
sonra isde beni istemeye gelmeden kisa bi süre önce yüz yüze gelip tanismisdim ....

önceki sevgilim annemle tanışmıştı annemde sevmişti onu bize geldi çok kibar davranıyordu çok içten neyse bende onun babası babannesi ve halası ile tanışmıştım ama soğuk insanlardı , annesi de pek canayakın biri değildi zaten sevmemiştim , annesi çok bencil bir insan olduğu için erkek arkadaşımın hayatında büyük sorunlara sebep olmuştu.:kızgın:

şu anki sevgilimi tanıştırmadım ailemle, ben onun annesi ile tanıştım 1 senenin sonunda istemiyordum tanışmak :1closedeyes: neyse başta annesi fena değil diye düşündüm hatta iyi bile sayılabilir diye içimden geçirdim ama şimdilik bilemiyorum benneyaptımki

her zaman gelininden maddi manevi imkanını esirgemeyen , melek gibi olan kayınvalidelere özenmişimdir hep inşallah melek gibi bir oğulla öyle bir anne çıkar karşıma hayırlısı ilekaydirigubbakcemile4

öyle bir kaynana tanıyorum ben...
ve aklı selim olduktan sonra Rabbime hep dua ederdim allah'ım bana da .... komşumuz gibi kayınvalide nasip et diye...
İnşallah dualarım kabul olmuştur...opuyorumnanaktan:Saruboceq:
Senin de inşallah herşey gönlüne göre olur canım...
:Saruboceq:

Ben sevgilimle çıkmaya başladıktan 1 hafta sonra onu gereksiz yere çok kırmıştım. Arkadaş ortamımızdan abisini buldum ve cesaretimi toplayıp abisinin karşısına çıkıp kendimi tanıttım. Bana kızacağını düşünüyordum fakat öyle bir olgunlukla benimle konuştuki; ilk kavgamızı abisi sayesinde atlatmıştık. Bir gün ablasına gitmişti ve biz telefonda konuşuyorduk sevgilimle. Pat diye ablasını verdi telefona. Ben çok şaşırdım ama son derece samimi davranmaya çalıştım. Babasıyla olan tanışmamız ise sevgilim askerden izine gelmişti ve ben ona çok önemli bir şey söylemek zorundaydım ( O an üzerinde uğraştığımız bir iş ile ilgiliydi ) Telefonu uzun uzun çaldırdım ve en sonunda telefgon açıldı. Sevgilimin sesine benzeyen bir ses vardı karşımda. Ben sevgilim sandım Tam hararetli hararetli anlatırken olayı ben babasıyım kızım sen kimsin dedi. O an telefonu kapatıp kaçasım geldi. Gözlerim fal taşı gibi açıldı korkudan. Ve ben yine kendimi tanıtmak zorunda kaldım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Annesi kendisi istedi benimle tanışmayı zaten. Webcam üzerinden konuşrurken benimle geldi konuştu ve biz sevgilimlede konuşurken eve gelen misafirlere beni göstermeye başladı kaydirigubbakcemile3 Gerçi bu aralar bana sinir ama neyse

Back
X