Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa...

hayallperestt

Kimse %100 masum değildir..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.742
34
113
33
Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa buna karışırmısınız?
Not: Sevgilinizin annesiyle kızın annesi arkadaş + çıkma derken çok uzun süren bişey
değil sadece bikaç gün telefonda konuşulmuş + aynı binada oturuyorlar

Hangi sıfatla karışmayı planlıyorsun ki? Koskoca kadın sana sormaz kiminle konuşup görüşeceğini. Oğlan tarafından bakmayı pek beceremem ben normalde, ailemiz de ilaç niyetine hiç erkek çocuğu olmadığı için -görümce, kaynana nefretini anlayamam- ama hayal ediyorum erkek kardeşim ya da oğlum olucak sevgilisi kalkıp xi eklemişsin benim sevgilimle çıktı o diyicek ya da haber yollatıcak. Kıza ömürboyu antipati beslerim öyle bir olaydan sonra eminim.

Benim sevgilimin annesi sevgilimin eskileriyle görüşemez, annesiyle görüşmesine karışamam
ama kızla görüşemez o yüzden karışırım buraya da sadece başkaları ne düşünüyor diye merak
ettiğim için yazdım ama fikrim değişmeyecek buradaki yazılanlara göre tabi yakında sözlenmeyi
düşünürken annesinin sevgilimin eski sevgilisiyle görüşmesine göz yumamam yummam

bilmiyosa kadın boşver.
Olmadı sevgiline söyle o çaktırmadan çıkartsın arkadaşlıktan.Annesi de kız bunu sildi sanar uyuz olur hem :))
ama sen söylersen kadınIN sana uyuz olma ihtimali hayli yüksek,unutma bunu.
Ayrıca eşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürme?
Ne biliyorsun onun da kıza yıllardır içten içe alıcı gözüyle bakmadığını??
daha şimdiden işime karışan gelin adayı mı,kırk yıllık komşumun, elimde büyümüş kızı mı??
sen olsan hangisini isterdin??

bilmiyosa kadın boşver.
Olmadı sevgiline söyle o çaktırmadan çıkartsın arkadaşlıktan.Annesi de kız bunu sildi sanar uyuz olur hem :))
ama sen söylersen kadınIN sana uyuz olma ihtimali hayli yüksek,unutma bunu.
Ayrıca eşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürme?
Ne biliyorsun onun da kıza yıllardır içten içe alıcı gözüyle bakmadığını??
daha şimdiden işime karışan gelin adayı mı,kırk yıllık komşumun, elimde büyümüş kızı mı??
sen olsan hangisini isterdin??

1.si kadın biliyor 2.si ben söylemicem sevgilim söyleyecek silmesini 3.sü dediğim gibi biz
yakın zamanda sözlenmeyi düşünürken o kızı o facede durdurtmam kesinlikle bende böyleyim :)

1.si kadın biliyor 2.si ben söylemicem sevgilim söyleyecek silmesini 3.sü dediğim gibi biz
yakın zamanda sözlenmeyi düşünürken o kızı o facede durdurtmam kesinlikle bende böyleyim :)

Kimse sana bisey demeden bu kadar sert cevaplarini anlayamadim ben. Gülücükle de yumusamiyor. Yukarda yazilana cok katiliyorum. Sildirirsin tabii, kimse sende o güc ve kuvvet yok demiyor. Ama sonrasini da bi düsünmek gerekiyor. Cok antipatik bi hareket bence de.

Kimse sana bisey demeden bu kadar sert cevaplarini anlayamadim ben. Gülücükle de yumusamiyor. Yukarda yazilana cok katiliyorum. Sildirirsin tabii, kimse sende o güc ve kuvvet yok demiyor. Ama sonrasini da bi düsünmek gerekiyor. Cok antipatik bi hareket bence de.

Gülücükle yumuşatmaya çalışmadım zaten gerçekten yumuşak yazdım hatta sevgilin
faceden silsin habersiz kız sildi sanıp ona uyuz olur yazmış arkadaş hoşuma gitti yorumu
size bişey denmeden siz neden karıştınız birden acaba ?? Bu arada önce sizli bizli konuşulması
gerektiğini öğrenin beni hiç tanımadığınız halde sen diye hitap edemezsiniz..

Son düzenleme:
Gülücükle yumuşatmaya çalışmadım zaten gerçekten yumuşak yazdım hatta sevgilin
faceden silsin habersiz kız sildi sanıp ona uyuz olur yazmış arkadaş hoşuma gitti yorumu
size bişey denmeden siz neden karıştınız birden acaba ?? Bu arada önce sizli bizli konuşulması
gerektiğini öğrenin beni hiç tanımadığınız halde sen diye hitap edemezsiniz..

Burasi bi forum ortami. Maalesef ki görüyorum okuyorum yazilanlari. Genelde insanlar direkt muhatap alinmadiklari halde cevaplar veriyorlar. Tavrin hosuma gitmedi belirttim, nedeni ile beraber. Diyeceklerim bu kadar. Eger tahamülün yoksa elestirilmeye yapabilecegim birsey yok.

Bende senli konusmanızın hosuma gitmediğini, beni tanımadığınız için saygı
dolayısıyla sizli konusmanız gerektiğini belirttim ama görüyorum ki işe yaramamış :34:

Son düzenleme:
Ben olsam ben de istemezdim. Ama bunu sadece sen mi istiyorsun anlamadım? Erkek arkadaşın isteseydi çoktan sildirirdi.. Sen onun annesine karışamazsın ama o kendi annesine karışır.. Şimdiye kadarda müdahale etmemiş erkek arkadaşın ilginç..

Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa buna karışırmısınız?
Not: Sevgilinizin annesiyle kızın annesi arkadaş + çıkma derken çok uzun süren bişey

koskaca kadına karışmam mümkünmü. ki daha evli değilken.
en önemlisi de kadın kızın annesiyle arkadaş. aralarında dostluk var. benim arkadaşımn kızıysa şahsen bende silmem. hemde oğlumun kız arkadaşı istedi diye. hele o arkadaşımla çok iyiysem,yılların dostluğu varsa,neden onu üzeyim kızını çıkarıp. aram bozulsun istemem asla..

Bende senli konusmanızın hosuma gitmediğini, beni tanımadığınız için saygı
dolayısıyla sizli konusmanız gerektiğini belirttim ama görüyorum ki işe yaramamış :34:

Hitaplarda sen ya da siz kullanmak sadece saygıyla değil karşındakini samimi görmekle ilgilidir. Ama kalkıp hayatına azıcık temas ettiğin insanları -özellikle senden yaşça büyüklerse- kendi isteklerine göre yönlendirmeye çalışmak çok büyük saygısızlık ve çoğu insan bunu hoş görmez. Çok iyi niyetli bir tavsiye olarak söylüyorum bunu.

Durdurtmam derken? Sana ne oluyor ki? Bunu erkek arkadaşın kendi kendine yapmalıydı sen söylediğin için değil!
Ayrıca annesinin yerinde ben olsam sırf oğlumun sevgilisi istedi diye de arkadaşımın kızını facem' den silmezdim! Ne günlere kaldık yahu..
Facebookta ki arkadaşlık durumu rahatsız ettiyse ayni apartman' da oturmak haylice eder, hemen taşınmalaraını isteyebilirsin.
Çünkü apartman' da karşılaşmamaları çok düşük.... :51:

sevgilimin eskileri...ifadeler evlere şenlik, hem diyor ki ciddi bişey yok telefonda görüşmüşler hemde kız eski oluyo, bu kıskançlık ve çekememezlik sevdiceğinin gözünde o kızı daha cazip kılabilir dikkat et, bide bu site atar yeri değil, atarı başka yerde yap, görüşün değişmicekse kimin ne dediği önemli değilse konu açmanında manası yok

bende böyle bir durumu yaşasam, çok sıkıntı duyardım.
o kızın aileden birileriyle hala iletişimde olması sinirimi bozardı..

fakat madem anneleri arkadaş, apartmanda bir komşu..
o zaman bir süre kendimi yemekle yetinirdim :)
madem niyetiniz ciddi, bunlar küçük ayrıntılar..

kız eğer komşu kızı olmasaydı hoş olmazdı ama şu an komşuluk ilişkisi eklemesine neden olmuştur diye düşünüyorum.
boştan yere aslında kendinize ilişkinize zarar vermeyin.

gün gelir siz gelin olarak o aileye dahil olursunuz,
saçma bir sosyal paylaşım sitesinde ekli olmaktansa gerçek olarak aileye girmek daha iyi olacaktır :34:
artık o komşu kızı da sizin aile saadeti fotoğraflarına bakıp beğenmekle yetinir : )

anlıyor üzülüyor ama yine de boş vermenizi diliyorum.

onlar aynı apartmanda komşuymuş ne var bunda..
olmasalar bile sanane bu durumdan kadının özel hayatı bu...
pes bu kadar kıskançlık olmaz...

sevgilinizde anacım çıkmadık kız bırakmamış.sağda solda kapıda bacada

Back
X