Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa...

Olamaz yaaa lütfen düşünceni yaz çok üzülürüm çok büyük bi eksiklik oldu şimdi bu:34:

peki cnm yazıyım..
senin ne haddine kaynananın arkadaş listesindekilere karışmak...
adama demezler mi sen kim oluyosun diye..
bence hiç söz konusu bile etme kendini rezil edersin tatlım..
oldu mu?

peki cnm yazıyım..
senin ne haddine kaynananın arkadaş listesindekilere karışmak...
adama demezler mi sen kim oluyosun diye..
bence hiç söz konusu bile etme kendini rezil edersin tatlım..
oldu mu?

Tüm sayfaları okusaydınız zaten sorunumun halolduğunu görürdünüz
hazır bir de sert konuşuyormuşum öle diyorsunuz hiç yazmazdınız :)

Facebook artık kayınvalide-gelin ilişkilerinide mi bozuyor..yetmedi onca ailenin saçma sapan bir site yüzünden dağıldığı..Gerçekten zor bir durum silse bi dert silmese bir dert..ama siliceğini zannetmiyorum..O zaman daha çok sinirleniceksiniz..Kadın eminim şu an kızla normal hayatta belli bir mesafe koymuştur ama lönk diye facede arkadaşlıktan çıkarması pek olmaz gibi..ha keşke olsa , ama olmaz..makul değil..
Annelerin facesi olmamalı ayrıca..
Eğer çok geriyorsa sizi , kayınvalidenizle facebooktan arkadaş olun , aile üyelerini 'anne' olarak ekleyin..bırakın komşu kız çatlasın..
Siz ondan on adım öndesiniz , kıskançlık her kadında olur muhakkak ama haklıyken haksız yere düşmeyin..(=
Evli değilim ama erkekler için anne faktörü çok önemli..erkek arkadaşınıza bunun sizi üzdüğünü söyleyin , sildiriceksin demeyin , o gereken bir şey varsa yapar zaten..(=

Facede zaten listede var ve anne olarak ekli :)

Son düzenleme:
Herkese toplu cevap veriyim burdan,bana göre dert olan şey herkese göre dert olcak diye bişey yok
Zaten sorunum çözüldü uzatmaya gerek yok. Annesi ilişkimizin boyutunu ve beni biliyor merak etmeyin
tanışıyoruzda, benim sorunum o kızın facede olması derken sevgilimin annesinin facesinde olması demek
istedim, evet burda ne ben kimseye sen diye hitap edebilirim ne de kimse bana. Ben de dahil herkes sizli
bizli konuşmak zorunda bu forumda saygıdan ve tanımadığından dolayı, ayrıca herkese kendi insanlığına
baksın diyorum ve herkese iyi geceler diliyorum :) :)

işine gelince senli benlide olunuyo demek ki
bknz: melekyayla ile olan yazışmalar

Son zamanlarda ne kadar moda oldu, birkaç üyelik alıp biriyle konu açıp diğeriyle konu sahibesini sözüm ona destekler nitelikte yazan farklı biriymiş gibi davranmak.

Back
X