Sevgilinizin antasnda, Czdannda vs... Prezervatif grseniz ne dnrsnz?

Henüz cinsellik yaşamadığınız sevgilinizin çantasında, cüzdanında veya arabasında ...

• Ankete Katılan
    274

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
46
- Yurtdışı
Henüz cinsellik yaşamadığınız sevgilinizin çantasında, cüzdanında veya arabasında prezervatif görseniz ne düşünürsünüz?CADIARZU

benim için ufak bir hediye diye düşünürüm:teytey:......................................................

daha güzel bi yanıt olamazdı :sm_cool:elbette sorardımm nie taşıosun die.sonra birileryle birlikte olduğunu düşünürsem ayrılırım zaten.keisnlikle doğal bişey die karşlılamam

O AN DÜŞÜNEMEM SONRASINI DA O DÜŞÜNÜR ZATEN sırnaşık şeysırnaşık şey

Bir şey düşünmem, doğrudan kendisine niçin taşıdığını sorarım

Yaninda cuzdaninda tasinacak bir gerekliligi olamaz bence...!

O AN DÜŞÜNEMEM SONRASINI DA O DÜŞÜNÜR ZATEN sırnaşık şeysırnaşık şey

süper cevap aynen canım o an sağlıklı düşünemem oda düşünemez doğal olarak çünkü kafasına geçen prezervatifle pek nefes alamayacağı için beynine oksijen gitmez ve geberirrrrr bilmem anlatabildimmi:oklava::oklava:Kötü Kazen

alır kendi cüzdanıma koyar,cüzdanımıda,çantamda görebilceği bir yerde bırakırım .. veya cüzdanımdan bişey almasını rica ederim..sonrasını bilemiyorum..uzun bir gün olur bizim için,herhalde yapacağı bir açıklama vardır???

hiç bişey düşünmem
direk kafasını gözünü patlatırım :mymeka:

hiç bişey düşünmem
direk kafasını gözünü patlatırım :mymeka:

sende bendensin yaniiiisırnaşık şeysırnaşık şey:oklava:
ben direk kafasına geçirip boğularak ölmesini sağlardım yazdımmmjeyyarjeyyar
ben daha caniyim galibaaaajeyyarjeyyarjeyyar

önce bir anlam veremezdim safımya atı alan üsküdarı geçmiş olurdu tabi ben anlayana kadar...sevgiler....

:mymeka:
Sonu olurdu :tomato:
benimle birlikte olmadığına göre ona soru sormamada gerek yok herşey apaçık bariz ortadatatlicadiarzu

belki adam değişiklik istiyor canım . hemen günahını almayalım di mi?fantazi canım.hala safım anlaşılan atı alan üsküdarda toz olmuş.

tabii ki beni aldattığını düşünürm!!!dünyam başıma yıkılırdı o an...gels,n bi ben cüzdanını karıştıriyim unutmiyim iyi aklıma getirdiniz he

neyse canım umarım cüzdandandan çıkmaz vay geldi başına . rahat olun canım. sevgiler...

Umrum bile olmaz onu prezervatifiyle baş başa bırakırdım....,
Tepe tepe kullansın :kahve:

lan alırım o prezervatifi ben birşey diyeceğimde olmayacak benimle öyle şeyler yaşamadığını bilidğim için vay haline
ama benim aşkımın cüzdanı da oratada ya saklısı gizlisi yok

Nedenini falan sormak sacma bence,ap acik belli o mereti yaninda neden tasidigi... O prezervatifi agzina sokmakla beraber kicina da tekmeyi basarim.. O kadar.:1closedeyes:

Başkalarıyla birlikte olduğunu düşünürüm veeeeeeeeee bu onun adına hiç iyi olmazKötü Kazen:oklava::oklava:

Back
X