Sevgilinizin antasnda, Czdannda vs... Prezervatif grseniz ne dnrsnz?

Henüz cinsellik yaşamadığınız sevgilinizin çantasında, cüzdanında veya arabasında ...

• Ankete Katılan
    274
ben her genç kız gibi demek ben ilk deelim derim e tabii onun cvbı hayırrr sen benim ilkimsin der ve ben bu sözle yelkenleri suya indiririm ve prezarvatif devreye girer bu evreden soora

eğer kullandığız bişi ise endişelenmem hadi hayatım derim...:roflol::roflol::roflol:yok eğer bizmle alakası yoksa tabiyki şüphelenirim ve takibe alırım ...:oklava:

Başkalarıyla birlikte olduğunu düşünürüm
Niyetinin sadece cinsellik olduğunu düşünürüm

başkalarıyla birlikte oldunu düşünürüm:S genelde o durumlarda çok olumlu düşünemiyorum.

En iyi ihtimalle benden önce yaşadığı alışkanlıktan kalma birşey diye düşünürüm herhalde. Bunu düşünmek bile ne kadar sinir bozucu :/ Bana yaklaşmının ne olduğu konusunda onu inceleme altına alırdım.

ne o prezarvatif hazırım abi her yerde der gibi onun basına gecireceğine orasını almayı tercih ederim

ya bunun geyiği vardır bi de.sevgilimle bayagı geyiğini yapmıştık.özellikle lise ve üniversitedeki erkekler cüzdanlarında sanki çoook kullanıyormuş gibi!! prezervatif taşırlarmış.hani hava olsun diye:roflol::roflol:

şüpheci biri olduğum için direk başkasıylamı diye düşünürüm.sonra kendisine sorarım.açıklamaları kesin bana birşey ifade etmez o yüzden ondan nasıl kurtulabileceğimin planını yapmaya başlarım.

Durması gereken yer çekmece iken,ne alaka cüzdanda dursun..
Hiç bir açıklamayı kabul etmem,aldattığının göstergesidir bu!
:mymeka:

prezervatıflerı alır sısırır avızeye balon gıbı asarım o geldıgınde zaten acıklama yapmak zorunda kalacaktır!

................................

Son düzenleme:
insan kullanmıyacağı bişiyi çantasında taşımaz benlede yapmadığına göre şüphelenirim sonrada sorarım neden taşıdığını cevap senle yaparız belki diye yanımda taşıyorum derse kızarır kalırım

:teytey::teytey:
insan kullanmıyacağı bişiyi çantasında taşımaz benlede yapmadığına göre şüphelenirim sonrada sorarım neden taşıdığını cevap senle yaparız belki diye yanımda taşıyorum derse kızarır kalırım

ya pessimist çok komiksin hahahaha

bu cevap kıvırtma cevabı olur dikkat :1shok:

cüzdanında taşımaz
şimdiden sonra taşımaya başlarsa elbette şüphelenirim

Onu doğduğuna pişman ederim.Annesinden emdiği sütü burnundan getirmekle kalmam paralarım parçalarım liğme liğme ederim.jeyyar

Back
X