Sevgilinizin antasnda, Czdannda vs... Prezervatif grseniz ne dnrsnz?

Henüz cinsellik yaşamadığınız sevgilinizin çantasında, cüzdanında veya arabasında ...

• Ankete Katılan
    274
valla ikimizin arasında öyle bi şey olmadığı veya olmayacağın için çok ama çok kızarım ama benim sevigilim başkasıyla bi şey yapamaz yapmaz o yüzden güvenirim

benle o seyi kullanamayacagi kesin ki onu ne icin aldi once sorardim cevap dogru da olsa yanlis da olsa ki bilemem zaten
kafasina cantami elimde ne varsa gecirirdim herhalde defol len gozume gozukme derdim :)

erkek bu normal ihtiyaçlarını karşılamak istemesi tabi benim dışımda

ayy iğrenç bir duygu erkek arkadaşımın çıktığımız ilk ayda cüzdanında gördüm ağzına tükürdüm sende önce lazım olur diye koymuştum bundan sonra bi daha tövbe dedi şimdi artık asayiş berkemal yok bişi güveniyorum

memnunmusun ,ayrıca bilinçli oluşunuda tebrik ederim derdim.benden duyacağı son cümle olurdu o da.:oklava:

Benle Birlikte Ve Cebinde Kondom Tasiyacak Bak Sen Iliskiye Son Verir Yar Saçlarin Lüle Lüle Hadi Sana Güle Güle Yani

eğer bi cinsel hayatımız yoksa yada varsa biz prezarvatif kullanmıyorsak sanırım son dakikalarını yaşar o an keserim yaniii:1closedeyes: :mymeka:

çüzdanı yada çantasınıda alır gider, ( ceketini eline veririm misali )

Bir şey düşünmem, doğrudan kendisine niçin taşıdığını sorarım
EĞERKİ AÇIKLAYICI VE İKNA EDİCİ BİR CEVAP ALAMAZSAM ALIR KAFASINA GİYDİRİRİM. VE O ŞEKİLDE RESMİNİ ÇEKER YADA KAMERAYA ÇEKİP VİDEO SİTELERİNE YOLLARIM. rezil rüsva edrim valla bana ha benim gibi kadına yapılırmı benim alerjim kullanmam öyle şeyi bulursam vah anam vah kocişimin haline:oklava::oklava:Kötü KazenKötü Kazen:oklava:

Son düzenleme:
eşim kullanmıyo sorarım ona bu ne diye böyle anladımki kaçamak cavp veriyo başkası için derim ve eşimin saçını başını yolarım vallahi önce bi hırsımı alırım sonrada çeker giderim tabi böyle bişey olursa yok sa çok severim keratayı:teytey:

benimle cinsellik yaşamadığına göre başkasıyla birbirlikte olmuş bu durumda ayrılırım...

ahhh canım ne düşünceli bir erkeğim var derdim herhalde her an her duruma hazır durex puhahahaha:dance::dance:

ne düşünücemki rezillik çıkartırım direk elimden kurtulamaz..gerisinide o düşünsün sonra zaten basarım tekmeyi onca sene beraberlik filan demem..:oklava::oklava:

büyük konuşmayım ama o benden başkasına dokunamaz.. eee ne zaman eve geçiyoruz diye sorarım :):CüvCüv:

Back
X