Sevgilinizin antasnda, Czdannda vs... Prezervatif grseniz ne dnrsnz?

Henüz cinsellik yaşamadığınız sevgilinizin çantasında, cüzdanında veya arabasında ...

• Ankete Katılan
    274
bir kere yanında taşıdığına göre ya böyle birşey yapıyor ya da yapmak niyetinde olduğu kesin.başkasıyla asla ilişkide bulunmayacağından emin olduğuma göre daha doğrusu inanmadığıma göre o zaman bu benimle aklından çeşitli fantaziler geçiriyor,kötü emelleri mi var diye korkarım,kelle koltukta galiba diye biraz ne yapacağım şaşarım,ıssız yerlere gitmem herhalde.
bu arada daha prezarvatif görmedim ki nasıl teşhis edeceğim jeyyar

kullanmamıssa hala işşleme gecmemıs bır planı var demektırrr

o yuzdenn öncedennn ıyıcee canınaaa okurummmm ve elımdenn kurtulamaazz
kötükedihüso

her an biriyle olabilirim düşüncesiyle taşidiğini düşünürüm aslinda yada benim için bulundurduğunu düşünürüm her ihtimale karşi diye başkada bi açiklamsi olduğunu düşünmüyorum

vay be sevgilim sağlığına ne kadar özen gösteriyo diye düşünürüm ama zaten onu benim görebileceğim yerlere koyuyosa bişeyler ima ediyodur:D

:oklava: ne sorcam herşey ortada zate direk dalarımmmm vallaaaaa ayyyhhh düşünemiyorummm boğarım kötükedihüso

biriyle ilişkiye gircek ve hazırlık yapıo die düşünürm :1closedeyes:

Yanında prezervatif taşıyan birine neyi soracam ki ben...

-Bu ne aşkım?
-Hiiiçç prezervatif.
-Neden taşıyosun bunu yanında
-Bilmem öylesine.Koleksiyonunu yapıyom ben bunların aşkım gamyoncuiremsu

Erkekte bahaneler tükenmez.Mutlaka ona da bir bahane bulur .Ama ben naparım yemem cokacimcoook
Hem onun bir açıklaması olmaz ki ne için kullanıldığı belli zaten. :1closedeyes:
Ben direk napacağıma geçeyim isterseniz.
Onu alır direk kafasından aşağı geçiririm :1closedeyes:

Henüz cinsellik yaşamadığınız sevgilinizin çantasında, cüzdanında veya arabasında prezervatif görseniz ne düşünürsünüz?CADIARZU

Şıklardan birine gözüm takıldı :1closedeyes:

''Normal karşılarım, benim için taşıdığını düşünürüm ''

Benim için taşıdığını düşünürsem onun sapık olduğunu da düşünmem gerekir dimi :1closedeyes:
Demek adam fırsatını kolluyor,tedbirli gelmiş.Fırsatını buldu mu dalacak :1closedeyes:

alırdım onu kafasına takardım sonra bir deliğe geçirirdim kafasını :jeyyar:

biterdi o anda ne olcak sormazdım birşey :mymeka:

Back
X