- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
ihtiyaçlarını gidermek üzere
çolak mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ihtiyaçlarını gidermek üzere
Hayır.. Kız arkadaşım bu sorusunu söyledi bende sadece fikir almak için yazdım.Sen su uc yildir adamla flört ettigini zanneden uye değil misin?
Öyleyse adam seni sevgilisi olarak gormuyor bi sal, uckuruna bile karistin.
Sevgilim değil ki.Ben ortaya konuşup ortaya sordumHastalik kapıp sana bulaştırmasa iyi cidden bu akılla devam et sen canim![]()
Baskasi icin konu acmak yasak.Hayır.. Kız arkadaşım bu sorusunu söyledi bende sadece fikir almak için yazdım.
Bana normal gelmez zaten bana böyle bir ilişkide cinsellik olmaması da normal gelmiyor eğer uzun zamandır ilişkimiz varsa ten çeker yani eğer çekmiyorsa adamdan işkillenirim benim görüşüm bu ayrıca aşk olmadan sırf ihtiyaç için rastgele sevişebilen birinin sadık olduğuna inanmamMerhabaa.Herkesin yorumunu merak ettiğim bir soru soracağım size.Diyelim sevgiliniz var ve uzun zamandır devam eden çok seviyeli bir ilişkiniz vardır, aşkınız ve sevginiz coşkun bir durumdadır. Ama aynı evde yaşamıyorsunuz.
Ve öğrendiniz ki ihtiyaçlarını gidermek üzere o işi yapan yere gidiyor, yada başka kadınlara gidiyor.Sizce ne kadar doğru ? Yada ne kadar yanlış ? Gitmesi normal mi ?
Sen ne diyorsun, gectim sevgiliyi, ben regl donemlerimde, hamileliğimde, lohusaligimda falan hep gonderiyorum esimi oralara :) Biraz anlayisli ol bence, birak gitsin.
Sevgilim gitse naparım ne tepki veririm amaçlı sordum arkadaşlar sakin sevgilim yok zaten benimKız yok sadece fikir almak için sordum.
Mide bu konya ovası değilSiz niye sordunuz
![]()
Ben sordum sadece sevgilim yok benim.Ya bu nasıl ilişki. Ne diyor size ya ben bugün oraya gidiyorum çok azdım mi diyor ?
Genişlikte level atlamışsin sen. Ben böyle bir insanla aynı ortamda durmaktan bile midem bulanır siz seviyorum diyosunuz![]()
Vardır vardır kıyıda kosede. Tepkileri gorunce zaten bosaniyoruz diyen insanlar gıbı davranma simdı.Ben sordum sadece sevgilim yok benim.
Ayrılmak çok yerinde bir tepki olurSevgilim gitse naparım ne tepki veririm amaçlı sordum arkadaşlar sakin sevgilim yok zaten benim
ooo yeeeMerhabaa.Herkesin yorumunu merak ettiğim bir soru soracağım size.Diyelim sevgiliniz var ve uzun zamandır devam eden çok seviyeli bir ilişkiniz vardır, aşkınız ve sevginiz coşkun bir durumdadır. Ama aynı evde yaşamıyorsunuz.
Ve öğrendiniz ki ihtiyaçlarını gidermek üzere o işi yapan yere gidiyor, yada başka kadınlara gidiyor.Sizce ne kadar doğru ? Yada ne kadar yanlış ? Gitmesi normal mi ?