• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin Başka Kadına Gitmesi Normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana göre ters.Pis bir eylem. O kadınlarla kaç erkek birlikte oluyor.Bunu yapan erkek midesizdir net.

Sizi sevmeyen erkeklerle birlikte olup bütün erkekleri sadece uçkur meraklısı sanıyorsunuz yapmayın. Onlar da sizin bizim gibi insan erkekler de sever. Eğer bahsettiğimiz kişi sizin erkek arkadaşınız ise sizinle sadece zaman geçiriyor size karşı yoğun duyguları yok maalesef.

Merhabaa.Herkesin yorumunu merak ettiğim bir soru soracağım size.Diyelim sevgiliniz var ve uzun zamandır devam eden çok seviyeli bir ilişkiniz vardır, aşkınız ve sevginiz coşkun bir durumdadır. Ama aynı evde yaşamıyorsunuz.
Ve öğrendiniz ki ihtiyaçlarını gidermek üzere o işi yapan yere gidiyor, yada başka kadınlara gidiyor.Sizce ne kadar doğru ? Yada ne kadar yanlış ? Gitmesi normal mi ?
Bana normal gelmez zaten bana böyle bir ilişkide cinsellik olmaması da normal gelmiyor eğer uzun zamandır ilişkimiz varsa ten çeker yani eğer çekmiyorsa adamdan işkillenirim benim görüşüm bu ayrıca aşk olmadan sırf ihtiyaç için rastgele sevişebilen birinin sadık olduğuna inanmam

Sen ne diyorsun, gectim sevgiliyi, ben regl donemlerimde, hamileliğimde, lohusaligimda falan hep gonderiyorum esimi oralara :) Biraz anlayisli ol bence, birak gitsin.
Kız yok sadece fikir almak için sordum.
Mide bu konya ovası değil:oha:Siz niye sordunuz:deli:
Sevgilim gitse naparım ne tepki veririm amaçlı sordum arkadaşlar sakin sevgilim yok zaten benim

Ya bu nasıl ilişki. Ne diyor size ya ben bugün oraya gidiyorum çok azdım mi diyor ?
Genişlikte level atlamışsin sen. Ben böyle bir insanla aynı ortamda durmaktan bile midem bulanır siz seviyorum diyosunuz 👏👏👏

Bunu normal bulacak kadina diyecek hiçbir lafim olmaz. Bir erkek razı gelir miydi kadin bunu dese hesap edin bakalim :D Iyi troll bir konu

Merhabaa.Herkesin yorumunu merak ettiğim bir soru soracağım size.Diyelim sevgiliniz var ve uzun zamandır devam eden çok seviyeli bir ilişkiniz vardır, aşkınız ve sevginiz coşkun bir durumdadır. Ama aynı evde yaşamıyorsunuz.
Ve öğrendiniz ki ihtiyaçlarını gidermek üzere o işi yapan yere gidiyor, yada başka kadınlara gidiyor.Sizce ne kadar doğru ? Yada ne kadar yanlış ? Gitmesi normal mi ?
ooo yeee
Tabiki gidebilir :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X