Sevgilinizin/erkek arkadışınızın giyim tarzı

Tostikdana

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
893
701
323
Merhaba kızlar. Hayatımda 5aydır biri var. Başlarda giyimide hoşuma gidiyodu. Tamam diyordum. Çok yakısıklı degil. Hatta saçları dökülmeye bile başlamış yan tarafları açık. Tüm bunlar eksi yönler işte. Gelelim artı yönlerine. Beni çok seviyor. Bir dediğimi iki etmiyor. Çok çocukca bi ilişkimiz var. Anlamışsınızdır inşallah. Temmuz gibi bni istemeye gelicekler. Ailesi içten ama cahil insanlar. Maddi duruma gelince çok iyi. İşte bende tam bundan korkuyorum. Paraya aldanmak istemiyorum. Acaba aldanıyomuyum?bunun cevabını net olarak veremiyorum ama içime siniyo cocuk. Gel gelelim ki şu son bi kaç aydır giyimini hiç begenmiyorum hemde hiç. Pazar günü sinemaya gittimizde takım elbise giymişti. Benle aynı boyda. Ben spor ahat takılmayı seven bi kızım. Yaa çok seviyorum ama giyimini ve saçlarını hiç begenmiyorum. Dün saçlarını olan saşlarını yani dik dik tuhaf bişi yapmıştı. Resmen bakamadım. Arkadaşlar napayım ben nasıl değiştereyim. Kız kardeşine mi anlatsam durumu??? Lütfen fikirlerinşz benm için önemli.

Bence senin kendini dinlemen ve gerçekten bu çocuğu erkek arkadaş yada ilerde eş olarak görmeyi isteyip istemediğine karar vermen gerekiyor, kişilik olarak, sana karşı duyguları tavırları senin içine siniyorsa saçı başı giyimi kuşamı bunların hepsi ayrıntıda kalıyor, eğer giyim şeklini beğenmiyorsan ufak ufak yönlendirebilirsin, ben şu tarz pantolonları beğeniyorum şu tarz hırkaları erkeklere çok yakıştırıyorum sana şu saç şekli çok yakışır şeklinde yapıcı ifadelerle bunu sağlayabilirsin veya kendin ona mesela bir tişört-gömlek vs. hediye alabilirsin, bu olayı onun kardeşine yada bir diğer kişiye yansıtmaya da gerek kalmadan kendiniz yavaş yavaş çözümlersiniz, o kadar büyütülecek bir şey yok ama dediğim gibi eğer onu sevdiğine eminsen tabiki.

saçlar sorun deil parasida avrmi$ ekdirir ilerde :)
ya$ araniz ne kadar

o seni sveiyor onu anladikda sen onu seviyormusun buda onemli ?
bence sevsen kiyafet neysede saçjna bu kadar takilmazdin
ayrica madem evlilige gidecek kadar ciddisniz negatif ele$tirde bulunabilirsin
evlenince gardolabini istedigin gibi doldurusun :) genelde erkekler karilarini dinler bu konuda

Benim nişanlımda spor giyinir ama açıkçası ben pek beğenmezdim giyimini 4 ayda onu öyle bi değiştirdim ki , giyimi kuşamı olsun tam benim erkeğim oldu Bende spor'dan yanayım kapalıyım ama genelde spor giyinirim bu yüzden tas tamamıyla beğendiğni değilde ona yakışanı almasını söylerim hep. Ama ben genede bu kadar takılmazdım, sen bu konuya çok takılmışsın ki, konu bile açmışsın. Şaşırdım açıkçası..
Sence bu içindeki sevgi mi? Yoksa mantık mı yürütüyorsun, yanıma yakışsın yeter gibisinden mi düşünüyorsun?
Ben gene de bi fikir vereyim..
Kız kardeşine söylemen gereksiz bence erkek arkadaşını sen değiştirebilirsin beni seviyor diyorsun, seni seviyorsa zaten sen ne beğenirsen onu giyir. Diyelim bi alışverişe gittiğinizde o senin beğenmediğini, ama onun beğendiğini almak istiyor sende başka birşey beğeniyorsun güzel dille hayatım bu daha güzel duruyor, eminim sana yakışaktır bunu almalısın demelisin. Eminim alacaktır. Takım elbiseye gelince, dar kesim bi gömlek kot pantolon ve spor bi ceket giymesine ne dersin ? takım elbise yerine bence buna da hayır diyemez. Sen beğendikten sonra..
Evliliğe gelince, çocuk oyuncayı değil bunu herkes bilir. Parasız kaldığında da onun yanında olabilecek misin? Ne bilim zor bi durumunda sevgilinin yanında olup, ona destek olabilecek misin?
Tamamm maddi durumda önemli ama en diğer yönleriylede düşünmelisin.. Söz/Nişan gibi olaylar evliliğe ilk adım. Dönüşü olur elbet ama önce iyi bir düşünmelisin..

Son düzenleme:

Yorumun için teşekkürler öncelikle. Şimdi şöyle söyliyeyim bi kızın hayal edebiliceği erkek. Durduk yere çiçekler alır. Elimi cebime attırmadı daha. Bi tek parasal degil ailevi konularda fikirlerime hep saygı duyuyor. Ben onu seviyorum hatta çok aşık oluyorumm durmadan arıyorum falan ama bazende içimde farklı bi duygu oluyor anlatamıyorum. Yani şöyle diyeyim ben tarzını sevmiyorum çogu zaman. Ben şu konuda yardım istiyorum nasıl değiştirebilirim hem o mutlu olmalı hem ben. Şimdi ben desem ki canım saçın böyle iyi değil üzmekten korkuyorum ama sagol dediklerini yapıcam

ben kendimden örnek vereyim:

erkek arkadaşımın giyimini beğenirim. ama hoşuma gitmeyen giysileri de olmuştur. kendi beğendiğim türü ima ederek '' aslında falanca şeyler sana çok yakışır ya da şu pantolonun üstüne filanca gömleğini giysen çok güzel olur bence'' demeye başladım. o da ciddiye aldı sağ olsun şimdiyse bazen netten alışveriş yaparken onun sevdiği markalar olunca arayıp söylüyorum, bana da tişört al sen beğendinse zaten beğenirim, diyor

bence kırmadan, ufaktan ufaktan kendi beğeninize yönlendirebilirsiniz.

Çok dogru konuşmuşsun canım kardeşim. Yani neden konu açmama şaşırdın ki. Valla ben 5aydır tanıyorum inşallah temmuzda da sözümüz olcak. Tek dediğim spor giyinsene. Beraber alışverişe gidelim dedm yok dedi saç konusunda bişey diyip kırmak istemiyorum. Para konusunda inan bana çok ölçüp tarttım. Ben özel bi şirkette çalışıyorum zaten. Ailemde şükür orta halliyiz. Allah herkese versin kendi istediklerimi alabiliyorum. Evlensemde çalışırım diyorum. Tabi ki rahat bi hayat yaşamak isterim ama allah kısmet ederse. Ben seviyorum ama o daha cok seviyor. Sevilmenin tadını alınca insan sevmeyi aramazmış bu lafı daha iyi anlıyorum yani kısaca ben fikir istiyorum spor giymeli bu çocukk

Vallahi bu bnm dediklerimi dikkate almıyor sanırım. Bi iki defa dedim spor giyin diye. Saç konusunda zaten hiç ağzımı açamadım açamamda nolursa olsun. Kırılır bana. Şimdi düşün spor şıksın makyajın güzelliğin yerli yerindee sinemaya gidiyosun yanında takım elbiseli rugan ayakkabılı hemde pazar günü. Hele dün saçlarını tuhaf yapmıştı. Ben benim için değil kendisi için güzel giyinsin istiyorum. Ben böyle düşünürsem başkaları daha ağır düşünür diye düşünüyorum canım

Bak gerçekten seviyorum ama o daha çok seviyor:)) bana bi keresinde dedi saç ektircem diye :)) bilmiyorr yaa giyinmeyi bazen şans eseri diye düşünüyorum çok hoş giyiniyor hiç bilmiyorum nasıl düzelticem hem düşüncelrimi hemde onun Giyim tarzını

yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal durumu valla bilemedim şimdi. ama yukarda bi arkadaşın yazdığı gibi beraber alış verişe gidebilseniz iyi olurdu. siz sürükleseniz onu ben kendime bi şeyler alıcam sen de gel fikir ver diye. arada ona da bir iki bi şey kaptırırsınız :130:

bir anda bütün parasını kaybettiğini düşün, hala onunla olmak ister miydin?

Bu soruya koşulsuz şartsız evet diyorum olurdum. Ben ona evet dediysem dönmem. Bi tek ben değil herkes böyle olmalı. Ya başta yok diyeciksin yada hep yanında olacaksın. Bu yorumu sadece para için yapıyorum. Yani bana kalkıpta kaba saba davranırsa bırakırım olamam.

:))) valla bilmiyorum saçı başı giyimi bu şekilde devam ederse açık açık konuscam sanırım.

bunu açık açık konuşursan kırıcı olabilirsin
sana deseydi spor değil klasik giyinmeni istiyorum diye sen ne düşünürdün yada ne kadar kırılırdın ??
belkide erkek arkadaşınızda sizin spor tarzınızdan son derece rahatsızdır olamazmı..
belki kotun içinde rahat hissedemiyordur kendini bizim süper minide rahat edemediğimiz gibi..

gerçekten seven insan değiştirmeye çalışmaz, öyle kabul eder...

Ben kabul etmiyorum demiyorum kii tabi ki haklısın ama komik duruyoruz inan bana yan yana ben onu paralı parasız saçlı kel her haliyle kabullendim bile ama şu bi gerçek onun yanında kıza bak yanındakine bak durumuna düşmek istemiyorum

bence açık açık konuşulmalı. ki artık istemeye geleceklermiş, aranızda böyle konuşulmaktan çekinilen şeyler olmamalı. tabi adama gidip çirkin giyiniyorsun demeyeceksin. onun yerine ben spor giyiniyorum sen çok ciddi giyinince kendimi çok paspal hissediyorum diyebilirsin. günlük daha spor giyin rahat edersin diyebilirsin, spor giyim yaşımıza daha uygun, daha genç gösteriyor diyebilirsin. diyebilirsin de diyebilirsin yani. kara kara düşünmeye gerek yok. :) kibarca birkaç lafla anlatabilirsin derdi diye düşünüyorum.

Benimde nişanlımla 5 ayımız bitti 5 gün sonrada nişanımız olmuştu Temmuzda seni istemeye geliyorlarmış bizim de temmuzda 1 yıl olacak hayırlsıyla
Herşeyi ölçüp tartman çok iyi olmuştur eminim canım. Evlendikten sonrada çalışırsın Rabbim nasip ederse eğer. Annem hep der koca parası, kendi paran olmaz diye. Okumadım ben lise terk. Nişanlımın da kendi dükkanları var iki tane karşı tarafında bizimde durumlarımız iyi şükür. Dediklerim senin kafana yattıysa uygulamaya koy hafiften derim Saçlara gelince yavaş yavaş istediğini kıvama sokarsın. Bu kadar takıntılı olma ''yanıma yakışıyor'' demelisin önce kendi kendine kabul ettirmelisin ki. Ondan sonra onu değiştirebilesin.

o zaman çözülmeyecek sorun yok
onu yönlendirebilirsin diye düşünüyorum. hatta onun da hoşuna gidebilir bu. biz erkek arkadaşıma kıyafetlerini hep beraber seçiyoruz mesela.
mutluluklar dilerim

bunu dert ediyo olman bile bence çok yanlış sen onu öyle beğenip sevmedin m, aradan zaman geçince mi görür oldun herşeyi sonrasında değişti giyimi diyosan da bunu çok rahat düzeltebilirsin birlikte alış verişe çıkın mağazalrı dolaşın beğendiğin zevkine uygun kıyafetleri alıp göster bunlar sende de ne hoş olur tam sevdiğim tarz bi dene falan de o da görsün üstünde belki zamanla istediğin kıvama böyle getirebilirsin ama bana göre bunu dert yapıyo olman bile doğru değil herkesin bi tarzı var sonuçta sen onu öyle sevip beğendiysen değiştirmeye çalışma bence sende ona benzemeye çalış ortak bi nokta yakala bu daha doğru geliyo bana
senin dediğin aynı kapanmazsan evlenmem senle diyen erkek gibi dayatmacı bi tavır oluyo nasıl sevdiysen öyle kabul et derim ben cnm

:))) dur da bi daki buluşmaya bende takım elbise rugan ayakkabı giyeyim saçlarıda şekil yaptık mı ne diyecek değiştir diyecek mi :)) kızz şaka maka iyi fikir aslında bak sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…