- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- 323
- Konu Sahibi Tostikdana
-
o zaman çözülmeyecek sorun yok
onu yönlendirebilirsin diye düşünüyorum. hatta onun da hoşuna gidebilir bu. biz erkek arkadaşıma kıyafetlerini hep beraber seçiyoruz mesela.
mutluluklar dilerim
bence açık açık konuşulmalı. ki artık istemeye geleceklermiş, aranızda böyle konuşulmaktan çekinilen şeyler olmamalı. tabi adama gidip çirkin giyiniyorsun demeyeceksin. onun yerine ben spor giyiniyorum sen çok ciddi giyinince kendimi çok paspal hissediyorum diyebilirsin. günlük daha spor giyin rahat edersin diyebilirsin, spor giyim yaşımıza daha uygun, daha genç gösteriyor diyebilirsin. diyebilirsin de diyebilirsin yani. kara kara düşünmeye gerek yok. :) kibarca birkaç lafla anlatabilirsin derdi diye düşünüyorum.
:))) dur da bi daki buluşmaya bende takım elbise rugan ayakkabı giyeyim saçlarıda şekil yaptık mı ne diyecek değiştir diyecek mi :)) kızz şaka maka iyi fikir aslında bak sagol
kastım takım elbise rugan ayakkabı değildi ama istersen dene farklılık olabilir
o takım elbise giyiyorsa sende kumaş pantolon klasik gömlek topuklu ayakkabı giy bence daha uyumlu olur bunu anladığını diğerinin espiri olarak söylediğini kabul ediyorum
İşin bi kötü yanıda topuklu giyememek bekarlıl sultanlık mı yoksa:))
alışırsın bende başlarda giyemiyordum gerçi hala pek giydiğim söylenemezde neyse :)
hep çantamda babet taşırdım yorulunca onları giyerdim sende öyle yaparsın zor değil ki çare var :) bi süre sonra alışıyorsun ztn hem topuklu daha zarif ve kadınsı oluyor bence denemelisin nacizane fikrim tabi
Ahh kuzumm benim topuklularım 10cmden aşağı değil erkek arkadaşımla aynı boydayız o yüzden giyemiyorum
Yav, evlenince kendin istediğin gibi giydirirsin diyecem ama; insanın bi zevki olması lazım yaa
Saça takılma, saç ektirir olur biter. Benimkinin tepesi açılmaya başladı bile
Evlenince de hep spor takılamazsın yalnız. Ben evlenene kadar hep spor takıldım, malum öğrencilik hayatı zaten. Fakat evlendiğinde eşinle beraber konu-komşu, akrabaya gittiğinde sporla gidince çok basit kaçıyor, bazen ağır ama güzel kıyafetler giymek şart
Tam dediğim nokta buu işteeeee insanın bi giyim tarzı zevki olmalııı kii onu seviyorum ama giyimini ve yaptıgı tuhaf saç modeli çok komik duruyor. Hayır bankacılarla işi avukatlarla falan. Bi arkadasıda çıkıp bu ne hal demiyomu acaba. Bu yorumu dünki giysileri ve tuhaf saçına yapıyorum hiç bukadar kötü gözükmemişti
bunlar ufak değiştirilebilecek detaylar .
eğer iyi anlaşıyorsanız , seviyorsa seni problem olmaz . Halledersiniz . Kendisine söyle önce üstü kapalı şöyle yapsan sana çok yakışır filan , daha da anlamazsa direk kötü giyiniyosun be hacı dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?