Sevgilinizin/erkek arkadışınızın giyim tarzı

o zaman çözülmeyecek sorun yok
onu yönlendirebilirsin diye düşünüyorum. hatta onun da hoşuna gidebilir bu. biz erkek arkadaşıma kıyafetlerini hep beraber seçiyoruz mesela.
mutluluklar dilerim

Teşekkür ederim canım allah hepimize güzel günler nasip etsin :) bu arada aynı boydayızz 5aydır hiç topuklu giymedim düşünün kızlarr:)

İlk işim onunla alışverişe zorlada olsa çıkmak olcak çünki geçen gün dedi alışveriş yapmam gerek diye beraber gidelim dedim yok dedi :)

:))) dur da bi daki buluşmaya bende takım elbise rugan ayakkabı giyeyim saçlarıda şekil yaptık mı ne diyecek değiştir diyecek mi :)) kızz şaka maka iyi fikir aslında bak sagol

kastım takım elbise rugan ayakkabı değildi ama istersen dene farklılık olabilir
o takım elbise giyiyorsa sende kumaş pantolon klasik gömlek topuklu ayakkabı giy bence daha uyumlu olur bunu anladığını diğerinin espiri olarak söylediğini kabul ediyorum

İşin bi kötü yanıda topuklu giyememek bekarlıl sultanlık mı yoksa:))

İşin bi kötü yanıda topuklu giyememek bekarlıl sultanlık mı yoksa:))

alışırsın bende başlarda giyemiyordum gerçi hala pek giydiğim söylenemezde neyse :)
hep çantamda babet taşırdım yorulunca onları giyerdim sende öyle yaparsın zor değil ki çare var :) bi süre sonra alışıyorsun ztn hem topuklu daha zarif ve kadınsı oluyor bence denemelisin nacizane fikrim tabi

Ahh kuzumm benim topuklularım 10cmden aşağı değil erkek arkadaşımla aynı boydayız o yüzden giyemiyorum

Ahh kuzumm benim topuklularım 10cmden aşağı değil erkek arkadaşımla aynı boydayız o yüzden giyemiyorum

aaa o kötü bi durum tabi o zaman klasik babet öneriyorum sana o zaman boy farkı oluşmaz bizde öyle bir sorun yok tabi ben 1.70 sevdiğim 1.80 sıkıntı olmuyor topuklu :)

Yav, evlenince kendin istediğin gibi giydirirsin diyecem ama; insanın bi zevki olması lazım yaa
Saça takılma, saç ektirir olur biter. Benimkinin tepesi açılmaya başladı bile

Evlenince de hep spor takılamazsın yalnız. Ben evlenene kadar hep spor takıldım, malum öğrencilik hayatı zaten. Fakat evlendiğinde eşinle beraber konu-komşu, akrabaya gittiğinde sporla gidince çok basit kaçıyor, bazen ağır ama güzel kıyafetler giymek şart

Tam dediğim nokta buu işteeeee insanın bi giyim tarzı zevki olmalııı kii onu seviyorum ama giyimini ve yaptıgı tuhaf saç modeli çok komik duruyor. Hayır bankacılarla işi avukatlarla falan. Bi arkadasıda çıkıp bu ne hal demiyomu acaba. Bu yorumu dünki giysileri ve tuhaf saçına yapıyorum hiç bukadar kötü gözükmemişti

Belki kendine yakışanı bilemiyodur, ne biliyim saçını başını düzelt bu şekil daha çok yakışıyo sana de, senin dediğini yapacaktır hoşuna gidiyo diye

bunlar ufak değiştirilebilecek detaylar .

eğer iyi anlaşıyorsanız , seviyorsa seni problem olmaz . Halledersiniz . Kendisine söyle önce üstü kapalı şöyle yapsan sana çok yakışır filan , daha da anlamazsa direk kötü giyiniyosun be hacı dersin

Bugun gördüm :) gayet iyiydi saçı falanda. O gün nolmuştu anlamadım acaba biri falan mı saldırdı:))))

Şunu daha net anlıyorum ki o beni ben oldugum için seviyor tabi dış görünüşte önemli. Ne bana ne ailme bi saygısızlıgını görmedim. Çok bol şeylere takılmışım durduk yerde. Yakışıklıyı sevdim de ne oldu hep terk edildim. Öncelikle şunu ögrendm dış görünüşün hiç bir degeri yok. Bana aileme saygısı çok önemli. Bu konuda bana fikir veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum kızlar sizi seviyorumm

Sen simdiden degisterecem diye dusunmeye baslamissin.Adama acidim.Eger onu oldugu gibi kabullenmiyorsan iliskini birdaha dusun derim.Para seni esir etmemisse tabi.Bide parasinin olmadigini farzet, yine onunla olurmuydun?Cunki cevremde cok oldu, evlenirken zengin aileye gidipte 10 15 yil sonra gecim SIKINTISI cekenleri..Hicbirseyin garantisi yok.Bana kalirsa takim elbiseli erkekler cok karizmatik gelir.Ortaokul cocugu gibi kot tsortlu tipler hep icimi daraltmistir.

Çok vahim olmayan bir versiyonu bizde vardı ilk tanıştığımız zamanlar.
Kendine hiç özen göstermezdi, böyle demek istemezdim ama biraz pejmürde, dağınık duruyordu ben de tam aksine çok bakımlı, süslü, püslü bir kadınım.
İkaz ede ede düzelttim. Ben yanına yakışmak için çabalıyorsam sen de aynısı için çabalayacaksın, benim için kendine dikkat etmen çok hoşuma gidiyor dedim
Artık spor falan yapıyor, seneye saç ektirecek (bence ihtiyacı yok ama tutturmuş :44:), giyimine kuşamına dikkat ediyor, geçen kırışıklık kremi bakmaya kadar gitti olay
Bence senin için kendine dikkat etmesi, beğendirmek istemesi çok tatlı bir şey olurdu, işte bunu belirtmelisin ona, ama sert bir şekilde değil. Benim kullandığım gibi bir dil kullanabilirsin, empati yapacaktır

Son düzenleme:
65 yaşındaki bi amca minoksil kullanmıştı, üç beş ay sonra tanıyamadık adamı
amcanın o kel başından oluk oluk saçlar fışkırıyordu

Değişebilecek bir sorun bu.
Ben hiç sevmem rugan ayakkabı hele kotun altına giyenler kadar itici bir şey yok.
Beraber alışverişe çıkmanız iyi olabilir.
Saçları ve kıyafet için kırmadan fikirrler verebilirsin bu gömlek sende süper durur ya da şu spor ayakkabılar bu kotla tam uyumlu vs.
Benim eşim tanıdığmdan beri hep spor giyinen biriydi.
Bende öyleyimdir.Misal aynı gömlekten giydiğimiz oluyor.
Evlendikten sonra da dışarı çıkacağımızda o mavi kareli gömlek kot giymişse ben mavi bluz giyip kot giyerim .
Uyumsuzluk dünyanın sonu olmasa da uyum keyiflidir.

Bence spor giyinen erkekler çok hoş oluyor..
Kot pantolon ,tişört-gömlek,spor ayakkabı,kolunda saat,bir de güzel bir parfüm olursa tadından yenmez

kızlarr baya zaman geçtii yazayım dedim sans eseri aklıma geldi :) evett alışverişe çıktık kot aldık kazak aldık :) iki aydır onun kumaş pantolonla görmedim :)) kota cok alıştı spor giyiniyo artık dediğim gibi bazen erkekler giyinmeyi bilmiyor bu konuda sıkıntı çeken kardeslerime öneri mutlaka alışverişe gidin ikna edin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…