Sevgilinizin (eşinizin) en iyi arkadaşının karşı cinsten olmasını kabul eder misiniz

angelgozde

bırak kalbim alev alsın .
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
10.242
0
206
Bursa
Sevgilinizin (eşinizin) en iyi arkadaşının karşı cinsten olmasını kabul eder misiniz???

yok olmaz olmaz
karşı cinsle arkadaş olunmaz kesinlikle

Son düzenleme:
ay biz eşimle çıktığımızda onunki bir tane vardı. hem de onlar 1 hafta çıkmışlar, sonra da eşim ona olmuyor ayrılalım demiş. bu da arkadaş kalalım demiş. ah ne sinir etti beni. eşimle resmen kavga ettirmeye çalışıyordu. evleneceimizi öğrendiğinde eşimle konuşmayı kesti. biz evlendikten bir kaç ay sonra gene aramış kusura bakma demiş. evleneceğini öğrendim de şoke oldum. o sana göre biri değil demiş. tabi eşim bana anlattı. ben de ona artık gör o sana hala aşık dedim. benimle mutlu olmak istiyorsan, onunla görüşmeyeceksin!! dedim.:mymeka:

kesinlikle hayırrrrrrrrrrrrrr...ben seviyeli bir arkadaşlığa bile kızarım .sevgilimin bir arkadaşı vardı kız msn i açtığımda kız seviglim açtı sandı ne haber lannn diye yazdı ben bozuntuya vermedim ama onunla görüşmekten men ettim sevgilimi saygısız terbiyesiz kızzzzzzzzzzzz

en yakın arkadası kız olamaz yakın olan arkadaslar her turlu muhabbeti yapar cunku gidip kızlada herseyini konusamaz tabiki..kız arkadası olmasına birsey demem sakalasır konusur ama cizgiyi asmadan

Son düzenleyen: Moderatör:
olabilr güvendiktn sonra bi sakıncası yk çok çok çok da yakn olmasında =)
ne yasak koyduysam neydn uzak durmasını söylediysem o hep ona yöneldi böyle kuzu gibi ben sıkmyrum o da saklamıyor kaçırmıyr kendini =)

bayılırım.. onun bayan kankaları olursa ben de kahveye okey oynamaya giderim sempatiksalakcinni

karşı cinsten arkadaş mı olurmuş :oklava: hem olsaydı şu anda alyansımda "en yakın arkadaşımın" adı yazıyor olur muydu :asigim:

Back
X