sevgilinize güvenin bence
sonucta bu durumu degistiremezsiniz
Canım sen bi ara da kuzeninle ilgili konu açmamış mıydın, lütfen etraftaki bütün kızları potansiyel tehlike olarak görme
aynen yaa eşiminde hep çevresinde bayanlar var iş yaptığı hpeside kokoşş:) içim rahat ama bazen şeytan dürtüyo işte daralıyorum bi de ben herzaman kendime bakamıyorum bakımlı olamıyorum bebeğim var onunla ilgilenmekten gözüm bişey göremiyo
arada baskınlar yapın giyinip süüslenip
bi de eşim onların yanında bana aşkla sevgiyle bakar konuşur sarılır falan işyerinde ondanda rahat oluyorum
kızlar benim sevdiğimin iş yerinde biri evli biri yaşı bayağa olan bekar biri var 3ü çalışıo benimkiyle beraber ..
ama ya bizim yaşıtımız bi genç kız gelirse yanlarına içim hiç rahat etmez gün boyu beraber mi oturucaklar nasıl içime ateş düştü bilemessiniz az önce burda bi onu okudum ondan çok etkilendim
nolur bişeler deyin çok sıkıntıya düştüm
ayrıca ben vesevevli efhamlı biriyim
olamayan bişey için ya olursa diye canımı sıkarım
işte burdada gördüğünüz gibi
teselliye ihtiyacım var nolru bişeler deyin
allah yardım etsin canım
Benim eşim jinekolog, etrafındaki 100 tane hemşireden mi bahsedeyim sana? Muayeneye gelenlerden mi? Yani tahmin edersin ki hastaları da başım ağrıyo gibi şeylerden çok farklı sebeplerle geliyor
Ben intihar ediym o zaman
Benim eşim jinekolog, etrafındaki 100 tane hemşireden mi bahsedeyim sana? Muayeneye gelenlerden mi? Yani tahmin edersin ki hastaları da başım ağrıyo gibi şeylerden çok farklı sebeplerle geliyor
evet canım evet allahım kafayı yicem hep böleyim işte sizde görüyosunuz
onu herşeyden herkezden sakınır oldum evlilerden bile
ayyyyyyy canım ya allah yardım etsin kutluyorum seni bu rahatlığından gerçi güven olunca hiç bişe sorun olmuyoda ben efham hastasıyım ondan böleyim
hatta geçen sene ben veremim diye gitmediğim hastane kalmadı
dalga geçeyin bu bir hastalık
koooptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?