Sevgilinizin eşinizin iş yerinde bayan vamı

cnm ben ewli değilim sana akıl wermek haddim mi bilemiyorum ama burdan her okuduğumuzdan etkilenicek olursak en yakın arkadaşlarımızdan, sewgililerimizden, kardeşlerimizden ve hatta anne-babamızdan şüphelenmeliyiz çünkü neler neler okuyoruz ki böyle bi hayat düşünemiyorum.. ilk erkek arkadaşım olduğunda bana çok yakışıklı geliodu ve inanılmaz derecede kıskanıyodum onu. sonra bi yerde bi yazı okudum diordu ki: insan ya kendisine ya da karşısındakine güvenmediği için kıskanır. yanlış anlama beni özgüvenin yok veya eşine güvenmiyorsun anlamında yazmadım bunu. eğer sen bakımlı olmaya dewam eder, değilsen de kendine bakmaya başlarsan; eşin de gözü dışarıda olan biri değilse kendini üzmene hiç gerek yok bence. 3 günlük hayat olmayan şeyleri düşünüp üzmeye değmez

eşimin iş yerinde bayan yok
ama kendisi teknik servis günde 10 tane eve girip çıkıyor
tabi gündüzleride genelde evde bayanlar oluyor ama benim için sorun değil
hiç dert edemem adam ekmek parası için çalışıyor heryerde bayan var
bence bu kadar vesvese iyi değil hasta eder insanı
hem empati yapsana biraz sevgilin aynı şeyi düşünse senin için ne hissedersin ??

able 2010, canim benimsen kac yasindasin?
Böyle düsüncelerin olduguna göre yasin kücük olmali.
Hic korkma canim, korkulacak birsey yok, bu dünyada erkekler ve kadinlar ayni is yerlerinde calisirlar ama korkulacak hic bir sey yasanmaz.
Bu dünyada erkekler ve kizlar ayni okulda okuyabilirler ama korkulacak hic bir sey olmaz.
Neden korkuyorsun canim benim?
Sen Türkiye`nin neresinde yasiyorsun?

benimkinin var canım hatta iş sahibinin kız arkadaşı yabancı kız rusmu ne görmedim ama biraz tahmin edebiliyorum kıskanmıyorum pek..kıskanırsam benimki benden uzaklaşır çünkü gerek yokki paronayaklıga..olmayan bi şey için üzme kendini tatlım.

benim sevgilimin yanında 30 kadar kız çalışıyor.. ve hepside 17 18 yaşlarında :):):) ilk başlarda biraz ama artık hiç takmıyorum:):)

handemirci ciddi misin ???? ayrıca özel mesaj atacak sayın yokk 5 mesaj özel mesaj atmak için yetrli değil

Son düzenleme:
handedemirci;
nerden görmüş?
bunu neden sana anlatma gereği duymuş?
sen bunu bu kadar sakinlikle nasıl anlatabiliyorsun?
sen gerçek misin?

Sormasi ayip nerden görmüs ki

handedemirci;
nerden görmüş?
bunu neden sana anlatma gereği duymuş?
sen bunu bu kadar sakinlikle nasıl anlatabiliyorsun?
sen gerçek misin?

o bir erkek

nasıl olduda anlamadınız bukez neyse ortalıgı karıştırmayayım.gerekli cezayı alır ztn.

bu arada bende acayip paranoyak bi insanm.sevgilim içimi rahatlatsa bile sürelidir.yani bi vakit sonra yine aynı şeyleri düşünür takarım.bi çözümü olsa keşke.:92:

Yaa bende aynıyım kanserim diye 3 doktora gittim ama bişeyim yok halada kanser olduğumu düşünüyorum.Benim eşimin iş yerindede çok bayan var hepside bakımlı bazen takıyorum bende ama gerçekten korkunca başına geliyor insanın fazla düşünmemeye çalış

Son düzenleyen: Moderatör:

ohoo sen bunu bile vesvese yapıyosan işin var canım
eşimin işyerinde neredeyse yarı yarıya kadın erkek
işim yokta acaba benimkinin yamacına fettan bi kadın yanaştımı diye düşüncem

Mutlaka Her Ortamda Kız Olur..
Sen Eğer Böyle Vesveselerle Hareket Edersen Hayatının Hiç Bir Evresinde Mutlu Olmazsın..
Her İnsan Aynı Değildir..
Başka Konulardan Etkilenmenin Bir Diğer Sebebi İse, Zayıf Bir Kişiliğinin Olmasıdır..

Bu Arada Eşimin İş Ortamında Kız Var..

Böyle Şeylerle Kendini Huzursuz Etme, Çok Gereksiz Canım

Kendine İyi Bak..

eşim asker dolayısıyla etrafında hiiiç kız yook
ama işi psikopatlığa bağlarsak karakolun yanında lise arkasında kız yurdu ve kızlar tam fettan yakınlarındaki oteller desen rusya ve gürcistandan gelen malum kadınlarla dolu hatta daha da psikopatlaşayım eve gelene kadar yolda bir sürü kız var
önce güven güven güven....

kızlar yorumlarınız beni biraz rahatlattı gerçekten efham hastası olmak çok kötü bişey bunun için bi tedavi şart bana psiokolğa görünmem lazım...bazılarınızn yazmış eşim asker orda otel var ruslar gelio kız yurdu falan var ...eğer bu olay bende olsaydı asker gelene kadar verem olur çıkardım işte efham hastalığı böle bişey bundan kurtulmak istiyorum..ama buraya nezaman konu açsam neler var ya diyerek kendimi rahatlatıyorum..efham hastası olduğum için lütfen açtığım konulara tepki göstermeyi olurmu kızlar..gerçekten bunu yaşayan bilir anca...aniden içime ateş düşüyor ve hemen çareyi sizde arıyorum bide dualarda ..sizler böle rahat şeyler yazdıkça ozaman efhamım rahatlıyor hor görmeyin olurmu bu konuda düne göre çok daha iyiyim sıkıntım geçti bile gerçekten sizin yorumlarınız sayesinde çok teşekkrüler allah razı olsun hepinizden...şimdiki sıkıntım yine başka allahım bu illet rahatsızlıktan nasıl kurtulucam bilmiyorum ama çaryei yine sizde arıyorum kızlar sizlerin yaşadığı şeyleri okurken inanın çok rahatlıyorum..eski çıktıklarım ve vican azabım diye konum var dün geceden beri uyuyamadım şimdi de yatakan kalkıp size koştum..ama ben en kısa zamanda psikolğa koşsam daha iyi ederim bi ara ona da gidicem inşallah ilaç kullanmak istemiyorum sadece...

Eşimin görev yaptığı yerde 10 kişi erkekse, 60 kişi bayan hepsi de bakımlı olmak zorundalar.Hiçbir zaman kıskanmadım, kıskanma gereği de duymadım.O zaman ne işe, ne sokağa hiçbir yere çıkartmamam gerekiyor,buda mümkün değil.

anlamıyorum ya ne demek kız varmı kadın varmı..? elbetteki olacak..
yani gerçekten sizinki hastalık gibi bişi olmuşş.
sizinde etrafınızda da erkek var..neden bundan rahatsız olmuyorsunuz öyle ise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…