• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin/eşinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
evet partnerinizin neyine bağlandınız arkadaşlar bu fiziki görüntüsü de olabilir,huyuda olabilir onu svemenizde ki aşık olmanızda ki etken nedir:69:

kocamın yakışıklı olması ilk olarak beni etkiledi sesizliği ağır başlılığı efendiğili beni kendine aşık etmeye yetti :34::34::34:

aşkımın gülüşüne aşık oldumm...hem de ilk görüşte aşk bizimkisi.aşkım cnm kocişimm benimm:69::69::69::69:

ilk görüste ask gibi biseydi.
gördüm, gördügüm an vuruldum cünkü kahretsin cok yakisikli :1:

sevgilimin çok bilmişliği ve en önemlisi karakterli olması beyfendi olması çok inatçılığı beni çok etkilemişti cnm benim çok seviyorum

Son düzenleme:
"Nee kara kasina ne kara gozune ben tek bir sozune tutulup kaldiimm..." Aynen sarkidaki gibi guzel ama sahte olan ask dolu sozlerine kapildim.. Sicakligina...

Kişiliği, ahlakı etkiledi beni. Zor günler geçirdiğinde bile şikayet etmemesi, tevekkülle karşılaması bunları, istekleri için sonuna kadar gitmesi ve kendi çabalarıyla şu anki noktaya gelmiş olması, sorumluluk duygusuna sahip olması, utangaçlığı ve hafif havalı hali (bu iki zıtlık nasıl birleşmiş ben de anlamıyorum =D ), sessiz hali ile bile etkileyici olması, içindeki sevgi özlemine rağmen hep güçlü erkek moduyla bu ihtiyacı dile getirmemesi ve söylemeyi de gururuna yedirmemesi =) bunun gibi şeyler işte =)

keşke sevmeseydi beni şimdi sinir etti de cumaya gitti allahım bazen onu gebertmek geliyo içmden belkide 5 seneenin birikimi hep kaprisli gerizekalı her hareketi bana batıyo artık evlilik bana göre değilmiş ama yaptık bi hata

Son düzenleme:
ağırmı yazmışım içimdeki öfkeyi diyorum ama az bile yazmışım gececi bendesem kalk biyere gidelim diye akşam işe gitcem uyanınca der halasının torunu tel açtı yeni ev aldılar biyerleri tamir edilcekti uykusuz uykusuz tek başına koca mutfağın dolaplarını söktü neymiş çocuk çalışıyomuş ben gel burayı yapalım desem 40 tane bahane bulur şimdide ne derdi var herifin bilmem yine sizin oradayım buluışalım cumadan sonra dedi

Son düzenleme:
Back
X