• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sevgilinizin, eşinizin size nasıl hitap etmesi tercihinizdir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi black__devil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hangisi hoşunuza gidiyor

• aşkım

OY: 35 13,7%
  • bebeğim

OY: 57 22,4%
  • hayatım

OY: 42 16,5%
  • birtanem

OY: 25 9,8%
  • suyum

OY: 0 0,0%
  • tatlım

OY: 4 1,6%
  • ismimle hitap etmesi

OY: 13 5,1%
  • yaşama sebebim

OY: 11 4,3%
  • sevgilim

OY: 14 5,5%
  • sevgilim yokki ne hitabı :(

OY: 22 8,6%
  • diğer

OY: 32 12,5%

• Ankete Katılan
    255
ısmim dışında her şeyi söyler,ben de ona.
Hiç ismimizle hitap etmedik..
Öyle ki bi gün beni eve bıraktı,ben döndüm gidiyordum.
O anda bir şey unutmuş,arkamdan seslenmiş ismimle o kadar
ben hiiçç farketmedim bile hehehe
sonradan telefonla aradı aşkım bi arkana bak istersen diye,ancak o zaman bakmayı akıl edebildim.
adımı söyleyince çok tuhaf geliyor.
alışkanlık işte..

ben bana sadece ismimle hitab edilmesini isterim.ama ismimle hitab etmez genelde ...
askim gulum iyyyy hele yavrum demesi yok mu cildiriyorum...soyluyorum ama iki gun sonra yine ayni kelimeler...

ismim dışında herşeyi söyler ; aşkım canım bitanem yavrum minik kuşum herşeyim hayatımın anlamı en çok yavrum demesi beni bitiriii :asigim: dahada var ama sülemem yeter :delphin:

hayatım ve aşkım der ben yavrum bebeğim demesini de isterim halbuki

bebeğim bana çikolatam ya da bitterim der genelde çok severim ben bu sevimli lakaplarımı :asigim:

güzelim demesi hoşuma gider :)

Esim bana Kralicem diyor ve ben bu sekilde hitap etmesinden oldukca memnunum :dance:

biz bu şıkları çoktaaan gectıkkk şimdi yenı ıcatlar peşindeyız :)))
şuan bana supangle bobiiiiii der :asigim:
bende ona dobiiii derim :D

Ya biz cikmaya basladigimizdan bu yana tam 5senedir (simdi evlendik) esim bana hep askim, bitanem, sevgilim, hayatim, hatta seker kiz kendi bile diyo ama bebegim kelimesini pek fazla kullanmiyor, biz okadar uzun süredir beraberiz biz sadece birbirimize sinirlendigimiz zaman isimlerimizle hitap ederiz, bunu her ikimizde böyle yapiyoruz, bebegim kelimesini ben coook seviyorum, o bana bebegim deyince simarasim geliyor hemen :asigim: ama pek cok ta demiyo, genelde hep o digerlerini kullaniyo,acik acik da diyemiyorum bana bebegim de diye, nasil anlaticam ona bilmiyorum bilmiyorumkismile

Bebeğim Ve aşkımı çok kullanır birde ruhum demesi yokmu... :asigim:

vaLLa ismimi söyLemesinden nefret ederim ne derse cok hosuma gider asko ARTANEM bebeğim kurban oLduğum ömrüm ciğerim GÖZÜMÜN NURU ve biz birbirimize öyLe bisey deriz ki heLe o söyLediğinde ömrümden ömür gider ANNEEEM der ama öyLe bir der ki bayıLırım aynı o da öyLe . . hee bide abiLerinin yanında istemem demesini ama abLasının annesinin yanında der abiLeri fiLan varsa gizos der o anda icimden biseyLer koparr cok tatLı oLur o da cok hosuma gıder

her zaman demez ama arada coşar bir kere hatunum dedi mest oldum ne varsa sanki prensesim dese mesela fena olmaz

bir keresinde herseye senin için katlanıyyorum dedi de hungür sumuk ağlamıstım ya

Sevgilim olsada hitab etse :)))) Ama genelde klassik aşkım bebeşimden hoşlanmam aramızdakı ozel bir laf olur muhtamelen opuyorumnanaktan

Back
X