Doğru. Sonuc da ilk o gelmiş sırasını da savmışGiderim tabi çünkü sevgilim.
Giderdim elbette ama sorunun cevabının bu minvalde olacagnı siz zaten biliyordunuz. Bence sizi endişelendiren ya da içinizi kemiren bişiy var sanki onu konusalım.Bırbırınzden uzak yaşadığınızı varsayalım.
O sizin yanınıza evvelinde gelmiş. Bir yer tutmuş kalmış ve yakınlaşma dahil herşey olmuş diyelim yemekten tutun uyumaya eğlenmeye herşeyi yasamıssınız. Yabancılamıyosunuz birbirinizi. Takvimin de tekrar bir bosluk olmus ancak gelmeye müsait değil sizi ağırlamak istiyor Yol biraz uzun gerci o bunu sorun etmeden gelmıs. Gider miydiniz?
Hem sizin fikirlerinizi merak ettm hemde Kadın arkadaşlar ve büyüklere birşeyler danıstıgım da asıl konuyu hemen anlıyor his ediyorlarGiderdim elbette ama sorunun cevabının bu minvalde olacagnı siz zaten biliyordunuz. Bence sizi endişelendiren ya da içinizi kemiren bişiy var sanki onu konusalım.
Aslında ufak bi sey diyelim. Soruda da belirttiğim üzere o buraya geldiğinde de yakınlasmamız ileri şekilde karşılıklı istek ıle oldu. SOrun yok. Ancak bu sefer ki yakınlaşmada da aynı sorunları yasamaktan cekiniyorum. Korunuyoruz birşeyler yaparken elbet ancak ikimiz de cinselligi yeni keşfeden genç çiftiz. İliskimiz de böyle şeyleri anlayış ile yaşıyoruz birbirimizi zorlamadık herhangi bir şeye. Korunmaya benden bile fazla önem veriyor belkiGitmemeniz için içinizi kurcalayan sebep mi var
Aslında dediği şey şu, yakın olsak gelirim artık bozdum kafayı ama uzun saat sürüyor yol diyor. Bide bazen çok uzun saatler calısıyo. Bu seferlik bnm gitmem gerekiyor. Yok ailemden gizlemem bulundugum yer ve kişiyi muhakkak bildiririm. Aslında güven de var tanıdık da birbirimizi hem demeniz gibi yakınlaşmamız da oldu karşılıklı anlayış ile. Yapmamı istediği şeyi yapmasam en fazla yüzü asılır biraz öf der (olayın sıcağında biraz tepkili olur hafif yoksa sinirlendiginde bile yansıtmaz fazla) o kadar ısrar etmez. Şöyle ki korunma konusuna da benden fazla önem veriyor. Aman uzulmeyelım aman birşey çıkmasın başımıza diyor ancak kendimizi bu konuda kastıgımız için galiba iliski anı o sertliğini bende ıslaklgı kaybedince ikimiz de geriliyoruz. Destek olmaya çabalıyorum hani böyle şeyleri yeni ogrenen cıftız normal diyorum senlik sorun yok diyorum ama bakalım bu seferinde de öyle olursa diye cekindim :).Ayrılmaniz durumunda pişman olacaksanız duygusal sorumluğunu kaldiramayacaksaniz gitmeyin. Yakinlasmissinizda aslinda ama diyelim aileden habersiz gidip sonradan buna üzülme ihtimaliniz varsa gitmeyin. Ama uzak mesafe yasıyormuşsun. Tavsiyem onun daha cok gelmesi. Sonradan alisirsa hep senin gelmeni bekler.
Aha bende aynı fikirdeyim ablacım ancak kendisi diyorki düzgüncekesilmeden yapalım hap denesem diyor bende yapma diyorumsonra erektekalacak zevkgidecek agrı yapacak..o da kendini sorunlu gördü. bu yapısımızda da sorun olursa doktora gideyim bari dedi. BEnde dedim ileridegideriz ancak yeni kesif ediyoruz sonuç da. Ama yine de dr gitmeye çekinmeyeceğini söylemesi sevindirdi. Birşeyi olsa elbet destek olurum ama bence yeni oldugumuzdan bide kafayı korunmaya fazla yorunca konsantreyi yiyor. Yenikesif zamanları cnselligin zor. Galiba ileriki zmnlarda becerecegiz zevki..Seksi yeni keşfediyorsunuz. Her şey pat diye mükemmel olmaz. Ereksiyon kaybı oluyor diye hap map almasın şimdiden zamanla oturur.
Bunu bu kadar teknik mesele yapmayın yav tüm zevki heyecanı kaçar ayol. Seksting böyle bi şey değil.Aha bende aynı fikirdeyim ablacım ancak kendisi diyorki düzgüncekesilmeden yapalım hap denesem diyor bende yapma diyorumsonra erektekalacak zevkgidecek agrı yapacak..o da kendini sorunlu gördü. bu yapısımızda da sorun olursa doktora gideyim bari dedi. BEnde dedim ileridegideriz ancak yeni kesif ediyoruz sonuç da. Ama yine de dr gitmeye çekinmeyeceğini söylemesi sevindirdi. Birşeyi olsa elbet destek olurum ama bence yeni oldugumuzdan bide kafayı korunmaya fazla yorunca konsantreyi yiyor. Yenikesif zamanları cnselligin zor. Galiba ileriki zmnlarda becerecegiz zevki..
Cidden doğruBunu bu kadar teknik mesele yapmayın yav tüm zevki heyecanı kaçar ayol. Seksting böyle bi şey değil.Ereksiyon kaybolursa sevişmeye devam filan edin. Düzenli seksle oturur bu işler şimdiden sorun etmesin. Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz sendeki kuruluk için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?