Sevgılınızın Evıne Gıder mıydınız

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
177
23
25
Bırbırınzden uzak yaşadığınızı varsayalım.
O sizin yanınıza evvelinde gelmiş. Bir yer tutmuş kalmış ve yakınlaşma dahil herşey olmuş diyelim yemekten tutun uyumaya eğlenmeye herşeyi yasamıssınız. Yabancılamıyosunuz birbirinizi. Takvimin de tekrar bir bosluk olmus ancak gelmeye müsait değil sizi ağırlamak istiyor Yol biraz uzun gerci o bunu sorun etmeden gelmıs. Gider miydiniz?

Bırbırınzden uzak yaşadığınızı varsayalım.
O sizin yanınıza evvelinde gelmiş. Bir yer tutmuş kalmış ve yakınlaşma dahil herşey olmuş diyelim yemekten tutun uyumaya eğlenmeye herşeyi yasamıssınız. Yabancılamıyosunuz birbirinizi. Takvimin de tekrar bir bosluk olmus ancak gelmeye müsait değil sizi ağırlamak istiyor Yol biraz uzun gerci o bunu sorun etmeden gelmıs. Gider miydiniz?
Giderdim elbette ama sorunun cevabının bu minvalde olacagnı siz zaten biliyordunuz. Bence sizi endişelendiren ya da içinizi kemiren bişiy var sanki onu konusalım.

Giderdim elbette ama sorunun cevabının bu minvalde olacagnı siz zaten biliyordunuz. Bence sizi endişelendiren ya da içinizi kemiren bişiy var sanki onu konusalım.
Hem sizin fikirlerinizi merak ettm hemde Kadın arkadaşlar ve büyüklere birşeyler danıstıgım da asıl konuyu hemen anlıyor his ediyorlar 🤣 bayılıyorum bu duruma :) aslında bi tık iç kemiren (büyük sorun olmayan ) sey. Misal buraya geldiğinde yakınlaşmamız karsılıklı istek ile oldu problem yok istemediğim şeyi de yapmadı ancak oraya gelmemi istemesinde ki büyük sebep elbet ozlemesi ancak cnsellik erkekler de yoğun oluyor. Bunda da sorun yok sadece yakınlasmalarımız ilk defa ve birbirimizin ilki gibi bir şeyiz diyebilirim ileri derece yakınlaşma da. Yeni öğreniyoruz böyle şeyleri yaşayarak illa çoğu insanın geçtiği surec. Aslnda bnde sevınıyorm beraber aktivite yapmayı ozledm ancak cnsellik yeni keşfimiz :D bi yanlışlık yapmaktan ikimiz de korkarak yaklaşıyoruz birbirimize. Birliktelik oluyor ancak korunma konusu üzerine fazla kafa yoruyoruz iliski anı, bu da iliskiye problem çıkarıyor sertleşme kaybediyor ben kurulasiyorum. Hani başbaşa bi iki gün kalınca da yakınlasma olmaması zor :)))) o yüzden bi tık gerildim. Tmm bende istiyorum zaten uzaklardayız zor vakit bulup birlesiyoruz ancak tam yapacakken de aşırı stresimizden birşeyleri eksik yapıyoruz. Bu da iliskimizi etkiliyor. Durumu nasıl cümleye cevirecegim bilemedim olduğu kadar anlatabildim:D 2.konu ise dedim ki seniN çevren çok tanıdık biri bizi görse sizinkilere yetiştirir diyorum ama sorun etmiyor bunu, bosver diyor. Biraz uzun anlattım pardon. Güven konusunda da elbet problem yok.

Ayrılmaniz durumunda pişman olacaksanız duygusal sorumluğunu kaldiramayacaksaniz gitmeyin. Yakinlasmissinizda aslinda ama diyelim aileden habersiz gidip sonradan buna üzülme ihtimaliniz varsa gitmeyin. Ama uzak mesafe yasıyormuşsun. Tavsiyem onun daha cok gelmesi. Sonradan alisirsa hep senin gelmeni bekler.

Gitmemeniz için içinizi kurcalayan sebep mi var
Aslında ufak bi sey diyelim. Soruda da belirttiğim üzere o buraya geldiğinde de yakınlasmamız ileri şekilde karşılıklı istek ıle oldu. SOrun yok. Ancak bu sefer ki yakınlaşmada da aynı sorunları yasamaktan cekiniyorum. Korunuyoruz birşeyler yaparken elbet ancak ikimiz de cinselligi yeni keşfeden genç çiftiz. İliskimiz de böyle şeyleri anlayış ile yaşıyoruz birbirimizi zorlamadık herhangi bir şeye. Korunmaya benden bile fazla önem veriyor belki :D ..ancak bu önemi fazla veriyoruz sanırım iliski sırasında bu da sorun çıkarıyor. Prezv ile korunuyoruz. İliski sırası biraz koorunsak bile tedirginlik devam ediyor olacak ki sertlesme kaybı yasıyor bende de kuruluk oluyor sanırım psikolojik. O da kötu hissetmisti fazla kafaya takıyoruz yanlış yapmayalım bir şeyleri diye kendimizi kastıgımızdan mı sertleşme gttı yoksa problemli miyim demeye basladımoralini zor duzeltmistim. Hani tekrar bi yakınlaşma da böyle şeyleri yasamaktan cekiniyoruz kafaya takmayalım korunalım fazla dusunmeyelim diyoruz. Cinsellige açmadım konuyu çünkü kararsız kaldım hani korunmayı vs bilmeyecek kadar değiliz de nasıl diyim beni üzmekten yanlış biseye sebep olmaktan korkuyor iliskide aşırı sıkıyor kendini. Durumu nasıl acıklayacagımı nasıl soracağımı bile bilemedim. :)

Ayrılmaniz durumunda pişman olacaksanız duygusal sorumluğunu kaldiramayacaksaniz gitmeyin. Yakinlasmissinizda aslinda ama diyelim aileden habersiz gidip sonradan buna üzülme ihtimaliniz varsa gitmeyin. Ama uzak mesafe yasıyormuşsun. Tavsiyem onun daha cok gelmesi. Sonradan alisirsa hep senin gelmeni bekler.
Aslında dediği şey şu, yakın olsak gelirim artık bozdum kafayı ama uzun saat sürüyor yol diyor. Bide bazen çok uzun saatler calısıyo. Bu seferlik bnm gitmem gerekiyor. Yok ailemden gizlemem bulundugum yer ve kişiyi muhakkak bildiririm. Aslında güven de var tanıdık da birbirimizi hem demeniz gibi yakınlaşmamız da oldu karşılıklı anlayış ile. Yapmamı istediği şeyi yapmasam en fazla yüzü asılır biraz öf der (olayın sıcağında biraz tepkili olur hafif yoksa sinirlendiginde bile yansıtmaz fazla) o kadar ısrar etmez. Şöyle ki korunma konusuna da benden fazla önem veriyor. Aman uzulmeyelım aman birşey çıkmasın başımıza diyor ancak kendimizi bu konuda kastıgımız için galiba iliski anı o sertliğini bende ıslaklgı kaybedince ikimiz de geriliyoruz. Destek olmaya çabalıyorum hani böyle şeyleri yeni ogrenen cıftız normal diyorum senlik sorun yok diyorum ama bakalım bu seferinde de öyle olursa diye cekindim :).

Seksi yeni keşfediyorsunuz. Her şey pat diye mükemmel olmaz. Ereksiyon kaybı oluyor diye hap map almasın şimdiden zamanla oturur.

Seksi yeni keşfediyorsunuz. Her şey pat diye mükemmel olmaz. Ereksiyon kaybı oluyor diye hap map almasın şimdiden zamanla oturur.
Aha bende aynı fikirdeyim ablacım ancak kendisi diyorki düzgüncekesilmeden yapalım hap denesem diyor bende yapma diyorumsonra erektekalacak zevkgidecek agrı yapacak..o da kendini sorunlu gördü. bu yapısımızda da sorun olursa doktora gideyim bari dedi. BEnde dedim ileridegideriz ancak yeni kesif ediyoruz sonuç da. Ama yine de dr gitmeye çekinmeyeceğini söylemesi sevindirdi. Birşeyi olsa elbet destek olurum ama bence yeni oldugumuzdan bide kafayı korunmaya fazla yorunca konsantreyi yiyor. Yenikesif zamanları cnselligin zor. Galiba ileriki zmnlarda becerecegiz zevki.. 😅

Aha bende aynı fikirdeyim ablacım ancak kendisi diyorki düzgüncekesilmeden yapalım hap denesem diyor bende yapma diyorumsonra erektekalacak zevkgidecek agrı yapacak..o da kendini sorunlu gördü. bu yapısımızda da sorun olursa doktora gideyim bari dedi. BEnde dedim ileridegideriz ancak yeni kesif ediyoruz sonuç da. Ama yine de dr gitmeye çekinmeyeceğini söylemesi sevindirdi. Birşeyi olsa elbet destek olurum ama bence yeni oldugumuzdan bide kafayı korunmaya fazla yorunca konsantreyi yiyor. Yenikesif zamanları cnselligin zor. Galiba ileriki zmnlarda becerecegiz zevki.. 😅
Bunu bu kadar teknik mesele yapmayın yav tüm zevki heyecanı kaçar ayol. Seksting böyle bi şey değil. 🤣 Ereksiyon kaybolursa sevişmeye devam filan edin. Düzenli seksle oturur bu işler şimdiden sorun etmesin. Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz sendeki kuruluk için de.

Bunu bu kadar teknik mesele yapmayın yav tüm zevki heyecanı kaçar ayol. Seksting böyle bi şey değil. 🤣 Ereksiyon kaybolursa sevişmeye devam filan edin. Düzenli seksle oturur bu işler şimdiden sorun etmesin. Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz sendeki kuruluk için de.
Cidden doğru :D öyle kacırıyo ki heyecanı be aman diyoruz bırak seksigel yatak :D aslnda tam belirsiz müsait olacagı olmayacagı cnku aile bireylerine demiş bi süre müsait olamayacağım diye. beni de tanıyorlar aslında az buz ama istemiyorlar elbette gelmemi hani kız başına ne isi var gibi. Ağzından kaçırmış bu da :D dedim onlara kız gelecek dediysem gelecek iste o kadar demiş 🤣 aman yaaa nazarlar kakalayacak. Karısmayın uleen bi ciftlere pöf :D

Back
X