sevgilinizin göbeği giderek artıyorsa?

Merhaba uzun süreli bi ilişkim var 5 yıl olucak..önceden zayıftı hatta biraz alması lazım dı..şimdi çok kilo aldı 5 yıl içinde. Söylüyorum bunu ona kırmadan ama önlemini almıyo giderek göbeği öne doğru gidiyo.Ben hoşlanmıyorum bu durumdan onu çok seviyorum yanlış anlaşılmasın ama fiziki görüntüde önemli ya bu genç yaşımızda.Ne yapmalıyım?
Kasma yahu. Söyle açık açık. Misal birebir aynıydı durumlarımız. Eşim biz çıkmaya başlarken kilo alması gerekli bir haldeyken 3 sene içinde koca göbekli bişeye dönüştü. Bende kendisine yeri geldi "Ooo göbeğin kaç aylık?" yeri geldi "Pişt doğum ne zaman?" yeri geldi "Göbeğin yakında senden ayrılıp özerkliğini ilan edecek" yeri geldi "Kayıtlar başlamış göbeğini okula yazdıralım" dedim. Bunları konuşurken hiç senin gibi yanlış anlaşılmama planları yapmadım, çok açıktır zaten. Ha o ne yaptı dersen; hiçbirşey :KK70: Evli, mutlu, göbekli modunda dolaşıyor hala. Sadece L beden alması gereken gömleklerin yerine kendini M bedenlerin içine sokmaya çalışıp Mitsubishi lastiğine dönüyor. Banada bak zayıflamışım M bedene giriyorum diyor. Ben artık kendisiyle bu konuda muhattap olmuyorum:KK69: Söyle yani çekinme, içinden geleni söyle :KK8:

Seks zayıflatır.
Benim kocayı neden zayıflatmıyor o zaman, he ? :KK8:

Kiloluysa evlenme onunla. Eşim 187 boyunda.evlendigimizde kiloluydu 103 kiloydu.simdi 118 kilo. Zayiflamak icin de çaba falan gösterdiği yok. Etrafimda kocasi zayif olan herkese ozeniyorum.benim boy 160 evlendigimde 49 kiloydum. Simdi de hamilelikti dogumdu falan derken 60 kiloyum.

Kasma yahu. Söyle açık açık. Misal birebir aynıydı durumlarımız. Eşim biz çıkmaya başlarken kilo alması gerekli bir haldeyken 3 sene içinde koca göbekli bişeye dönüştü. Bende kendisine yeri geldi "Ooo göbeğin kaç aylık?" yeri geldi "Pişt doğum ne zaman?" yeri geldi "Göbeğin yakında senden ayrılıp özerkliğini ilan edecek" yeri geldi "Kayıtlar başlamış göbeğini okula yazdıralım" dedim. Bunları konuşurken hiç senin gibi yanlış anlaşılmama planları yapmadım, çok açıktır zaten. Ha o ne yaptı dersen; hiçbirşey :KK70: Evli, mutlu, göbekli modunda dolaşıyor hala. Sadece L beden alması gereken gömleklerin yerine kendini M bedenlerin içine sokmaya çalışıp Mitsubishi lastiğine dönüyor. Banada bak zayıflamışım M bedene giriyorum diyor. Ben artık kendisiyle bu konuda muhattap olmuyorum:KK69: Söyle yani çekinme, içinden geleni söyle :KK8:

Benim kocayı neden zayıflatmıyor o zaman, he ? :KK8:

aynı benim nişanlım gibiymiş eşiniz :D sürekli bir beden küçük gömleklere sığmaya çalışıyor :D

Boşverefendi olsun insan olsun göbek gider bacım

Sende dört dörtlük degilsin hem hiçbir cinsel yaşamın yok zaten adamın vücüdünü görmüyorsun doğru dürüst

genç yaşta göbek olması için bir sebebi olması lazım, gerçi ilerleyen yaşlar için de bu durum geçerli de (neyse konu meclisten dışarı :))

yani ya çok hareketsiz, ya çok yiyor, ya da sağlıksız alkol/kola vs türevleri ile bira göbeği denen şeye sahip.

göbek neyse de yukarıdaki seçenekler hoş değil ya gencecik kişilerde.
tam aktif zamanlar, yazık etmesin kendine.

bence siz onu motive edin, ne gerekliyse bunun için onunla birlikte yapın, diyetse diyet, sporsa spor.

Kocanın göbeğinin artması daha yüksek ihtimal.

Ben hamileyim, benden büyük göbeği var.

Adamı dümdüz aldım ben ya hu.

aynı benim nişanlım gibiymiş eşiniz :KK70: sürekli bir beden küçük gömleklere sığmaya çalışıyor :KK70:
Mitsubichi lastikleri ya ne olacak :KK70: Azıcık gırtlaklarını tutmayı becerseler sorun olmıcak aslında da işte :KK72:

Back
X