fk1991 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 1.879 3 66 Çek Cumhuriyeti 27 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fk1991 #1 kızlar sevgılınızın hangı yönlerini sevmıyorsunuz?? bakalım şikayetlerimiz aynı mı?? mesela benımkı yengeç burcu..ve bir çok takıntısı var..
kızlar sevgılınızın hangı yönlerini sevmıyorsunuz?? bakalım şikayetlerimiz aynı mı?? mesela benımkı yengeç burcu..ve bir çok takıntısı var..
fk1991 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 1.879 3 66 Çek Cumhuriyeti 27 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fk1991 #2 Yengecler genelde cok kiskanc, alingan ve duygusal olur ..sahiplenicidir:) bende yengecim bazenn cekilmez olabiliyoruz benim sikayetim..suydu: aricam diyipte aramdigi zaman kuserdim kendimi degersiz hissederdimm.. ilgisizlikti sikayetim..
Yengecler genelde cok kiskanc, alingan ve duygusal olur ..sahiplenicidir:) bende yengecim bazenn cekilmez olabiliyoruz benim sikayetim..suydu: aricam diyipte aramdigi zaman kuserdim kendimi degersiz hissederdimm.. ilgisizlikti sikayetim..
nildevrim aşk,mutluluk,bebek Kayıtlı Üye 15 Aralık 2011 929 3 46 İstanbul 27 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fk1991 #3 ben oğlak kocişim oğlak... ikimize disiplinliyiz ikimizde inatçıyız. inatlaşmak kötü oluyodu ilk zamanlar. ama geçtik aştık çoktaaaaaaan:)) hiç kırmıyo alttan alıyo sağolsun
ben oğlak kocişim oğlak... ikimize disiplinliyiz ikimizde inatçıyız. inatlaşmak kötü oluyodu ilk zamanlar. ama geçtik aştık çoktaaaaaaan:)) hiç kırmıyo alttan alıyo sağolsun