Sorun da o canim, su hareketi falan diyemiyorum herseyden huylaniyorum benSoru sormadan sorununu bi anlatsaydın.
Her birey aynımıki her örnek bir olsun
Sorun da o canim, su hareketi falan diyemiyorum herseyden huylaniyorum ben
Kizlar sorum cok basit. Hangi hareketleri yada huylari acaba bir baskasi daha mi var diye süphe uyandirir icinizde? Örnegin beraberken telefonu ulu orta bir yere koyuyormu? Bunun gibi seyler yani, ne yapsa süphe uyandirirdi sizde? Ben bu aralar iliskim yüzünden baya bi süphelerdeyim her hareketinde bisey ariyorum, delircem sanki ne yapsa killandiriyor beni
Derdim bu veya su diye anlatamiyorum her hareketine takiyorum artik adim atsa süpheleniyorum. Sizin icinizde neler süphe uyandirirdi?
Güvenemiyorum cünkü bazi yaptigi hareketler aklima süphe düsürüyor hele bide sizi fisekleyen arkadaslariniz varsa tam gaz gidiyorsunuzbazen her şeyini yoklasan anlamazsın. çünkü adam 2.telefondan rahatlıkla 2.yi kişiyi götürebilir. istediğiniz kadar kontrol edin nerden bileceksiniz? belki ilgisi azaldığında hissedersiniz ispat edebilir misiniz, belki.
güven önemli mesele. neden güvenmiyorsunuz
telefonunu mu saklıyor ne yapıyorGüvenemiyorum cünkü bazi yaptigi hareketler aklima süphe düsürüyor hele bide sizi fisekleyen arkadaslariniz varsa tam gaz gidiyorsunuz
son cümlene kalıbımı basarımTelefon hep sessizde ve görünmeyen yerde olur yada masada ise ters bir şekilde durur.eski ilgisinden eser kalmamıştır bazen de vicdan azabı ile pahalı hediyeler alır.cinsel paylaşımınız varsa cinsellik azalır ve yeni pozisyonlar deneyebilir:)bir kadın bir de böyle bir şeyi hissediyorsa yüzde doksan dokuz doğru çıkar.
Ya ne bilim mesela bir yere yemek yemege gitmek istesek ben oraya gitmem ordakilerle aramda bir anlasmazlik var diyor. Yada birden bire ben Türkiyeye gidicem diyor her izninde gidiyor adam. Ne bi hediye ne bi cicek tik yokBişeymi yakaladın.
Yada daha önce seni aldatma olayımı oldu.
Niye bu güvensizlik.
Flört dönemi ilişkinin en güzel zamanı
Seni sürekli huzursuzlukta bırakan bi adam varsa karşında niye sürdürüyosunki.
Mesela genelde is cikisi görüsürüz aksam ciktigim icin, hafta sonlari sinemaya gideriz gec vakitte böyle sanki kimseye gözükmek istemiyomus gibi. Yada aniden tatile gider türkiyeye. Ne bi hediye alir yani en azindan bir cicek ama tik yokEn çok hangi hareketlerinden şüphelendiģinizi söyleseniz ona göre yorum yapsak?
Mesela genelde is cikisi görüsürüz aksam ciktigim icin, hafta sonlari sinemaya gideriz gec vakitte böyle sanki kimseye gözükmek istemiyomus gibi. Yada aniden tatile gider türkiyeye. Ne bi hediye alir yani en azindan bir cicek ama tik yok
Isyeri izin verince ben türkiyeye gidiyorum der alir bileti aniden gider. Türkiyeyi seviyomusmusmus. Yalanmi desem gittigine oda degil sürekli ordan foto yollar. Böyle ne yapsa batiyo gözümeBen de çok sinir olurum sırf iş çıkışı görüşmelere... sanki izinli olunan günler yokmuş gibi. Aniden gider derken bir anda karar verip size söyleyip mi gidiyor? Çiçeği kendi düşünüp alan erkek sayısı o kadar az ki zaten...
Isyeri izin verince ben türkiyeye gidiyorum der alir bileti aniden gider. Türkiyeyi seviyomusmusmus. Yalanmi desem gittigine oda degil sürekli ordan foto yollar. Böyle ne yapsa batiyo gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?