Sevgilinizin hayatinda baska biri oldugunu nasil anlarsiniz?

Cinom_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
16
0
1
34
Kizlar sorum cok basit. Hangi hareketleri yada huylari acaba bir baskasi daha mi var diye süphe uyandirir icinizde? Örnegin beraberken telefonu ulu orta bir yere koyuyormu? Bunun gibi seyler yani, ne yapsa süphe uyandirirdi sizde? Ben bu aralar iliskim yüzünden baya bi süphelerdeyim her hareketinde bisey ariyorum, delircem sanki ne yapsa killandiriyor beni
Derdim bu veya su diye anlatamiyorum her hareketine takiyorum artik adim atsa süpheleniyorum. Sizin icinizde neler süphe uyandirirdi? Ne bi cicek gelir yada ne bilim ulu orta bir yere gitmez. Is cikisi aksam cikarim pek bisey yapamiyoruz. Hafta sonu sinema falan. Böyle sanki sakliyomus gibi beni. Telefon deseniz vallaha sürekli ortada kiz miz yazmaz aramaz. Ama böyle ilgisiz gibi deger vermiyo gibi. Sürekli bana yazar. Bulusuncada ilgilidir aslinda. Cok vakitte gecirir benimle. Abartiyomuyum bilmiyorum. Cicek yok bi hediye yok. Tutup kolumdan bu benim kiz arkadasim demek yok. Tanimam daha cevresini. Daha 3-4 aylik bi iliski ama sizce yavas yavas bunlarin gelmesi lazim degilmi. Telefonda adim ile kayitliyim yani normal ismim ile ne bilim askim canim falan yapar insan. Yada benden önce biri varda benmiyim 2. Plandaki? Bide kisa ayriliklarda var tabi iliskimizde. Küsüp barisiriz. Acaba bu yüzdenmi emin degil. Yani iliskinin oturmasinimi bekliyo ki. Aklimda bin türlü soru.

Son düzenleme:
Soru sormadan sorununu bi anlatsaydın.

Her birey aynımıki her örnek bir olsun

Telefonu hep ortadadır , hiçbir özel esyasinda kilit yoktur varsa da şifresi baş harflerimiz ve tanışma tarihimizdir
Hayatında başka biri oldugunuda
İlgisi ve alakasını azaltmissa, sizden biseler sakliyorsa...
Ya zaten emin ol hemen hissedersiniz öyle bisey olsa

Başarılı bi yalancıysa, hayatına başkasını soksa dahi o telefonu ulu orta yere koyuyorlar ben bunu gördüm eski erkek arkadaşımdan. Ha şöyle bir şey var, tam olarak aldatmadı bizimki, ilgiyi sevdi sanırım. Çünkü her aldatmaya teşebbüs ettiği kızı çıkardı hayatından tek tek, ya da kızlar çıkardı onu bilemedim.
Genel olarak en büyük belirti ise, telefon, sosyal medyadan önce hareketleri.. Sana dokunmayı bırakırsa, ya da normalden fazla ilgi göstermeye başlarsa.. anla ki sen artık onun hayatında tek değilsin!

Telefon hep sessizde ve görünmeyen yerde olur yada masada ise ters bir şekilde durur.eski ilgisinden eser kalmamıştır bazen de vicdan azabı ile pahalı hediyeler alır.cinsel paylaşımınız varsa cinsellik azalır ve yeni pozisyonlar deneyebilir:)bir kadın bir de böyle bir şeyi hissediyorsa yüzde doksan dokuz doğru çıkar.

bazen her şeyini yoklasan anlamazsın. çünkü adam 2.telefondan rahatlıkla 2.yi kişiyi götürebilir. istediğiniz kadar kontrol edin nerden bileceksiniz? belki ilgisi azaldığında hissedersiniz ispat edebilir misiniz, belki.
güven önemli mesele. neden güvenmiyorsunuz

Sorun da o canim, su hareketi falan diyemiyorum herseyden huylaniyorum ben

Bişeymi yakaladın.
Yada daha önce seni aldatma olayımı oldu.
Niye bu güvensizlik.
Flört dönemi ilişkinin en güzel zamanı
Seni sürekli huzursuzlukta bırakan bi adam varsa karşında niye sürdürüyosunki.

İlgi alakayı keserse belki şüphelenirdim. Ama herkes de aynı değil ki..

Güvenemiyorum cünkü bazi yaptigi hareketler aklima süphe düsürüyor hele bide sizi fisekleyen arkadaslariniz varsa tam gaz gidiyorsunuz

En çok hangi hareketlerinden şüphelendiģinizi söyleseniz ona göre yorum yapsak?

son cümlene kalıbımı basarım ne zaman hissettim ve pusuya yatıp bekledim,bi cacık çıktı arkasından

Ya ne bilim mesela bir yere yemek yemege gitmek istesek ben oraya gitmem ordakilerle aramda bir anlasmazlik var diyor. Yada birden bire ben Türkiyeye gidicem diyor her izninde gidiyor adam. Ne bi hediye ne bi cicek tik yok

En çok hangi hareketlerinden şüphelendiģinizi söyleseniz ona göre yorum yapsak?
Mesela genelde is cikisi görüsürüz aksam ciktigim icin, hafta sonlari sinemaya gideriz gec vakitte böyle sanki kimseye gözükmek istemiyomus gibi. Yada aniden tatile gider türkiyeye. Ne bi hediye alir yani en azindan bir cicek ama tik yok

Ben de çok sinir olurum sırf iş çıkışı görüşmelere... sanki izinli olunan günler yokmuş gibi. Aniden gider derken bir anda karar verip size söyleyip mi gidiyor? Çiçeği kendi düşünüp alan erkek sayısı o kadar az ki zaten...

Isyeri izin verince ben türkiyeye gidiyorum der alir bileti aniden gider. Türkiyeyi seviyomusmusmus. Yalanmi desem gittigine oda degil sürekli ordan foto yollar. Böyle ne yapsa batiyo gözüme

Isyeri izin verince ben türkiyeye gidiyorum der alir bileti aniden gider. Türkiyeyi seviyomusmusmus. Yalanmi desem gittigine oda degil sürekli ordan foto yollar. Böyle ne yapsa batiyo gözüme

Bireysel takılan biri anladığım kadarıyla. Bu duruma ya alışmanız ya da onu bırakmanız gerekir. Çünkü tek başına hareket eden bir insan huyundan vazgeçirilmez. O böyle kendi başına takıldığı için sizde aldatılma şüphesi olmuş ama bence aldatmıyor. Yani eğer başka bir bayan varsa bile aldatmış sayılmaz aldatma demek kandırma demektir. Size bağlı bir adam göremedim üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…