Sevgilinizin hayatinda baska biri oldugunu nasil anlarsiniz?

Evine gidiyorsan veya arabasına biniyorsan bir eşyanı bırak.Bir izini bırak..Başka birisi varsa farkedecek mi?
Ve hic sorma bakalim şuyun kaldı diyecek mi?
Yoksa başkası görmesin diye ortadan kaldirdiği için geri vermeyi unutacak mi?
Veya 2.kisi hayatindaysa esyanin kime ait oldugunu bilmediginden sorarak riske girmeyecek mi?
böyle şeyler mi denesen:)
sosyal medyadada her fotosunu beğen.
Her fotosunu beğenen kisilere dikkat et incele.
Yine sosyal medyada hosuna giden bi videonun altina tag le sevgilini sen de izlesene yaz.
Başka biri varsa o da didik didik ediyorsa adami farkedilir.
Boyle şeyler geldi aklıma

Her ilişki ve her insan farklıdır.o yüzden ezbere yorum yapmak istemiyorum.İnanın yapan bir şekilde yapıyor zaten hiç belli etmiyor da olabilir lakin sadece Allah'ın ilahi adaletinden şüpheniz olmasın.Böyle bir durum varsa şayet,istediği kadar profesyonel olsun,saklasın Allah bir şekilde ortaya çıkartıyor.O yüzden elinizde somut bir şey yoksa her şeyden şüphelenip kuruntu yapmayın zira dediğim gibi varsa ortaya çıkar asla saklı kalmaz.

Hmm burcu ne ?

3-4 aylık ilişki için konuşuyorsak eğer
Bazı erkekler garanticidir,ilişkiniz biraz daha sağlamlaşsın bazı şeylerden emin olun sonrasında çevresinden sakınmadığını görürsünüz. Benim ilişkimde de başlangıçta benzer durumlar vardı
Acaba benden utanıyor mu diye kendimce düşünmüştüm. :)
Fazla ilgi gösterip bunaltmamak duygularından emin olmak istiyor olabilir
İlişkinize ve sevgilinize zaman verin
Çiçek hediye - bazı erkekler için gereksiz.
Kısacası siz kendinizi ona güzel bir şekilde ifade edin ki o da sizi tanısın sonra ilişkiniz şekillenecektir.

SoruN sende onda değil bence ilişki çok yeni senin beklentin yüksek

Telefonla sosyalle alakası yok bunun.

Hayatında başka bi kadın olduğunu bildiği halde birlikte olanlar yok mu ? Çoook var

Bence beklentilerin normal, anormal olan da o. Şüphelendigin gibi 2. Kişi olabilirsin ki bence yüksek ihtimal, aynı böyle bir tecrubem var. Bence duygusal olarak çok baglanmadan biraz daha zaman geçir suphelerin gecmezse uzatmadan ayrıl.

Şuana kadar ne zaman aldatılsam hep yakalayan biri olarak erkek telefonunu ortada bıraksa bile aldatıyo olabilir ( ki beni aldatanların telefonları hep ortadaydı)
Bi kere bütün sosyal hesaplarının şifresini biliceksin. Biliyosun diye seni aldatmaz sanma sakın. Önce facebooktan başlıyoruz, hareketlar dökümünden son aramalara bakıyosun. Bak bi bakalım sürekli profiline baktığı bi kız varmı?
Sürekli baktığı kızlar varsa onların profillerini ara sıra incele aldatılıyosan illaki kızdan durumu fark edersin. mesela ben aldatılıyodum bi kaç kız vardı sürekli baktığım şüphelendiğim en son kız bi resim attı arka fona bi baktım benim sevgilimin arkadaşının evi (kızla oraya içmeye gitmişler)
Sonra instagrama giriyosun "begendiğin gönderiler" var ordan bak hangi kızların resmini begeniyo sürekli? Sonra gözüne kestirdiğin kızları yine takibe alıcaksın. İnstagramda profilde bi yer var oraya girince kızın nerde ne fotograf attığnı görebiliyosun. Konumlara dikkat et mesela sevgilin bi yere gitti, hemen bak kızlardan giden olmuş mu. Mesela benim bi sevgilim bana "aşkım işim var edirneye gitmem gerek" demişti. Sonra tabi herkesi inceledim bi kız çıktı sadece edirneden. Tabi hemen konuştum kızla ve işim var diyip o kızla buluştuğnu ögrendim
Yani öyle hareketlerine bakmakla olmaz. Öğrenmek istiyosan herşeyi kontrol edip bakıcaksın öğrenene kadar bu paranoyaklığı belli etmiyceksin tabi
Bide sevgilinde iphone varsa iphonumu bul diye bi program var ordan sürekli nerde diye bakabilirsin :)

Bide yanına gelince whatsapına bak engellenen varmı? Belki konuştu mesajları sildi herşey okey ama yanındayken yazar diye korkucaktır illaki ve engelliycektir kızı. Telefonunda ki engenlenenlerede bak yine aynı şey geçerli.

Insallah canim dedigin gibidir. Kendi kendime bu benimle niye insan icune cikmiyo diyorum. Kimsede bilmiyo onun tarafindan. Gizleniyormuyum acaba diyorum

Hafiye gibisin

3-4 aylık ilişki için biraz fazla beklenti içinde değil misin?
Herşeyi bu kadar çabuk tüketmek doğru değil..
Dur bakalım bekle..
Ayrıca telefondaki isme takılma ben eski nişanlımın telefonunda ismimle kayıtlıydım o da benimkinde öyle..Bize böylesi daha özel gelirdi,birbirimizin isminden güzel hitap mı var diye bakıyorduk olaya.
Sorduğun soruya gelince; sevdiği adamın radarına başka biri girmişse "Kadın Hisseder".Bu, bu kadar..Hiçbir hareketten anlam çıkarmaya gerek kalmaz.Havadaki değişim kokusunu her türlü yapıdaki kadın kişisi hisseder.net.

Eger sevgilin zekiyse anlayamazsınn... biz sevgiliyken tam olarak aldatma sayilmasada biseyler yapmis tabi ben bunu nasil anladim diye hic sorma uzun hikaye :) snra tek tekkk tek herseyi ortaya cikardim.

benimki açık kutu gibi hiç öyle bi sorunum olmadı bi de kutunun içi dolu olaydı tadından yenmezdi.............................

Canım yapı karakter meselesi akışına bırak milletin dediklerini duyma bile.
Ben eşimle sosyal medya aracılığı ile tanıştım. Aynı senin arkadaşın gibi davrandı. Evlilik kararı alincaya kadar ilişkiyi aile ve çevresinden gizledi. Bana hiç çiçek almadı. Hediye olayını falan hiç beceremez. Hâlâ telefonunda adım yazıyor. Benimkinde de onun adı. 6 yıllık evliyiz. Benim odun nasılsa şimdi de aynı. Sana tavsiyem böyle davranandan değil ağzı iyi laf yapandan kork.

BENCE ŞUAN SEN TAKMIŞ DURUMDASIN NE VARKİ İSMİNLE KAYITLIYSAN VALLA BENİM 4 YILLIK İLİŞKİM VARDI HEP ADINI YAZDIM ONUN TELİNDE AŞK DİYE KAYITLIYDIM SEVMİYORUM BEN O TARZ ŞEYLERİ GÜVEN VERMİYORSA BIRAK DERİM BİR İLİŞKİDEN SEVGİDEN ÇOK GÜVEN VERMELİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…