- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Sevgilinizin 2 hasta kardeşi olsa siz ne yaparsınız ? önünde sonunda onalra siz bakacaksınız.. Biri zihinsel biri bedensel engelli 18 19 yaslarındalar ....
Anlamadim canim benim? neden sen elinde sonunda bakmak sorundasin? kocaniz size onlara bakin diyemi evlendi/evlenecek?
ya turkiyede hala boyle ozurluler icin kurumlar yokmu?(huzur evi gibi hani) yatili. Onlarada acidim simdi ama durust olmaliyizki Allah yukarda, kocaman bir EVET eyer sen bakarsan hem fisiksel hemde zihinsel cok zarara ugrayacaksin, diyeyim. Bir tane olsa neyse iki tane:) bir tanesi ile bas edemezken sen nasil boyle bir seyi kafandan acaba olabilirmi diye geciriyorsun ya canim benim? onlara bakmakdan kendi cocuklarina bakamazsin sana diyeyim. Ozelikle fisiksel cok zarar alabilirsin. Cunku kocaman kizi kaldirip surekli yatirmak, altini degisdirmek gibi seyler yapmak sorunda kala bilirsin..(bel agrisi, omuz) eyer esinin durumu iyise bence birini tutsunlar. Bu yuzden turk devletimize cok kiziyorum ben ya..!!! icim aciyor herkeze guven olmaz onlara bakmak icin... neler duyuyoruz neler.... yurt disinda eyer cocugu kuruma vermek istemiyorsan, evde bakimini yapacak biri geliyor butun gun. Ayrica mahsa bagliyorlar fallan...
bu cok ciddi bir konu bunu kezinlikle esin olacak kisi ile konusman gerekiyor....esiniz onlarin gelecegini nasil gordugunun fikrini isteyeyin... yada hic bu konuyu acmadan hangi evde yasayacagini sor? esinin baska kardesleride varmi? cunku ne kadar kardesi varsa okadar guclenir aile... herkez bir tarafdan yardim eder...
ben nemi yapardim... ne yaziiiiikkiii ben bu konuda sizden biraz sansliyim cunku yurt disinda bu konuda devlet size kocaman bir kucak aciyor... ha belki ayda bir yilda yardim ederim yada olur ya bir dugun, bir olum olur ozaman bakarim... yoksa bakmama gerek yok devlet ister kendi bakar isterse sizin evinizde bu yuzden bu soru benim icin gecersiz bir soru.. turkiyede olsaydim... hayir bakamazdim kendimi degil cocuklarimi dusunerekden....

ama bakanda buyuk bir saygiyla eyilirim!ellerinden operim... ama hic kizmayin bana ben iki kisiye bakamazdim... kendi cocugum olursa kimseye vermem bakarim ama baskasina bakamam...:$ bu konuda lutfen bana kizmayin cunku buda benim kendi fikrim.
Son düzenleyen: Moderatör: