sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
:1shok: sevgilinizin en yakın kankisi kardesı gıbı olan erkek arkadası sizi her zaman begenıyordu, keşke senın gıbı sevgılım olsa dıyordu....

ama artık begenmekten öte cok cok begendıgını ıfade etmeye basladı :bbo: erkek arkadasınızın sizi denemesinden şüphenız yok cünkü cocugun sarktıgını duysa ikizini de keser ve cocuk da bu yuzden ona bunu söylemez, ama alenen sarkmaya devam edıyor sengözlerimebaksanab
ne yapardınız? vereliniortak

Soylerdim erkek arkadasima, senin bir sucun yokki. Sana sarkan o, sende ona yuz vermedikten sonra sevgilinin sana kizma hakki yok.

Alenen sarkiyorsa sevgilinin gözünü ac ve bu durumu acikla ona..
Bir an evvel uzaklastirin o insani etrafinizdan..
Saklarsan isler daha da ciddi bi hale gelebilir.

bu durumu anlatirim ona. Ama bilmiyorum ne der. Daha once en yakin arkadaslarindan biri elini ccabuk tut yoksa ben kaparim demis. Bu hic tepki vermemis. Oysa cok kiskanc biri.

bende söylerdim en azından onunla görüşmek istemediğimi söylerdim anlamazssa bi güzel söylerdim yarın öbürgün bu olayın dozu artar ve yanlış anlaşılmalar olursa iyice iş içinden çıkılmaz hale gelebilir durum istenmeyen boyutlara varabilir en iyisi önlemini baştan almak hem böyle biri sizin hayatınızda oldukça seninde huzurun kalmaz canım bi şekilde konuşmalısın ....hem arkadaşının yaptığı çok ayıp benim eşimin arkadaşları çoğu bekar görüşürüz kardeşten farksızdır allahım denk getirmesin böyle insanlarla zor...

nekadar korkunç bir durum ya Allah korusun....:1shok:söylesen bir dert söylemesen ayrı bir dert...ama ben olsaydım eğer söylerdim..gerçekten zor bir durum...yada ilk önce erkek arkadaşıma; senin o arkadaşından hiç hoşlanmıyorum hal ve tavırları hoşuma gitmiyo derdim...direk sarktı olayına girmeden önce..yavaş yavaş söylerdim ..ilk tepkisini ölçerdim yani..çünkü kimilerinin bu gibi durumlarda ne yapacağı belli olmaz...ama kesinlikle o adiliği yapan kişiyede tepkisiz kalmazdım..çünkü dahada iğrençleşebilir...bende söylemen taraftarıyım canım..sonradan duyması seni ve arkadaşını daha üzebilir...

:1shok: sevgilinizin en yakın kankisi kardesı gıbı olan erkek arkadası sizi her zaman begenıyordu, keşke senın gıbı sevgılım olsa dıyordu....

ama artık begenmekten öte cok cok begendıgını ıfade etmeye basladı :bbo: erkek arkadasınızın sizi denemesinden şüphenız yok cünkü cocugun sarktıgını duysa ikizini de keser ve cocuk da bu yuzden ona bunu söylemez, ama alenen sarkmaya devam edıyor sengözlerimebaksanab

:1shok::1shok:tabiiki söylerdim

çok entrikalı mevzuu, hayırlı olsun kolonyaanım topiçiniz :jeyyar:

cevab verelimm çocuğun ağzının payını veririm sevdiceğime haber vermeden çözerdim bu işi. bana kalırsaa iki arkadaşın arasına girilmemeli mümkün olduğunca, ters tepebülüü fisfisfis

UuUu -tatlicadiarzu-
ımkansız
ımkansız
ımkansız
Düşünmek istemiyorummm =((

adama bi posta koyardım..:mymeka:
sevgilime onla konusmak istemedigimi söylerdim.. eger aynı ortamda bir araya gelmeye devam ediyorsak hareketleriden rahatsız oldugumu ima etmez söylerdim acık acık :1closedeyes: haa sevgilimin kafa basmadımı o zaman onada bi posta şart demektirşakkıdı

yerınde olsam erkek arkadsıma anlatırdım durumu.cünkü bişeyllerı saklamak suca ortak olmak gıbıdır.ıkıncı olan sahısta senı sessız görunce senınde ona meyılli oldugunu düşünür ve baska davranıslardada bulunabılır...

Erkek arkadaşıma söylerdim anında..ona da fazla yüz vermez,mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırdım,yanlız kalmamaya dikkat ederdim..

biz sevgilimle bu yüzden ayrıldık.
sevgilime deli gibi aşıkken, kankisi yüzünden ayrıldık.

bazı jestleri oluyordu kankisinin,
hani yenge gözüyle bakıyor falan diyordum, görmezden geliyordum.
erkek arkadaşım bunu fark etmiş, bozulduğunu belli etmiş kankiye,
sonra kanki beni aramaya başladı,
ya princess senin erkek arkadaşın beni kiskandi ne ayıp bişi, ben onu kardeşim gibi görüyorum falan dedi
bende öyle bişi yok kıskanmaz benden de senden de şüphe etmez falan dedim.
çok dertliyim vah vah tüh tüh diye mesajlar atıyordu. erkek arkadaşımın tepkisini kaldıramıyormuş güya..

sonra bu kanki uzatmaya başladı,
işte ben senle çıksam sana tapardım, sen şöyle güzelsin, böyle iyisin.
noluyoruz dedim o noktada erkek arkadaşıma anlattım,
sen çok delikanlı bi kizsin demişti bana, hatırlıyorum.

ama sonra eski düzenimize dönemedik.
en yakın arkadaşıydı,
aramızı bozmak için ikimizede türlü dedikodular yaydı,
bana erkek arkadaşımın başka sevgilisi olduğunu söyledi,
erkek arkadaşıma da kankiyi evime çağırdığımı söylemiş,hatta daha neler neler...

deli gibi severken erkek arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım. muhtemelen o da seviyordu hala.

herneyse.. :delphin:

oldu bitti artık,
ama Allah da bunun hesabını sorsun bizi ayıranlara diyorum ister istemez...

kolonyacım çok çok mesafeli dur.
inanılmaz mesafe koy,
haddini bildir.
ben yapamadım sen yap.

tek bi örnek vericem sana
sevgilim,kankisi ve ben
üçümüz bi masada oturuyoruz
kankiye döndüm, ya bi haftasonu amasraya kacalım diyoruz ne dersin gelirmisiniz sizde dedim,
kalabalık bi grup gidicektik çünkü,

adam erkek arkadaşıma ne demiş biliyor musun
"princess amasraya götür beni" dedi demiş.
erkek arkadaşımda o bensiz bi yere gitmez saçmalama falan demiş.

hani ben bunları erkek arkadaşıma ispatladım. amasra konusunu masada birlikte konuştuk ordan biliyor dedim, ama nolursa olsun berbat şekilde etkilendik biz bu adamdan.

onun bulunduğu ortamlarda bulunmamaya çalış ve mesafeli davran gerekmedikçe muhabbet etme onunla.

princess seninkide ayrı bi dertmiş yaa. ne biçim adamlar var yarabbim. dilerim inşallah birdaha severken ayrılmak zorunda kalmazsın. onuda Allah bildiği gibi yapsın. dedikoducu pis adam.

Kızlar şöyle, ben de çok mesafe koymaya calısıyorum bulusmak ıstedıgımızde mesela hep geleyım geleyım dıyor benımkı engellıyor yok ikimiziz oglum dıyo, ben benımkıne dedım senın kankı benı sevmek otesı tapıo keske senın gıbı kız arkadasım olsa dıo dedım oda bısey demıo hıc kankısı cunku kardes gıbı bısey böle hıc kötuluk gelmez dıye düşünüyo, ama cocuk bıldıgın elınden almaya calısıo wallaha dun msnde denklestık sen tam bana goresın bılmemne, bi düşündum benımkı mı yaptırıyo hayır degıl haberı bıle yok adam dümdüz hayranlık ayagıyla sarkıyor wallaha. ilk hosuma da gıttı ay dedım ne guzel cocuk yengesıne hayran falan, ne yapcagımı bılemedım cam ac dıyo yüzünü goreyım dıo nolur dıo cok da yalvarıo seker bırı de sevıyodum da ama şeye , kötü nıyete varıyo gıbı walla ya -tatlicadiarzu-

kolonyacım çok çok mesafeli dur.
inanılmaz mesafe koy,
haddini bildir.
ben yapamadım sen yap.

prenses şekerım ne yapmam gerekirdi diyorsun hıc gorusmeyıp denklesmesemıydım dıyorsun
ya basına gelen cok kötuymus gecmıs olsun ya :delphin: umarım döner sevgilin

Kızlar şöyle, ben de çok mesafe koymaya calısıyorum bulusmak ıstedıgımızde mesela hep geleyım geleyım dıyor benımkı engellıyor yok ikimiziz oglum dıyo, ben benımkıne dedım senın kankı benı sevmek otesı tapıo keske senın gıbı kız arkadasım olsa dıo dedım oda bısey demıo hıc kankısı cunku kardes gıbı bısey böle hıc kötuluk gelmez dıye düşünüyo, ama cocuk bıldıgın elınden almaya calısıo wallaha dun msnde denklestık sen tam bana goresın bılmemne, bi düşündum benımkı mı yaptırıyo hayır degıl haberı bıle yok adam dümdüz hayranlık ayagıyla sarkıyor wallaha. ilk hosuma da gıttı ay dedım ne guzel cocuk yengesıne hayran falan, ne yapcagımı bılemedım cam ac dıyo yüzünü goreyım dıo nolur dıo cok da yalvarıo seker bırı de sevıyodum da ama şeye , kötü nıyete varıyo gıbı walla ya -tatlicadiarzu-
:jeyyar::jeyyar: sen de az diilsin haa ahali de seni mağdur sanıp akıl veriyo laelaelaelaelae

madurum kızım,
dun msni acmıstım cdısıydı yazdı da yazdı cıkıom yatıom dedım uykum var dıom yazmadım bısey nolur kal nolur dur dıyo kıramadım da durdukca konustu.
bana hep sey dıyordu bana kendın gıbı kız bul arkadasın yok mu öle bırını bul falan o yuzden bır sey yoktu ama dün sankı sarktı :(

Back
X