Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşları olmasını nasıl karşılıyorsunuz?

neler görüpp neler duyuyoruz şu zaman da bilmiyorum ben karşıyım kıskanırımda ne benim erkek arkadşm var ne eşimin kız arkadaşı çokta onemli değil

dugun gunum esımın lıseden berı gorustugu tayfasıyla tanıstık dırek fotograf cekımıne geldıler yardımcı olabılecegımız ne varsa dıye esya tasıma saga sola yetısme gıbı
orda tanıstıgım en yakın arkadası tubayla oyle samımı oldum kı :D onun kardesıylede annesıylede onun arkadaslarıylada herkesle gorusur oldum
akrabamdan yakın oldu bana esımın yakın arkadası :D
tubanın en cok sevdıgım ozellıgı bırsey oldumu esımı aramaz hep benı arar ben artık kız tarafıyım der bız muhattap oluruz rahatsız olacagım hıc bır seye meydan vermedı ve her zor anımda hep yanımda oldu ...

bu sans meselesı bence :KK45:

Norma
Samimi kız arkadaşları olmasını yani beni ara dediği telefonda görüşmeler yaptığı kız arkadaşları varsa karışır mısınız, müdahale eder misiniz?
l olması gerektiği gibi karşılarım.Olmazsa sorun vardır.Ve her insan özgür iradeye sahiptir.Kimle görüşüp kimle görüşmeyeceğinin takdiri kendisine aittir.Kimsenin kimsenin hayatına müdahale hakkı yok.Güven farklı bir şey.Ya güvenirsin ya güvenmezsin.

çookkk kıskanç bir eski nişanlıdan sonra yeni ilişkilerimde hep sınırları en baştan belirlemiş bir insan olarak söylüyorum. sizin sandığınız gibi kızlarla erkekler arkadaş olunca bir süre sonra birbirlerine yanaşıp da sevgililerini aldatmıyorlar. 2 tane çok yakın erkek arkadaşım ve birkaç tane de sürekli görüşebildiğim arkadaşım olan erkekler var. özellikle yakın olanlarla aramızda gizli saklı yoktur. gece 2de beni arayabilecek kadar rahatlardır ve ben bu adamlarla da sevgilimi aldatmıyorum. kız arkadaşlarımla sohbet ettiğim gibi onlarla sohbet ediyorum, gayet normal bir şekilde yani ve kıskanç zihniyette sevgilileri olacak diye ödüm kopuyor.
sevgilimin yakın kız arkadaşları yok, ama arkadaşlarıyla dışarı çıktığında pekala ortamda kızlar da olabiliyor ve daha bir kere sormadım bile kim var yanınızda diye. kişi kendinden bilirmiş işi, ben kendim arkadaşlarımla ne konuşuyorsam o da öyledir diye düşünüyorum ve aksi bir durum olur da aldatırsa kendi bilir o kaybeder diyecek kadar da özgüvenim var.
konu sahibi, sözüm sadece sana değil. birkaç kıskançlık konusu okuyunca şiştim de ondan topluca yorum yapayım dedim. ama senin durumun için de geçerli, arkadaşına beni ara demiş eee ne var bunda? evime gel dememiş yahu, beni ara demiş. sebebini de açıklamış ki gayet normal bi sebep. gerçekten böyle ufak şeyleri takmak zor olmuyor mu?

Bir de şu var tabii.
Eski ilişkilerimden biri aşırı kıskançtı. Nefes aldırmazdı, gençlik işte ben de aman çok seviyor ondan kıskanıyor derdim. Mahalleden ta çocukluk arkadaşıyla o dönem aynı sektörde çalışıyorduk ve haliyle sektör dedikodusu falan biraz sohbet ettik. Adam bir psikopata bağladı. Ki o arkadaşının da o dönem evlenmek üzere olduğu bilmem kaç yıllık sevgilisi vardı. Manyak. Durduk yere acayip şüphelerle ikimizin de canını sıkmıştı. Neler demişti bana ya aklıma geldikçe sinirlenirim.
Sonra o aşırı kıskanç, kendi arkadaşından kıskanan adam gitti beni aldattı.
O günden sonra zaten kişi kendinden bilir işi dedim ben de. Meğer aşırı kıskançlığı kendi gibi sanmasıymış çevredeki her erkeği de.

karşı cinsten arkadaşlara hiç karışmam.
ama her cinsle olan samimiyete takılırım, karışıp karışmama olarak değil de evlilik öncesi huylarını öğrenmek olarak bakıyorum bu olaya.
gereksiz laubalilik kuran bir insanla ilişki istemediğim için, farklı bir sebep dolayısıyla değil.
ama erkek arkadaşları gibi kız arkadaşları da olsun isterim hatta, medeniyet göstergesi bile kabul ederim.
kadınla konuşmayı iletişim kurmayı bilmeyen erkekten hoşlanacağımı sanmıyorum.

Eşimin senelerdir süregelen bir kız arkadaşı var beraberde takılırız ayrıca telefonda konuştuklarını mesajlaştıklarını da gördüm ayda yılda hal hatır sormak için çok samimi şekilde değil tabi ki bence kişi kendini biliyorsa bir sorun olmaz laçkalaşmadığı süreceHoppa

:KK66:Hemfikiriz fakat maalesef hayat konuştuklarımızdan, düşüncelerimizden,yada yaşam felsefemiz diye maddelediğimiz listeden ibaret değildir.Bir bakarsın yaşamam dediğin bir durumun içerisindesin bir bakarsın yapmaz dediğin kişi yapmışta arsız arsız duruyo karşıda.Yani hayat önümüze neler sunacak bilemeyiz.O yüzden temkinli davranmakta fayda var diye düşünüyorum
Hayatta ihtimaller her zaman vardır ömür boyu birinin aklı yokmuş gibi akıl vererek, yöneterek yaşayamam en azından ben yapamam. zaten erkeklere birşey yaptırmak zulm illa tersini yaparlar umursar ve sorun haline getirirsen. o yüzden hiç belli etmemek lazım ki bu konuda onların ilgisini çekmesin. benim nasıl ki erkek arkadaşlarım varsa onunda olabilir. Aldatan insan karaktersizdir kimseye yapmasın diye yön veremeyiz ne yazıkki. içinde varsa ruhumuz bile duymaz

Back
X