- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi castleinthesnow
neler görüpp neler duyuyoruz şu zaman da bilmiyorum ben karşıyım kıskanırımda ne benim erkek arkadşm var ne eşimin kız arkadaşı çokta onemli değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır.Samimi kız arkadaşları olmasını yani beni ara dediği telefonda görüşmeler yaptığı kız arkadaşları varsa karışır mısınız, müdahale eder misiniz?
l olması gerektiği gibi karşılarım.Olmazsa sorun vardır.Ve her insan özgür iradeye sahiptir.Kimle görüşüp kimle görüşmeyeceğinin takdiri kendisine aittir.Kimsenin kimsenin hayatına müdahale hakkı yok.Güven farklı bir şey.Ya güvenirsin ya güvenmezsin.Samimi kız arkadaşları olmasını yani beni ara dediği telefonda görüşmeler yaptığı kız arkadaşları varsa karışır mısınız, müdahale eder misiniz?
Hayatta ihtimaller her zaman vardır ömür boyu birinin aklı yokmuş gibi akıl vererek, yöneterek yaşayamam en azından ben yapamam. zaten erkeklere birşey yaptırmak zulm illa tersini yaparlar umursar ve sorun haline getirirsen. o yüzden hiç belli etmemek lazım ki bu konuda onların ilgisini çekmesin. benim nasıl ki erkek arkadaşlarım varsa onunda olabilir. Aldatan insan karaktersizdir kimseye yapmasın diye yön veremeyiz ne yazıkki. içinde varsa ruhumuz bile duymazHemfikiriz fakat maalesef hayat konuştuklarımızdan, düşüncelerimizden,yada yaşam felsefemiz diye maddelediğimiz listeden ibaret değildir.Bir bakarsın yaşamam dediğin bir durumun içerisindesin bir bakarsın yapmaz dediğin kişi yapmışta arsız arsız duruyo karşıda.Yani hayat önümüze neler sunacak bilemeyiz.O yüzden temkinli davranmakta fayda var diye düşünüyorum