- Konu Sahibi boncuk_nil
-
aynen öylee.daha önce böyle bir msn olayı yasadık 2 sene önce.yemin etti bida yapmıcagına dair.şimdide arayıp srmuyor msj bile atmıyor.ne desem sinirleniyor.onu seviyorum fakat bana böyle dvranması hoşuma gitmiyor ve soguyorum ondan.şimdi ayrı sehirdeyiz fakat yanıma geldigi zaman böyle sorunumuz olmuyor.şimdi ayrılmak istedigimi söyledigim zaman baska erkekle nasıl yatacaksın deyip vicdan azabı cekmemis saglıyor.ne yapacagımı sasırdım.
aynen öylee.daha önce böyle bir msn olayı yasadık 2 sene önce.yemin etti bida yapmıcagına dair.şimdide arayıp srmuyor msj bile atmıyor.ne desem sinirleniyor.onu seviyorum fakat bana böyle dvranması hoşuma gitmiyor ve soguyorum ondan.şimdi ayrı sehirdeyiz fakat yanıma geldigi zaman böyle sorunumuz olmuyor.şimdi ayrılmak istedigimi söyledigim zaman baska erkekle nasıl yatacaksın deyip vicdan azabı cekmemis saglıyor.ne yapacagımı sasırdım.
gerçek sevgi böyle olmaz canım.. diğer iyi ilişkilere bakıp kendinizinkini değerlendirirsen ne demek istediğimi anlayacaksın..
sen değil, onun senin peşinden koşması lazım.. kendini ağırdan sat diye bi tabir vardır, çok hak veririm söyleyenlere.. ve uygulayanlara..
onu seviyorum fakat bana böyle dvranması hoşuma gitmiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?