sevgilinizin msnde kızlarla konusmasını yakalarsanız..

boncuk_nil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
63
1
86
Ankara
ne yaparsınız böyle bir durumda.bende 2 yıl önce sevgilimin bana uyuyorum evde deyip sabaha kadar baska kızlarla msnde konustugunu öğrendim.tepkim büyük oldu ve ayrıldım.fakat 1 ay sonra pişman oldugunu söyleyip affettirdi kendini.ama 2 yıl gecmesine ragmen benim hala korkularım var aynı seyi yapmasından.bunu onu sordugumda da bana çok kızıyor.sizce nasıl davranmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için,güven yoksa zaten sağlıklı bir ilişki değil demektir.
Bu paranoyayla yaşamaktansa o kendi yoluna baksın bende kendi yoluma bakayım daha iyi.
Diye düşünürüm.

Guven cok onemli, eger sorularina tam cevap alamiyorsan hep aklını kemirecektir.Saglıklı bir iliski yasayamazsin.

e biraz önce diğer konunuzu okudum, 5 yıllık ilişkiniz var, adam mesaj zor çekiyor, siz ilgi isteyince de 15 günlük aşk mı yaşamak istiyorsun diyor. Ve bu. Msn de sabahlara kadar chat. ÇOK sinirlendim. Resmen dayaklık, dayak atınca keske hayalkırıklıklaı da gitse.lmaz:klava:

e iyi de ayrılmaya karar vermiştiniz hani, ama bekaret konusu yüzünden sıkıntıdaydınız.

Tatlım sakın yanlış anlama niyetim seni yargılamk değil asla ama
Şu anda çektiğin sıkıntının tek nedeni evlenmeden herşeyinle kendini ona teslim etmen.
Seni artık o kadar çantada keklik görüyorki,neden arayıpta kontürlerini yabana götürsün.
Bir kere aramak kafi ona göre.
Bence bu ilişkiyi hemen masaya yatırın
Ona 5 senedir beklediğiniz artık evlenmeniz gerektiğini bir hatırlatın bakalım tepkisi ne olacak
Sende ondan sonrasına onun tepkisine göre bakarsın.

her zaman derim ilişkilerde güven çok önemli ..
sürekli gözün üstünde olsun..

Kusura bakma ama erkek arkadaşın terbiyesizliği ele almış.Sizi zayıf noktanızdan vuruyor,Madem bu kadar düşünüyor sizi,evlensin hemen.

Asıl kendisi o küflenmiş vicdanına baksın. Madem kendini sizin erkeğiniz olarak görüyo gereği gibi davransın. Msnlerde cirit atarken, bile bile ilgisiz davranırken vicdanı nerdeymiş.

gerçek sevgi böyle olmaz canım.. diğer iyi ilişkilere bakıp kendinizinkini değerlendirirsen ne demek istediğimi anlayacaksın..
sen değil, onun senin peşinden koşması lazım.. kendini ağırdan sat diye bi tabir vardır, çok hak veririm söyleyenlere.. ve uygulayanlara..

kızlarla konusuyordur
bır yapan bır daha yaparmıs
cok kız rkadasım var ewlenene kdr her sey amenna dıyor bılmıyorum cok garıp
benımkı de benı aldattı su an bugunlerde aklıma geldıkce tansıyonum fırlıo dün gordum bı kızla düşünsene halimi.

evet bunu yapabılen bayan lara hayran oluorm bende artık
bu erkeklere böle sı muhtahak

güven çok önemli bacım allah yardımcın olsun böyle insanı elde tutabilmekte tutmamakta çok düşündürücü geliyor bana şahsen CADIARZU

Bence bu tartışmaya açılacak bir konu değil.Kızacaksınız belki bana ama barışmanız hata olmuş.Helede aklınızda hala soru işaretleri varken..
Sizi resmen aldatmış.
Benim kabulum dışı bir durum.
Karar sizin hayat sizin.
Rabbim hayırlısını nasip etsin..

Güzel arkadaşıms senin terettütle yaşaman normal,çünki sevgilin bir kere güvenini sarsmış o gven bi daha zor gelir güvenyom desende hep şüpen olcak,huylu huyundan vazgeçmez.Eğer çok sevmiyorsan bu şansı verme hergün şüpeyle yaşanılmaz,ama unuturum şüpe etmem diyosan sana kalmış.herşey güzel olur inş. güzel arkadaşım..:)

Güven olmayınca hiçbirşey olmuyor canım seni çok iyi anlıyorum ama
Böylede hayatı kendine zindan ediyorsun..
Zor bi durum insanın aklına şüphe olur tabiki,ama bu türlüde nereye kadar gidebilir ilişkiniz
Ben böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…