Sevgilinizin resmini papatyaya koyun(çok Güzel)

bişi sormak istiorum.siteve girdim sevdiğim eşimin resmini vaptım papatva ama pc me indiremedim nasıl indire bilirim vardım edermisin o adresleri doldurdum (email adresini)ama hiç favdası olmadı çok güzeldi indirmek istiorum. lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .vardım edin.:1no2:

bişi sormak istiorum.siteve girdim sevdiğim eşimin resmini vaptım papatva ama pc me indiremedim nasıl indire bilirim vardım edermisin o adresleri doldurdum (email adresini)ama hiç favdası olmadı çok güzeldi indirmek istiorum. lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .vardım edin.:1no2:

malesef pc ye indiremiyoruz yukaridaki arkadaslariminda yaptigi gibi link olarak koyuyoruz ...:teselli:

cevabın için teşekkür ederim:teselli: indiremedikten sonra ne anlamı var ki çok beğendim .indirilebilinsevdi keşkeoffffffffffffffffffffff:kızgın:

ben email adresime gönderdim fakat adreslerin hepsini doldurmadım 2 adrese gönderdim ve geldi birde öyle dene istersen..ya çok zevkli bşy bu..hele o insan vücutlarına resmi yerleştirip dans ettirmek çok güzel oluyo yaaa...:dance: :dance:

Back
X